Setari Cookie-uri

BON VIVA-Osteoporoza

Dragii mei,

Mama a fost diagnosticata acum cateva luni cu Osteoporoza.I s-a prescris da catre medic medicamentul Bon Viva care e un medicament extrem de scump si se ia o data pe luna.
O prietena i-a spus mamei ca fiica ei a gasit pe internet o informatie referitoare la faptul ca Bon Viva ar cauza cancer.
Ati auzit si dumneavoastra despre asa ceva?
Cunoasteti cumva metode naturiste de tratare a osteoporozei?

M-as bucura tare mult daca mi-ati da o mana de ajutor si va multumesc anyicipat....

Cu mult drag, Corina
corina_vs1
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:46
tratamentele naturiste nu au nici o contraindicatie.Mama ta are nevoie de calciu, magneziu, zinc, seleniu.Majoritatea mineralelor naturale se gasesc intr-un singur produs foarte bun .
http://mary.dlb.ro
healthy001546
Postat pe 13 Mai 2009 19:08
OLIMPIQ STEMXCELL este o noua descoperire, un produs nou care ajuta la inmultirea celulelor stem mature! "Medicina noului mileniu se bazeaza pe terapia celulei stem" Se poate argumenta clinic ca prin sporirea celulelor stem organele disfunctionale se refac, isi recapata functiile initiale. Cea mai importanta problema de actualitate in cercetarea celulelor stem este cea a inmultirii celulelor stem mature. Daca putem sa determinam organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem, atunci putem sa remediem disfunctionalitatea organismului. Adevaratul succes il obtinem daca determinam organismul sa remedieze, sa recupereze celulele pierdute ca urmare a bolilor, accidentelor sau pur si simplu prin imbatranire.
Stem X - compozitia stimulatorul celulelor stem: polizaharide, tripsina, aminoacizi, fucsina, clorofila, nanosiliciu, licopina, polifenoli, flavonol, antioxidanti, fenitetilamin, fitocianin, care sunt extrase din urmatoarele materiale de baza: Antrodia Camphorata, AFA (Aphenizomenon flos aqua), Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Seminte de Canepa, Cartilaj de rechin, Clorofila, Porumb, Litiu.
XCell - compozitia protectorul celulelor stem: gelatina, sorg, struguri rosii, mure negre, seminte de coacaze negre si extract din coaja acesteia, coaja de cirese amare, soc, coaja de prune si mere uscate, urzica, coada calului, flori de soc, extract din frunze de mesteacan, concentrat de seminte ale strugurilor rosii.
Mod de intrebuintare:
1+1 capsule pe zi, in cazuri mai grave: 2+2 capsule pe zi. Trebuie inghitite cu multa apa. Mai intai se ia protectorul celulei stem (CELL), apoi dupa 30 - 60 de minute, potentatorul celulei stem (OLIMPIQ STEM).
Capsula Olimpiq StemXcell sporeste numarul celulelor pluripotente, asigura si potenteaza patrunderea lor in organe si asigura implementarea lor, marind gradul lor de eficienta.
Recomandari:

* adjuvant in tratamentul unor boli si maladii precum: Parkinson, Alzheimer
* scleroza multipla
* hemoragii cerebrale
* diabet
* boli cardiovasculare
* imbunatatirea vederii (micsoreaza dioptriile)
* refacerea organismului in convalescenta.

Este primul tratament care produce celule stem, celule mama pentru toate celelalte tesuturi endogene. Sunt produse de propria noastra maduva, spune dr. Alexandru Vanatoru, medic medicina complementara.
Medicii spun ca ne imbolnavim atunci cand sistemul nostru imunitar nu mai face fata. Celulele stem adulte, spun specialistii, constituie rezerva noastra pentru regenerarea celulelor distruse de diverse boli.
Tratamentul pus la punct de medicii ungari este mai simplu si mai ieftin decat un transplant clasic de celule stem. Pacientul inghite o capsula care contine o substanta ce ajuta la regenerarea celulelor stem. Pacientii din Ungaria care au urmat deja acest tratament au fost extrem de multumiti de rezultate.Recomand tuturor ! Char are efect ! Pt detalii aludmann@yahoo.com.
elli29
Postat pe 19 Mai 2009 15:32
eu am fost diagnosticata cu oeteoporoza de5 ani.primul tratament a fost actonel,4 comprimate pe luna.dar de 3 ani i-au bonviva,un comprimat lunar.mi-a iesit mai bine testul care se face pt osteoporoza dar oricum treb continuat tratamentul.nu am auzit ca ar dauna,nici ca ai da in cancer.sunt multe prod naturale,eu i-au doar mult calciu cu vitamina d,mananc soia multa,lapte de soia,lapte cu omega 3,si i-au lastile din soia.sunt f bune pt femeile la menopauza si pt osteoporoza.mult noroc si sanatate
alinusk75_yahoo_com
Postat pe 24 Iunie 2009 18:50
Nature-Min - cod 037

Organismul tau poate beneficia de nutritivi proveniti din adancul marilor stravechi, deoarece 4% din masa corpului este constituita din aceste minerale. Organismul uman nu poate sintetiza minerale; acestea provin din hrana sau suplimente. Forever Nature-Min este o formula progresista cu multe minerale sub forme biodisponibile pentru o absorbtie maxima. Ea ofera macro- si microelemente in proportii perfect echilibrate pentru eficienta maxima. Utilizand minerale de baza din depozitele naturale din fundul marilor si chelatate in plante si animale marine, produsul Nature-Min ofera majoritatea mineralelor existente in corpul uman. Mineralele indeplinesc trei functii:
1.Unele, cum ar fi calciul, fosforul si magneziul sunt constituent al oaselor si dintilor
2.Altele sunt sub forma de saruri solubile si contribuie la controlul compozitiei fluidelor si celulelor
3.Elemente ca fierul si hemoglobina au alte sarcini. Ele colaboreaza cu enzimele si proteinele, substante necesare eliberarii si crearii de energie. Forever Nature-Min este o excelenta cale de a asigura organismului substante minerale si microelemente de care acesta are nevoie, pentru a veni in intampinarea unui stil de viata sanatos, echilibrat.
Mod de administrare: 1-2 tablete de trei ori pe zi
Continut: 180 tablete
Pret vanzare: Euro

Articol - Osteoporoza – aceasta "epidemie silentioasa"
Cand mi-au propus fostii mei colegi, Dora si Gabor Szocs, sa va impartasesc cateva idei de baza despre aceasta "epidemie silentioasa", cum este denumita osteoporoza, am inceput sa rasfoiesc revistele interne ale colectivului in care lucrati. Mi-am dat seama ca ne aflam pe aceeasi parte a baricadelor. Noi, asociatia ASPOR, ne ocupam de prevenirea osteoporozei, dumneavoastra promovati produse care previn sau rezolva stari carentiale... sursa atator boli.

Treaba noastra nu este usoara. Traim intr-o "lume alopata", unde se prefera tratarea "spectaculoasa" a simptomelor, in loc de eradicarea cauzelor bolilor, gasirea sursei dezechilibrului aparut in organism.

Revin la boala despre care probabil ati auzit des in ultima vreme.

Ce inseamna osteoporoza? Practic fragilitatea crescuta a oaselor, ce apare in urma unui proces indelungat de scadere a masei osoase si a schimbarii ei microstructurale. Intr-o faza avansata a acestui proces apar fracturile (cele mai frecvente localizari: incheietura mainii, coloana - prin microfracturile vertebrelor, tasarile si fracturile de sold), cauzand dureri cronice de spate, cocosarea lui, anchilozari. Mentionez ca durerile articulare si cele "ale oaselor", cum ar fi durerea de picioare, nu au legatura cu osteoporoza, aceasta nu doare decat in urma fracturilor sau a tasarilor.

In timp ce fiecare a treia femeie si al cincilea barbat peste 50 de ani vor suferi o fractura osteoporotica - asa cum ne arata statisticile - uitam ca osteoporoza este o boala care poate fi prevenita sau amanata cu un regim de viata adecvat si cunoasterea factorilor de risc:

- la femei: menopauza instalata inainte de 45 de ani;
- fracturi in antecedente, dupa un traumatism minor;
- antecedente de osteoporoza in familie (mai ales pe linie materna);
- tratamente cortizonice indelungate;
- constitutie gracila (persoanele grase dezvolta mai rar osteoporoza);
- scadere in inaltime (mai mult de 5 cm);
- sedentarism, consum de cafea (peste 2 pe zi) si fumat.

Daca ne recunoastem in acest tablou, ne putem masura densitatea osoasa si - in functie de rezultate - ne relaxam sau urmam recomandarile curative ale medicului.

Eu, in ambele variante, va sugerez schimbarea regimului de viata si/sau consumarea suplimentelor nutritive naturale.

Cum putem preveni osteoporoza? Prin cladirea unei mase osoase adecvate, incepand din copilarie, pentru ca pierderile osoase ce apar dupa varsta de 30 de ani sa nu ne afecteze. Avand o masa osoasa robusta, rezervele acumulate ne vor scuti sa atingem "pragul de fracturare", in ciuda procesului de demineralizare accentuata in postmenopauza sau andropauza.

Ne dezvoltam si mentinem un sistem osos mai puternic, si daca am trecut de tinerete, prin miscare regulata, cel putin o ora zilnic, si o alimentatie echilibrata, bogata in surse de calciu. O dieta adaptata contine: lactate, cereale, legume, fructe, cu recomandari speciale pentru nuci, seminte, susan, mac, soia, linte, peste.

Daca dieta nu asigura necesarul de calciu si un pH adecvat alcalin (de exemplu la iubitorii de carne), calciul va fi "imprumutat" din oase, contribuind la formarea osteoporozei. Si in asemenea cazuri este indicat sa apelam la suplimente nutritive si de calciu.

Exercitiul fizic nu trebuie sa lipseasca din programul nostru de zi cu zi. El este un excitant fiziologic al dezvoltarii oaselor si nu numai. Printr-un bun tonus muscular si psihic vom fi capabili sa avem grija nu doar de noi, dar si de cei iubiti.

Dr. Gasparik Andrea Ildiko
Presedinte ASPOR
(Asociatia pentru Prevenirea Osteoporozei in Romania)
www.aspor.ro
enemgabriel
Postat pe 24 Iunie 2009 22:13
Corina ,
Rezultate remarcabile se obtin cu suplimentul alimentar Ca Mg de la Nutrilite ;natural si fara efecte secundare avand ca sursa cochilii de stridii .Pentru osteoporoza -5 tablete pe zi .Se elimina ceea ce este in plus fara a se depune acolo unde nu trebuie .
Produsul nu se gaseste in farmacii sau magazine ,dar te ajut sa faci rot de el .
Sanatate ,
Elena
velena
Postat pe 17 Iulie 2009 13:09
Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
naziru
Postat pe 18 August 2009 15:41
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?
enemgabriel
Postat pe 18 August 2009 20:04
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
naziru
Postat pe 20 August 2009 19:33
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
ene_mgabriel
Postat pe 20 August 2009 19:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.
enemgabriel
Postat pe 20 August 2009 20:01
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
naziru
Postat pe 20 August 2009 20:11
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:11:34
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
pai bine desteptule,in loc de poza aia pune dreacu atestatul ala,sau ti-e frica ca te prinde cineva?Poate sunt eu prost dar tu poti dovedi ca esti mai destept?ARGUMENTE.
a,apropo,in medicina traditionala nu se faceau tratamente cu lipitori,asta este o inventie nedovedita stiintific.
enemgabriel
Postat pe 20 August 2009 20:14
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
O fii reclama de proasta calitate dar cred ca nu stii foarte bine de midicina traditionala,de medicamente sintem satui incearca daca vrei un tratament traditional si ai sa vezi ca vei ajunge la 100 de ani, numai daca vrei.
Daca tie iti place sa te intoxici cu medicamente este treaba ta.
Eu atit am avut de spus,cu inculti nu am ce discuta
Numai bine iti doresc in sanatate
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
naziru
Postat pe 20 August 2009 20:15
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:14:33
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:11:34
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
pai bine desteptule,in loc de poza aia pune dreacu atestatul ala,sau ti-e frica ca te prinde cineva?Poate sunt eu prost dar tu poti dovedi ca esti mai destept?ARGUMENTE.
a,apropo,in medicina traditionala nu se faceau tratamente cu lipitori,asta este o inventie nedovedita stiintific.[/quoteDar tu crezi ca pana la Pasteur si medicina lui alopata, oamenii nu se tratau? tu crezi ca daca nu erau "metode stiintifice", oamenii nu se tratau? pitagora avea un sold de argint. ce zici de asta? cum explic stiintific?
Burebista suferea de reumatism.Cum se trata? si pentru cultura ta generala, hipocrate a suferit un atac cerebral care a fost trata cu lipitori. La spitalul central din Moscova, in caz de pacienti adusi la urgente cu hemoragie intracraniana, se aplica LIPITORI pe cutia craniana.Prosti sunt aia.Nu ? In Germania, Franta ,Anglia,America, lipitorile se gasesc la farmacie. Sunt prosti aia, nu? Nu exista spital mare in europa la ora actuala, in care sa nu se foloseasca lipitori, macar la chirurgiea reparatorie. De Demi Moore, ai auzit? Face tratament in Austria cu lipitori pe bani grei si afirma ca astfel isi mentine corpul tanar.O fi proasta?Tu crezi ca detii adevarul absolut. Este usor sa jignesti si sa desconsideri un om, sau mai multi. Stii cum se numesc azi cei ca tine? BABUINI.Adica ignoranti si obraznici. Nu arati ca esti destept daca vorbesti mult si prost. Nu iti cere nimeni sa iti dai cu parerea despre tot si toate. Sa taci este o arta. Sa vorbesti, este o arta si mai mare.Cam atat pentu azi.Daca mai vrei lectii, iti mai dau si maine. Da maine iti dau pe bani.
naziru
Postat pe 20 August 2009 20:58
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:58:45
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:14:33
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:11:34
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
pai bine desteptule,in loc de poza aia pune dreacu atestatul ala,sau ti-e frica ca te prinde cineva?Poate sunt eu prost dar tu poti dovedi ca esti mai destept?ARGUMENTE.
a,apropo,in medicina traditionala nu se faceau tratamente cu lipitori,asta este o inventie nedovedita stiintific.[/quoteDar tu crezi ca pana la Pasteur si medicina lui alopata, oamenii nu se tratau? tu crezi ca daca nu erau "metode stiintifice", oamenii nu se tratau? pitagora avea un sold de argint. ce zici de asta? cum explic stiintific?
Burebista suferea de reumatism.Cum se trata? si pentru cultura ta generala, hipocrate a suferit un atac cerebral care a fost trata cu lipitori. La spitalul central din Moscova, in caz de pacienti adusi la urgente cu hemoragie intracraniana, se aplica LIPITORI pe cutia craniana.Prosti sunt aia.Nu ? In Germania, Franta ,Anglia,America, lipitorile se gasesc la farmacie. Sunt prosti aia, nu? Nu exista spital mare in europa la ora actuala, in care sa nu se foloseasca lipitori, macar la chirurgiea reparatorie. De Demi Moore, ai auzit? Face tratament in Austria cu lipitori pe bani grei si afirma ca astfel isi mentine corpul tanar.O fi proasta?Tu crezi ca detii adevarul absolut. Este usor sa jignesti si sa desconsideri un om, sau mai multi. Stii cum se numesc azi cei ca tine? BABUINI.Adica ignoranti si obraznici. Nu arati ca esti destept daca vorbesti mult si prost. Nu iti cere nimeni sa iti dai cu parerea despre tot si toate. Sa taci este o arta. Sa vorbesti, este o arta si mai mare.Cam atat pentu azi.Daca mai vrei lectii, iti mai dau si maine. Da maine iti dau pe bani.
si totusi,dovezi ai,ca bun de mancat ...lipitor esti.eu cunosc pe cineva care s-a vindecat de cancer cu aloe vera,ma crezi?si nu o cheama demi more,nici hipocrat,nici nu conteaza.pe deasupra se trata in romania.in care spitale in europa?ai dovezi?ai fost acolo?argumenteaza ca vad ca tare in clanta esti.
enemgabriel
Postat pe 20 August 2009 22:03
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 22:03:59
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:58:45
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:14:33
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:11:34
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
pai bine desteptule,in loc de poza aia pune dreacu atestatul ala,sau ti-e frica ca te prinde cineva?Poate sunt eu prost dar tu poti dovedi ca esti mai destept?ARGUMENTE.
a,apropo,in medicina traditionala nu se faceau tratamente cu lipitori,asta este o inventie nedovedita stiintific.[/quoteDar tu crezi ca pana la Pasteur si medicina lui alopata, oamenii nu se tratau? tu crezi ca daca nu erau "metode stiintifice", oamenii nu se tratau? pitagora avea un sold de argint. ce zici de asta? cum explic stiintific?
Burebista suferea de reumatism.Cum se trata? si pentru cultura ta generala, hipocrate a suferit un atac cerebral care a fost trata cu lipitori. La spitalul central din Moscova, in caz de pacienti adusi la urgente cu hemoragie intracraniana, se aplica LIPITORI pe cutia craniana.Prosti sunt aia.Nu ? In Germania, Franta ,Anglia,America, lipitorile se gasesc la farmacie. Sunt prosti aia, nu? Nu exista spital mare in europa la ora actuala, in care sa nu se foloseasca lipitori, macar la chirurgiea reparatorie. De Demi Moore, ai auzit? Face tratament in Austria cu lipitori pe bani grei si afirma ca astfel isi mentine corpul tanar.O fi proasta?Tu crezi ca detii adevarul absolut. Este usor sa jignesti si sa desconsideri un om, sau mai multi. Stii cum se numesc azi cei ca tine? BABUINI.Adica ignoranti si obraznici. Nu arati ca esti destept daca vorbesti mult si prost. Nu iti cere nimeni sa iti dai cu parerea despre tot si toate. Sa taci este o arta. Sa vorbesti, este o arta si mai mare.Cam atat pentu azi.Daca mai vrei lectii, iti mai dau si maine. Da maine iti dau pe bani.
si totusi,dovezi ai,ca bun de mancat ...lipitor esti.eu cunosc pe cineva care s-a vindecat de cancer cu aloe vera,ma crezi?si nu o cheama demi more,nici hipocrat,nici nu conteaza.pe deasupra se trata in romania.in care spitale in europa?ai dovezi?ai fost acolo?argumenteaza ca vad ca tare in clanta esti.

Nu sunt eu vinovat de educatia ta. Deci iti repet-NU DETII TU ADEVARUL ABSOLUT.Eu sunt din Braila si nu cred ca am timp sa vin sa te bat la fund ca pe copii mici, daca maicata nu a facuto.La curtea regilor Frantei, se mancau CARNACEORI CROCANTI. Erau chear lipitori prajite. Deci nu refuz o farfurie de lipitori prajite.Da tu ai mancat o tocana de aloe vera? Cand o sa inveti sa lucrezi pe un PC si sa cauti ceva pe net, cauta hirudo medicinalis.Avem in Romania cel mai tare Hirudolog din Europa de est. Doctorul Seremet. Intra si tu pe un sait de specialitate si INVATA.daca vrei sa ma mai obosesc sa iti raspund, trebue sa ma platesti. Nu dau meditatii la BABUINI.
naziru
Postat pe 20 August 2009 22:38
De la: naziru, la data 2009-08-20 22:38:17
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 22:03:59
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:58:45
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:14:33
De la: naziru, la data 2009-08-20 20:11:34
De la: enemgabriel, la data 2009-08-20 20:01:39
De la: petreflp, la data 2009-08-20 19:39:07
De la: naziru, la data 2009-08-20 19:33:10
De la: enemgabriel, la data 2009-08-18 20:04:10
De la: naziru, la data 2009-08-18 15:41:29Buna ziua ca raspuns la intrebarea ta am un tratament foarte bun care nu costa mult si este eficace la boala mamei tale si la mai multe boli legate de artrita,osteoporoza,chisturi ,tromboflebita etc
Daca crezi ca te intereseaza poti sa scri pe adresa de email naziru_danutz@yahoo.com sau la nr.tel.0745558669
mult succes
stai sa ghicesc,este vorba de lipitori,cum dreacu te vindeci de osteoporoza cu lipitorile nu stiu,dar poate ne spui "mecanismul de functionare"?

Copilule istet si autostiitor,am mai spus daca nu sti intii documenteazate,eu am 40 de ani si nu sint un tinc ca tine care doar ii place sa se dea mare fara acoperire,daca recomand ceva cuiva sa sti ca am facut si pe mine tratamentul respectiv,nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii la citez ceea ce ai spus"mecanismul de functionare",daca te intereseaza ceva anume te rog sa ma contactezi nu iti dau nr. de telefon poate nu iti permiti sa suni dar iti dau id meu urmatorul naziru_flori@yahoo.com
Am observat pe acest forum ca tu mereu ai de comentat ceva,nu iti convine nimic,dar de ce nu vi cu argumente,cu un tratament care lai facut tu,numai comentari proaste ai de facut.
Sfatul meu este urmatorul,intii documenteazate bine si peorma vino cu comentari pe forum,nu mai instiga lumea,sti ce cred eu ca esti? un paria care nu are ce face toata ziua si mai arunca cite o gogoasa pe ici pe colo.
Cam atit am avut de spus daca vrei sa discutam mai multe cautama
Fugi batranelule cu lipitorile tale de pe aici.Cine te crede cu lipitorile ? Reclama de proasta calitate !
doamna tf alias petreflp,nu am nevoie sa ma susti,un dobitoc care nu are ce face inventeaza tratamente minune cu lipitori,ti-am cerut niste explicatii si ti-ai gasit sa te contrazici cu mine,nu trebuie sa contactez un neica nimeni medic in tratarea bolilor incurabile,sa-ti fie rusine cu tot cu lipitorile tale,ai vreun atestat de tratarea cu lipitori?aaaaaaaaaaaaaaaa?astept.

Am un atestat mai bagaciosule,si mincinos fara petreche
Daca spun ceve este sustinut medical "destept fara pereche",dupa cite se vede esti prost de bubui,daca nu sti medicina traditionala mai documenteazate
Deja ai dat nota de prost crescut,si nu cred ca trebuie sa iti dai tie explicatii medicale
pai bine desteptule,in loc de poza aia pune dreacu atestatul ala,sau ti-e frica ca te prinde cineva?Poate sunt eu prost dar tu poti dovedi ca esti mai destept?ARGUMENTE.
a,apropo,in medicina traditionala nu se faceau tratamente cu lipitori,asta este o inventie nedovedita stiintific.[/quoteDar tu crezi ca pana la Pasteur si medicina lui alopata, oamenii nu se tratau? tu crezi ca daca nu erau "metode stiintifice", oamenii nu se tratau? pitagora avea un sold de argint. ce zici de asta? cum explic stiintific?
Burebista suferea de reumatism.Cum se trata? si pentru cultura ta generala, hipocrate a suferit un atac cerebral care a fost trata cu lipitori. La spitalul central din Moscova, in caz de pacienti adusi la urgente cu hemoragie intracraniana, se aplica LIPITORI pe cutia craniana.Prosti sunt aia.Nu ? In Germania, Franta ,Anglia,America, lipitorile se gasesc la farmacie. Sunt prosti aia, nu? Nu exista spital mare in europa la ora actuala, in care sa nu se foloseasca lipitori, macar la chirurgiea reparatorie. De Demi Moore, ai auzit? Face tratament in Austria cu lipitori pe bani grei si afirma ca astfel isi mentine corpul tanar.O fi proasta?Tu crezi ca detii adevarul absolut. Este usor sa jignesti si sa desconsideri un om, sau mai multi. Stii cum se numesc azi cei ca tine? BABUINI.Adica ignoranti si obraznici. Nu arati ca esti destept daca vorbesti mult si prost. Nu iti cere nimeni sa iti dai cu parerea despre tot si toate. Sa taci este o arta. Sa vorbesti, este o arta si mai mare.Cam atat pentu azi.Daca mai vrei lectii, iti mai dau si maine. Da maine iti dau pe bani.
si totusi,dovezi ai,ca bun de mancat ...lipitor esti.eu cunosc pe cineva care s-a vindecat de cancer cu aloe vera,ma crezi?si nu o cheama demi more,nici hipocrat,nici nu conteaza.pe deasupra se trata in romania.in care spitale in europa?ai dovezi?ai fost acolo?argumenteaza ca vad ca tare in clanta esti.

Nu sunt eu vinovat de educatia ta. Deci iti repet-NU DETII TU ADEVARUL ABSOLUT.Eu sunt din Braila si nu cred ca am timp sa vin sa te bat la fund ca pe copii mici, daca maicata nu a facuto.La curtea regilor Frantei, se mancau CARNACEORI CROCANTI. Erau chear lipitori prajite. Deci nu refuz o farfurie de lipitori prajite.Da tu ai mancat o tocana de aloe vera? Cand o sa inveti sa lucrezi pe un PC si sa cauti ceva pe net, cauta hirudo medicinalis.Avem in Romania cel mai tare Hirudolog din Europa de est. Doctorul Seremet. Intra si tu pe un sait de specialitate si INVATA.daca vrei sa ma mai obosesc sa iti raspund, trebue sa ma platesti. Nu dau meditatii la BABUINI.
dovezi tataie, dovezi,cauta in dictionar cuvantul ,nu platesc eu mincinosiii si excrocii.mananca tu lipitori eu mananc sanatos chiar si aloe vera dar nu tocana ci nectar si-l beau nu-l prajesc,ai grija in ce ulei le prajesti.cred ca de saracie nu ai ce manca si fiind balta aproape ai prind un kg 2 de lipitori si hop cu ele in tigaie.sa-mi spui cand luati premiul nobel in medicina.
enemgabriel
Postat pe 21 August 2009 10:37
Analfabetule, invata sa crii si sa citesti.
naziru
Postat pe 21 August 2009 19:13
De la: naziru, la data 2009-08-21 19:13:42Analfabetule, invata sa crii si sa citesti.
si tu sa nu mai minti,excroc "batran".
enemgabriel
Postat pe 21 August 2009 21:26
Citeste pe net despre argila Bocan.Este cel mai echilibrat remediu natural.
Sanatate deplina!
crizantema_healthy
Postat pe 17 Septembrie 2009 14:45
Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...

93 lei/cut cu 60 caps/1 luna

Alte informatii si detalii despre produs 0751209820

Apropo...aici intra oamenii sa afle cum se pot trata, ce mai e nou...nu cred ca vor sa vada cum se cearta unii....zic si eu :)
semaka_boy
Postat pe 22 Septembrie 2009 03:27
Buna intra pe http://ne-tratam.ro si ai sa afli mai multe detalii
naziru
Postat pe 22 Septembrie 2009 15:36
Buna Corina

in legatura cu osteoporoza scrie mi : sbb2xx@yahoo.es
am s aiti dau toate detaliile
pa
Maria
healthy006265
Postat pe 13 Noiembrie 2009 00:36
Osteoporoza este o boala cronica tipica care in majoritatea cazurilor este cauzata de carente nutritive, adica de lipsa unor nutrienti absolut necesari formarii structurii oaselor. A trata aceasta problema cu medicamente alopate este cea mai mare ineptie, nici un orgnism nu poate "fabrica" calciu si magneziu introducand in organism niste substante chimice straine si agresive. Pentru regenerare (desigur ar fi de dorit in primul rand preventia) este nevoie de un program nutritional complex, constand in primul rand din Ca si Mg usor asimilabil, vit,D, vit.K, izoflavonoide din soia, microelemente,antioxidanti care sa impiedice eliminarea Ca si Mg, etc. Sa nu credeti ca nu exista asemenea programe. Luati legatura cu mine prin info@antioxidanti.com si dati-mi datele Dvs. de contact ca sa va pot oferi o solutie(sau mai multe)
Antioxidanti_NSE
Postat pe 13 Noiembrie 2009 02:25
De la: healthy17, la data 2009-11-13 02:25:30Osteoporoza este o boala cronica tipica care in majoritatea cazurilor este cauzata de carente nutritive, adica de lipsa unor nutrienti absolut necesari formarii structurii oaselor. A trata aceasta problema cu medicamente alopate este cea mai mare ineptie, nici un orgnism nu poate "fabrica" calciu si magneziu introducand in organism niste substante chimice straine si agresive. Pentru regenerare (desigur ar fi de dorit in primul rand preventia) este nevoie de un program nutritional complex, constand in primul rand din Ca si Mg usor asimilabil, vit,D, vit.K, izoflavonoide din soia, microelemente,antioxidanti care sa impiedice eliminarea Ca si Mg, etc. Sa nu credeti ca nu exista asemenea programe. Luati legatura cu mine prin info@antioxidanti.com si dati-mi datele Dvs. de contact ca sa va pot oferi o solutie(sau mai multe)


permiteti sa completez? carente nutritive si disfunctii hormonale! nu ati observat ca sunt predispuse femeile intrate la menopauza si barbatii cu tulburari tiroidiene? ce recomandati d-voastra face bine, m-as abtine de la vitamina K pt ca persoanle in varsta, cele care fac mai des osteoporoza, au si tulburari de coagulare...
camiflorea
Postat pe 31 Martie 2010 13:02
si pe mine ma intereseaza efecte adverse ale BONVIVEI. O ruda din America imi tot comunica sa nu mai iau ca la ei e chiar interzisa. Ati mai aflat ceva nou? daca aflu mai multe si eu va comunic.
healthy014839
Postat pe 11 Aprilie 2010 07:55
Un remediu foarte bun este din America care are 12 vitamine si 65 deminerale sub forma ionica si lucreaza la nivel de celula.Produsul se numeste VEMMA. ESTE IN ROMINIA DIN IANUARIE 2010.CONTINE TOT CE ARE NEVOIE CORPUL UMAN.INTRATI PE WWW.MARY.VEMMA.RO WWW.MANGOSTEENMINERALS. ACEST PRODUS A DAT DEJA FOARTE MULTE REZULTATE.EU CU TOATA FAMILIA AM TESTAT ACEST SUPLIMENT NUTRITIV.CONTACT:0729881635
kudika310660
Postat pe 30 Iulie 2010 16:26
Alt MLM...
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 16:32
Eu folosesc Strontium Bone Maker 340mg de vre-o 4 luni, aveam Scor T -3, am fost din nou la control si acum este mai mare densitatea osoasa, a ajuns la -1, sunt pe calea cea buna. Am luat si calciu cu D3 dupa masa de pranz, nu are rost sa faci cura daca nu iei calciu. L-am luat de pe internet dupa multe multe cautari l-am gasit si la noi in tara, la Cluj....
kudika311713
Postat pe 5 August 2010 10:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am si eu nevoie de putin ajutor :) 7 De la: Annda01 23 Februarie 2012 08:32
Medicamente posta 21 De la: kudika477253 30 Aprilie 2013 16:46
Diabetul tip II si plantele medicinale 8 De la: punctul_pe_J 26 Decembrie 2011 10:28
polimiozita idiopatica 4 De la: office_salinasusesi_ro 25 Februarie 2010 08:32
VITILIGO 34 De la: kudika_35842 8 Septembrie 2013 11:35