am si eu o intrebare la kre ash vrea un raspuns :D

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
alisuka27 Avatarul lui alisuka27

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007
Oras: bacau

buna :D eu st valentina :*...ash vrea k in vara aceasta sa ma vopsesc dar nu shtiu ce culoare :-? mi-e frik k sa nu ma vopsesc si sa nu-mi placa:d eu am parul saten deschis si ochii verzi nuj ce sa va my spun..ash vrea o parere :-?....bruneta mi-ar sta bn dar e prea cald si q parul negru o sa-mi fie si my cald...iar blond :-? my totzi mi-au spus k nu imi va sta bn...nici makr shuvitze...nu shtiu ce sa fac :(...help me !!! :D :*:*:*
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
..incearca sa te faci blonda, daca poti mai blonda de atat...si nici nu iti va fi cald...
Raporteaza abuz de limbaj
sagara_laksami Avatarul lui sagara_laksami

127 mesaje
Membru din: 7/07/2009

De la: healthy003189, la data 2009-06-07 17:39:09buna :D eu st valentina :*...ash vrea k in vara aceasta sa ma vopsesc dar nu shtiu ce culoare :-? mi-e frik k sa nu ma vopsesc si sa nu-mi placa:d eu am parul saten deschis si ochii verzi nuj ce sa va my spun..ash vrea o parere :-?....bruneta mi-ar sta bn dar e prea cald si q parul negru o sa-mi fie si my cald...iar blond :-? my totzi mi-au spus k nu imi va sta bn...nici makr shuvitze...nu shtiu ce sa fac :(...help me !!! :D :*:*:*inainte de toate ar fi indicat sa scrii romaneste, adica pe intelesul tuturor! sa lasi lenea deoparte,sa scrii normal si nu prescurtat ca pe mess!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: healthy003189, la data 2009-06-07 17:39:09buna :D eu st valentina :*...ash vrea k in vara aceasta sa ma vopsesc dar nu shtiu ce culoare :-? mi-e frik k sa nu ma vopsesc si sa nu-mi placa:d eu am parul saten deschis si ochii verzi nuj ce sa va my spun..ash vrea o parere :-?....bruneta mi-ar sta bn dar e prea cald si q parul negru o sa-mi fie si my cald...iar blond :-? my totzi mi-au spus k nu imi va sta bn...nici makr shuvitze...nu shtiu ce sa fac :(...help me !!! :D :*:*:*

Eu zic sa te vopsesti cameleon,o intrebare mai stupida ca asta nu se putea posta aici.Dar zic sa nu te vopsesti ca apoi te leaga parinti de pat si mai iesi afara doar cheala.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
miihhaaeellla Avatarul lui miihhaaeellla

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

daca asta ti se pare o intrebare pertinenta pt acest forum inseamna ca esti deosebit de inteligenta. du-te la coafor femeie!
Raporteaza abuz de limbaj
DrRaducu Avatarul lui DrRaducu

18 mesaje
Membru din: 26/11/2007

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
ce dilema.... bv esti tareee
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Fă-te albă !
Raporteaza abuz de limbaj