Mai multe
| as dori informatii privind augmentarea mamara (marirea sanilor);clinici, preturi si pareri; |
|
cotosm Postat pe 7 Iunie 2009 12:56 |
|---|
|
Cred ca cel mai bine este sa intri tu se site-uri si sa cauti varianta care crezi tu ca te avantajeaza....eu asa am facut..... Dar ca sa iti dau si eu un raspuns...eu mi-am facut in august operatie de augmentare mamara...la mine a fost un moft, nu neaparat o necesitate, aveam sani cat de cat...doar sa aveau o usoara ptoza(coborare).Mi-am pus implanturi SILLICONE rotunde, surmuscular, incizie axilara.cost 2500 euro.M-am refacut relativ rapid, dureri suportabile, tinute sub control cu analgezice.Sunt din Iasi si am avut norocul sa aleg un doctor extraordinar, care mi-a inteles dorintele si a avut rabdarea necesara sa imi raspunda la intrebarile pe care le-am avut preoprator.( Dr. LAZAR ANDREI). sPER SA ITI FI FOST DE FOLOS.SUCCES |
|
carmencamelia Postat pe 8 Decembrie 2009 10:21 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cosmetice Ladys | 2 | De la: Indiana_Jones 25 Octombrie 2011 14:32 |
| ocazie cosmetice de lux clarins dior | 2 | De la: inna_grace 15 Octombrie 2010 17:30 |
| SALOANE DE SLABIRE SI INTRETINERE CORPORALA | 104 | De la: kudika_946342 17 Decembrie 2013 13:17 |
|
|
||
| Masajul anticelulitic. | 1 | De la: kudika_931450 20 August 2013 16:09 |
| make up | 2 | De la: d33a89 20 Iulie 2011 11:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.