Setari Cookie-uri

epilare fete

am o fata de 11 ani.are pb cu parul in exces
i-am dat mostenire buna
cum ati procedat in situtii asemanatoare cu fetele voastre?
epilare sau endocrinolog bun? daca epilare cu ce?
nikko71
Postat pe 13 Iunie 2009 13:20
Buna, parerea mea este sa inceapa o epilare cu ceara sau cu aparat. La varsta asta firul este foarte moale, mai ales ca nu s-a mai epilat nici o data, deci daca incepi direct cu aparatul s-ar putea sa se rupa firele, nu sa se smulga. Dupa o epilare-doua cu ceara poti sa incerci cu aparatul, eu asa am inceput cand am fost adolescenta. Dar de atunci am urmat cu lama, si nu mi s-a indesit sau intarit firul. Mie de la epilatul cu ceara/aparat imi ieseau fire in piele, asa ca de peste 10 ani ma fac doar cu lama si este perfect. Dar eu nu am parul foarte des sau aspru, deci merge foarte bine asa. Fiecare aici o sa-si dea cu parerea cum e mai bne pentru ele, iar parerile sunt impartite. Oricum legendele ca iti creste parul mai des de la ras nu sunt adevarate. Dar la fetia ta i-as recomanda ceara la inceput, apoi adaptezi la ce metoda i se potriveste ei. Daca zici ca te mosteneste pe tine inseamna ca nu e o dereglare hormonala, ci pur si simplu genele mostenite. Dar nu ar strica sa intrebi medicul de familie cel putin, sa vezi ce zice. Iar peste cativa ani cred ca ar merita sa investesti in epilare cu laser. Desi se zice ca este definitiva, nu este, peste cativa ani parul poate incepe sa cresca din nou, mai ales la modificari hormonale, sarcina etc. Dar cu toate astea se merita totusi, mai ales in zonele mai delicate (daca este cazul) daca nu peste tot (mustata, perciuni, axial). Am prietene brunete cu pilozitate crescuta si stiu ca aceasta metoda le-a ajutat. E bine ca te intereseaza acest subiect pt fiica ta asa de devreme, o vei feri probabil de unele complexe pe care acest lucru l-ar putea crea in adolescenta. Sper ca sfatul meu te va ajurta, desi m-am lungit prea mult! :-) Ciao!
oanabizian
Postat pe 22 Iulie 2009 12:27
du-te la un medic specialist.....poate are exces de hormoni....el iti poate spune mai mult .... e cam micutza sa o epilezi de acum ...totusi e un copil !!!!nu pot sa cred k e asa grav ....bafta ...si gandeste te la ce e mai bine pt ea...si nu ce e mai usor !!!
ingerash_unik87
Postat pe 22 Iulie 2009 19:27
multumesc mult pt raspunsuri
nikko71
Postat pe 23 Iulie 2009 10:26
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania, care ti-ar putea fi de un real folos . Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 16 August 2009 18:31
buna a msi eu o problema am pilozitate pe fatasi pe sani si am inteles de la doctorii k am mai multi hormoni masculini decat feminini vreau sa stiu dak stie cineva dak pot sa fac copii si far sa am probleme la sarcina din cauza asta va multumesc
Jipa_Andreea
Postat pe 15 Octombrie 2009 21:13
De la: oanabizian, la data 2009-07-22 12:27:08parerea mea este sa inceapa o epilare cu ceara sau cu aparat

Parerea mea, spre deosebire de cea de mai sus, este ca ar fi pacat sa perpetuam metodele barbare de depilare, insotite atat de durere cat si de riscul de infectii! Exista IPL-ul, care poate rezolva atat problema parului nedorit sau in exces, cat si alte probleme ale adolescentei (acneea, de exemplu!).
Bineinteles, depistarea cauzelor care duc la pilozitate excesiva trebuie depistate si tratate de endocrinolog, dar ar fi bine ca inlaturarea pãrului deja crescut sa nu se mai faca la fel ca pe vremea bunicii!
dr_tudose
Postat pe 15 Noiembrie 2009 09:35
Si eu am pilozitate in exces: si pe fata si pe sani...Pe fata m-am epilat de la 15 ani cu ceara, mai foloseam si penseta cand ma grabeam, si in 15 ani de epilare a mustatii ajunsese zona sa arate urat. Trebuia sa folosesc fond de ten si pudra chiar si in ziua epilarii. Si epilam la 2 zile distanta. Am mers la endocrinolog si mi-am facut analize si nu mi-a iesit ca as avea mai multi hormoni masculini (trebuie sa spun ca am ajuns la endocrinologie mai mult pentru ca dupa un avort terapeutic si o sarcina pierduta nu mai ramaneam insarcinata). Si am primit tratament cu ...imi scapa acum denumirea. Oricum un medicament care se da diabeticilor. Nu mi s-a explicat dc, am primit rezultatele printr-o asistenta, si tratamentul. Nici eu nu am mai fost la dr., dar am cautat pe net si am vazut dc mi-a dat tratamentul respectic. e mai complicat de explicat acum. Cert e ca am rezolvat problema cu sarcina, Am o fetita si un baietel gemeni minunati, dar ramamsesem cu pilozitatea. Am inceput tratament cu IPL si fac si acum, mai rar, 1 data la 3 luni. Zona cu pilozitate s-a mai redus, firele de par sunt blondute majoritatea. Mai fac sedinte din cauza ca sunt cateva fire care nu vor sa cedeze
oricum, pot sa ies pe strada fara sa ma chinui cu ceara sau sa imi incarc fata de machiaj.
Deci, dupa tot romanul asta, eu recomand endocrinolog plus IPL.
Mentionez ca am inceput IPL inainte de a ramane insarcinata si am facut de 3 ori si pe sarcina fara nici un efect negatic asupra copiilor. Desi nu se recomnada pe sarcina din cauza ca nu sunt studii facute pe femei insarcinate. Dar IPL actioneaza doar imediat sub piele, nu patrund mai adanc.
Eu asta am facut, dak sunt intrebari, raspund cu placere.
Monituta
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:29
Da faci copii si eu am aceasi problema si am facut copii.Succes.
himerra
Postat pe 25 Ianuarie 2010 20:08
De la: Monituta, la data 2010-01-25 15:29:59...Desi nu se recomnada pe sarcina din cauza ca nu sunt studii facute pe femei insarcinate.


IPL-ul nu se recomanda femeilor insarcinate nu din cauza posibilelor efecte adverse asupra produsului de conceptie (iar explicatia dvs. cu efectul strict superficial, este foarte buna!), ci din cauza riscului de hiperpigmentare a tegumentului tratat, datorita contextului hormonal. Hiperpigmentarea insa, se produce la un procent extrem de redus dintre pacientele insarcinate, ceea ce conduce la ideea ca este doar relativa contraindicatia utilizarii IPL-ului in timpul sarcinii.
dr_tudose
Postat pe 26 Ianuarie 2010 15:12
De la: Monituta, la data 2010-01-25 15:29:59Si eu am pilozitate in exces: si pe fata si pe sani...Pe fata m-am epilat de la 15 ani cu ceara, mai foloseam si penseta cand ma grabeam, si in 15 ani de epilare a mustatii ajunsese zona sa arate urat. Trebuia sa folosesc fond de ten si pudra chiar si in ziua epilarii. Si epilam la 2 zile distanta. Am mers la endocrinolog si mi-am facut analize si nu mi-a iesit ca as avea mai multi hormoni masculini (trebuie sa spun ca am ajuns la endocrinologie mai mult pentru ca dupa un avort terapeutic si o sarcina pierduta nu mai ramaneam insarcinata).
Deci, dupa tot romanul asta, eu recomand endocrinolog plus IPL.
Mentionez ca am inceput IPL inainte de a ramane insarcinata si am facut de 3 ori si pe sarcina fara nici un efect negatic asupra copiilor. Desi nu se recomnada pe sarcina din cauza ca nu sunt studii facute pe femei insarcinate. Dar IPL actioneaza doar imediat sub piele, nu patrund mai adanc.
Eu asta am facut, dak sunt intrebari, raspund cu placere.


ar fi bine sa iti urmez sfatul....probabil ca de luna viitoare voi cauta n endocrinolog bun .....am acelasi gen de problema .....
lela74
Postat pe 19 Martie 2010 16:10
De la: Jipa_Andreea, la data 2009-10-15 21:13:47buna a msi eu o problema am pilozitate pe fatasi pe sani si am inteles de la doctorii k am mai multi hormoni masculini decat feminini vreau sa stiu dak stie cineva dak pot sa fac copii si far sa am probleme la sarcina din cauza asta va multumesc


si eu am mai multi hormoni masculini, iar endocrinologul mi-a spus ca o sa raman mai greu insarcinata din cauza asta. sfatul lui a fost sa folosesc timp de 6 luni anticonceptionale (Yasmin sau Yaz) si apoi sa incerc sa raman insarcinata. el spune ca acest tip de anticonceptionale imi va aduce la nivelul normal hormonii masculini si nu voi mai avea nici o problema. sfatul meu este sa consulti un endocrinolog. succes
raluk8_healthy
Postat pe 2 Aprilie 2010 04:32
Eu va recomand Crema Hair No More, aceasta elimina parul de la radacina, dupa care pe zonele mai sensibile se aplica gelul inhibitor Hair No More si pe zonele mai mari gen picioare se aplica spray-ul inhibitor Hair no More. Gelul si spray-ul sunt special pentru a opri cresterea parului. Eu am vazut rezultate foarte bune in urma folosirii acestor produse.
Dar pentru mai multe detalii va las id-ul: selena_s49
O zi buna!
kudika179191
Postat pe 6 Mai 2010 12:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Alunitele de pe piele... 7 De la: Narcisa11 13 Octombrie 2010 15:04
noutati DXN 1 De la: maria_dxn 15 Februarie 2012 12:06
solutii impotriva caderii parului 89 De la: _MySelf_ 26 Noiembrie 2018 09:59
Peruci! 1 De la: peruci_deosebite 10 Aprilie 2010 19:29
operatiile estetice 6 De la: ioanabobocea 23 Octombrie 2009 14:47