Mai multe
| Sunt Alina din buzau am 22 de ani am urmat fel si fel de tratamente chiar am m-am dus sa fac si operatie cu candul ca voi avea un copil sotul meu este mai mare decat mine si isi doreste ff mult un copil ..m-am operat anul trecut de chisturi ovariene am avut un chist de 7 cm si unu de 5 cm ......am avut complicatii am facut un hematom in fine...si mi-a spus doctorul ca ovarele mele sunt de portelan sotul meu si-a faut analiza sa vada daca nu cumva el este de vina am urmat de 2 ori tratament cu hormoni gonasi de 500 ......dar nimic as vrea sa fac in Vitro ajutati-ma va rog sunt disperata ....nu vreau sa mi se mai spuna stearpa ....acest cuvant im omoara orice speranta si im spulbera toate visele si chiar im este frica ca intr-o buna zii sotul meu ma va parasi ... | ||
|
alina22bz Postat pe 23 Iulie 2009 01:58 |
||
|---|---|---|
|
Buna Ti-as sugera sa vii cat mai repede in bucuresti si sa iei legatura cu DR. Ranga Mirela , este un om extraordinar si probabil printre ei mai buni ginecologi din tara.Din cate stiu eu ea lucreaza la Med-as (vis-a-vis d parcul cismigiu )in fiecare marti. Sincer eu sunt fidela acestui centru pt ca tot ce am facut la ei a fost de maxima calitate...ti-as recomanda-o pe ginecoloaga mea, Dr Negoescu care lucreaza in centrul med-as din titan , dar este tinerica si nu are experienta (cred) in astfel de cazuri...Dr Ranga in schimb a salvat multa lume cu fff mari probleme, inclusiv o prietena de-a mea cu grave probleme de infertilitate. nr de tel, dak vrei sa te programezi este 021 312 50 64, te pup si multa sanatate |
||
|
leilaalexandru Postat pe 23 Iulie 2009 03:50 |
||
| Iti multumesc foarte mult | ||
|
|
||
|
alina22bz Postat pe 23 Iulie 2009 19:35 |
||
|
cu multa placere,ti-as sugera sa suni chiar maine daca poti pt k din cate stiu e destul de full la dr ranga. bafta te pup |
||
|
leilaalexandru Postat pe 24 Iulie 2009 01:57 |
||
|
Pentru alina22bz Tratamente pentru fertilitate poi s faci, dar n nici un caz s nu faci fertilizare in vitro. Fertilizarea in vitro este un mare ru. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru c datorit fertilizrii in vitro sunt ucii muli embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieuit pn la natere, conform unui studiu european din 1984 i un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia c numai 5% din 4500 de embrioni au supravieuit naterii . Este dovedit fr dubiu, cu argumente clare, biologice i religioase, c omul este fiin uman din momentul concepiei, att trupete, ct i sufletete. Trupete, chiar de la concepie, adic de la fecundaie, ovulul fecundat (zigotul) posed un cod genetic uman i propriu, diferit de codul genetic al mamei i de cel al tatlui, deci chiar de la concepie este fiin uman unic. n acel cod genetic sunt programate toate trsturile sale trupeti: culoarea ochilor, culoarea prului, nlimea la care va ajunge, nuana tenului, forma feei, forma nasului, etc. Toate trsturile corpului omenesc sunt concentrate n codul genetic. Dezvoltarea ulterioar a corpului su nu este dect o derulare a acestui program care exist deja de la nceput, din momentul concepiei. Iar sufletete, Dumnezeu creaz sufletul copilului tot n acel moment al concepiei. Viaa uman este sacr i inviolabil. Dumnezeu spune clar ntr-o porunc: S NU UCIZI ! Libertatea de a ucide nu este o libertate adevrat, ci o tiranie care reduce fiina uman la sclavie. (Papa Benedict al XVI lea) Iat un articol interesant despre reproducerea asistat: http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271 Putei intra pe un blog foarte interesant: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Acest blog conine: nregistrri video cu miracole ; videoclipuri ; legturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conin i posturi TV on-line i posturi de radio); cri foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fr a necesita descrcare n calculator) ; articole foarte interesante; etc. Putei intra i pe blogul urmtor : http://www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog conine: Argumente tiinifice i religioase c omul este om din momentul concepiei. Adrese, numere de telefon i site-uri ale unor asociaii care ofer ajutor material, consiliere i soluii alternative pentru a nu face avort. Mrturii publice ale unor femei care au fcut avort. Mrturii ale unor femei care nu au fcut avort. Consecine fizice i emoionale ale avortului asupra femeii. Mrturii ale unor medici care au renunat s fac avorturi. Legturi cu multe alte site-uri asemntoare. V rog intrai pe bloguri i trimitei-le mai departe, ca s foloseasc i altora. Chiar merit. |
||
|
vieru_cezar_iasi Postat pe 24 Iulie 2009 02:13 |
||
|
Buna, ti-as recomanda sa iei legatura cu prof. Poiana Nicolae, il gasesti la clinica Biogenesis.(www.biogenesis.ro) Am o prietena care a apelat la dl dr si acum este insarcinata in 12 saptamani; am inteles ca au multe reusite. |
||
|
criss_tina_healthy Postat pe 17 Septembrie 2009 13:46 |
||
buna ma numesc iulia si ma bucur sa-ti scriu si eu 2 randuri.imi doresc un copilas si eu de 3 ani si te-as ruga daca ai fost la dr.ranga mirela la bucuresti spune-mi daca ai rezolvat problema.astept un raspuns multa snatate
|
||
|
healthy009244 Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:43 |
||
| buna inca nu am fost asa ma neglijez mereu sunt plecata din tara si nu mi-am facut timp sa ma duc ~!!!si vad ca situatia mea se inrautateste mereu !!pe zii ce trece !! | ||
|
alina22bz Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| municipalul.... | 10 | De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:18 |
| fisa medicala permis auto | 4 | De la: kudika_1008673 25 Aprilie 2016 22:24 |
| ochi | 7 | De la: ocaziebuna 7 Martie 2010 07:47 |
|
|
||
| Chisturi ovariene | 2 | De la: CRUDIUTALIDA 18 Noiembrie 2009 17:07 |
| Recomandare medic ginecolog din Iasi? | 3 | De la: kudika_27897 28 Martie 2014 13:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.