buna fetelor

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent buna fetelor : (5 din 2 voturi)
 
alina22bz Avatarul lui alina22bz

7 mesaje
Membru din: 23/07/2009

Sunt Alina din buzau am 22 de ani am urmat fel si fel de tratamente chiar am m-am dus sa fac si operatie cu candul ca voi avea un copil sotul meu este mai mare decat mine si isi doreste ff mult un copil ..m-am operat anul trecut de chisturi ovariene am avut un chist de 7 cm si unu de 5 cm ......am avut complicatii am facut un hematom in fine...si mi-a spus doctorul ca ovarele mele sunt de portelan sotul meu si-a faut analiza sa vada daca nu cumva el este de vina am urmat de 2 ori tratament cu hormoni gonasi de 500 ......dar nimic as vrea sa fac in Vitro ajutati-ma va rog sunt disperata ....nu vreau sa mi se mai spuna stearpa ....acest cuvant im omoara orice speranta si im spulbera toate visele si chiar im este frica ca intr-o buna zii sotul meu ma va parasi ...
Raporteaza abuz de limbaj
leilaalexandru Avatarul lui leilaalexandru

16 mesaje
Membru din: 23/07/2009

Buna

Ti-as sugera sa vii cat mai repede in bucuresti si sa iei legatura cu DR. Ranga Mirela , este un om extraordinar si probabil printre ei mai buni ginecologi din tara.Din cate stiu eu ea lucreaza la Med-as (vis-a-vis d parcul cismigiu )in fiecare marti.
Sincer eu sunt fidela acestui centru pt ca tot ce am facut la ei a fost de maxima calitate...ti-as recomanda-o pe ginecoloaga mea, Dr Negoescu care lucreaza in centrul med-as din titan , dar este tinerica si nu are experienta (cred) in astfel de cazuri...Dr Ranga in schimb a salvat multa lume cu fff mari probleme, inclusiv o prietena de-a mea cu grave probleme de infertilitate. nr de tel, dak vrei sa te programezi este 021 312 50 64,
te pup si multa sanatate
alina22bz Avatarul lui alina22bz

7 mesaje
Membru din: 23/07/2009

Iti multumesc foarte mult
Raporteaza abuz de limbaj
leilaalexandru Avatarul lui leilaalexandru

16 mesaje
Membru din: 23/07/2009

cu multa placere,ti-as sugera sa suni chiar maine daca poti pt k din cate stiu e destul de full la dr ranga.
bafta te pup
vieru_cezar_iasi Avatarul lui vieru_cezar_iasi

193 mesaje
Membru din: 6/02/2009

Pentru alina22bz

Tratamente pentru fertilitate poți să faci, dar în nici un caz să nu faci fertilizare in vitro.
Fertilizarea in vitro este un mare rău. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru că datorită fertilizării in vitro sunt uciși mulți embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supraviețuit până la naștere, conform unui studiu european din 1984 și un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia că numai 5% din 4500 de embrioni au supraviețuit nașterii .

Este dovedit fără dubiu, cu argumente clare, biologice și religioase, că omul este ființă umană din momentul concepției, atât trupește, cât și sufletește. Trupește, chiar de la concepție, adică de la fecundație, ovulul fecundat (zigotul) posedă un cod genetic uman și propriu, diferit de codul genetic al mamei și de cel al tatălui, deci chiar de la concepție este ființă umană unică. În acel cod genetic sunt programate toate trăsăturile sale trupești: culoarea ochilor, culoarea părului, înălțimea la care va ajunge, nuanța tenului, forma feței, forma nasului, etc. Toate trăsăturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioară a corpului său nu este decât o derulare a acestui program care există deja de la început, din momentul concepției. Iar sufletește, Dumnezeu crează sufletul copilului tot în acel moment al concepției. Viața umană este sacră și inviolabilă. Dumnezeu spune clar într-o poruncă: SĂ NU UCIZI !

« Libertatea de a ucide nu este o libertate adevărată, ci o tiranie care reduce ființa umană la sclavie. » (Papa Benedict al XVI – lea)

Iată un articol interesant despre reproducerea asistată: www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Puteți intra pe un blog foarte interesant: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Acest blog conține: înregistrări video cu miracole ; videoclipuri ; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio); cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole foarte interesante; etc.

Puteți intra și pe blogul următor : www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog conține: Argumente științifice și religioase că omul este om din momentul concepției. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative pentru a nu face avort. Mărturii publice ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor femei care nu au făcut avort. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii. Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare.

Vă rog intrați pe bloguri și trimiteți-le mai departe, ca să folosească și altora. Chiar merită.
Raporteaza abuz de limbaj
criss_tina_healthy Avatarul lui criss_tina_healthy

2 mesaje
Membru din: 17/09/2009

Buna,

ti-as recomanda sa iei legatura cu prof. Poiana Nicolae, il gasesti la clinica Biogenesis.(www.biogenesis.ro)
Am o prietena care a apelat la dl dr si acum este insarcinata in 12 saptamani; am inteles ca au multe reusite.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna ma numesc iulia si ma bucur sa-ti scriu si eu 2 randuri.imi doresc un copilas si eu de 3 ani si te-as ruga daca ai fost la dr.ranga mirela la bucuresti spune-mi daca ai rezolvat problema.astept un raspuns multa snatate
Raporteaza abuz de limbaj
alina22bz Avatarul lui alina22bz

7 mesaje
Membru din: 23/07/2009

buna inca nu am fost asa ma neglijez mereu sunt plecata din tara si nu mi-am facut timp sa ma duc ~!!!si vad ca situatia mea se inrautateste mereu !!pe zii ce trece !!
Raporteaza abuz de limbaj