Setari Cookie-uri

buna fetelor

Sunt Alina din buzau am 22 de ani am urmat fel si fel de tratamente chiar am m-am dus sa fac si operatie cu candul ca voi avea un copil sotul meu este mai mare decat mine si isi doreste ff mult un copil ..m-am operat anul trecut de chisturi ovariene am avut un chist de 7 cm si unu de 5 cm ......am avut complicatii am facut un hematom in fine...si mi-a spus doctorul ca ovarele mele sunt de portelan sotul meu si-a faut analiza sa vada daca nu cumva el este de vina am urmat de 2 ori tratament cu hormoni gonasi de 500 ......dar nimic as vrea sa fac in Vitro ajutati-ma va rog sunt disperata ....nu vreau sa mi se mai spuna stearpa ....acest cuvant im omoara orice speranta si im spulbera toate visele si chiar im este frica ca intr-o buna zii sotul meu ma va parasi ...
alina22bz
Postat pe 23 Iulie 2009 01:58
Buna

Ti-as sugera sa vii cat mai repede in bucuresti si sa iei legatura cu DR. Ranga Mirela , este un om extraordinar si probabil printre ei mai buni ginecologi din tara.Din cate stiu eu ea lucreaza la Med-as (vis-a-vis d parcul cismigiu )in fiecare marti.
Sincer eu sunt fidela acestui centru pt ca tot ce am facut la ei a fost de maxima calitate...ti-as recomanda-o pe ginecoloaga mea, Dr Negoescu care lucreaza in centrul med-as din titan , dar este tinerica si nu are experienta (cred) in astfel de cazuri...Dr Ranga in schimb a salvat multa lume cu fff mari probleme, inclusiv o prietena de-a mea cu grave probleme de infertilitate. nr de tel, dak vrei sa te programezi este 021 312 50 64,
te pup si multa sanatate
leilaalexandru
Postat pe 23 Iulie 2009 03:50
Iti multumesc foarte mult
alina22bz
Postat pe 23 Iulie 2009 19:35
cu multa placere,ti-as sugera sa suni chiar maine daca poti pt k din cate stiu e destul de full la dr ranga.
bafta te pup
leilaalexandru
Postat pe 24 Iulie 2009 01:57
Pentru alina22bz

Tratamente pentru fertilitate poi s faci, dar n nici un caz s nu faci fertilizare in vitro.
Fertilizarea in vitro este un mare ru. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru c datorit fertilizrii in vitro sunt ucii muli embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieuit pn la natere, conform unui studiu european din 1984 i un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia c numai 5% din 4500 de embrioni au supravieuit naterii .

Este dovedit fr dubiu, cu argumente clare, biologice i religioase, c omul este fiin uman din momentul concepiei, att trupete, ct i sufletete. Trupete, chiar de la concepie, adic de la fecundaie, ovulul fecundat (zigotul) posed un cod genetic uman i propriu, diferit de codul genetic al mamei i de cel al tatlui, deci chiar de la concepie este fiin uman unic. n acel cod genetic sunt programate toate trsturile sale trupeti: culoarea ochilor, culoarea prului, nlimea la care va ajunge, nuana tenului, forma feei, forma nasului, etc. Toate trsturile corpului omenesc sunt concentrate n codul genetic. Dezvoltarea ulterioar a corpului su nu este dect o derulare a acestui program care exist deja de la nceput, din momentul concepiei. Iar sufletete, Dumnezeu creaz sufletul copilului tot n acel moment al concepiei. Viaa uman este sacr i inviolabil. Dumnezeu spune clar ntr-o porunc: S NU UCIZI !

Libertatea de a ucide nu este o libertate adevrat, ci o tiranie care reduce fiina uman la sclavie. (Papa Benedict al XVI lea)

Iat un articol interesant despre reproducerea asistat: http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Putei intra pe un blog foarte interesant: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Acest blog conine: nregistrri video cu miracole ; videoclipuri ; legturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conin i posturi TV on-line i posturi de radio); cri foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fr a necesita descrcare n calculator) ; articole foarte interesante; etc.

Putei intra i pe blogul urmtor : http://www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog conine: Argumente tiinifice i religioase c omul este om din momentul concepiei. Adrese, numere de telefon i site-uri ale unor asociaii care ofer ajutor material, consiliere i soluii alternative pentru a nu face avort. Mrturii publice ale unor femei care au fcut avort. Mrturii ale unor femei care nu au fcut avort. Consecine fizice i emoionale ale avortului asupra femeii. Mrturii ale unor medici care au renunat s fac avorturi. Legturi cu multe alte site-uri asemntoare.

V rog intrai pe bloguri i trimitei-le mai departe, ca s foloseasc i altora. Chiar merit.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 24 Iulie 2009 02:13
Buna,

ti-as recomanda sa iei legatura cu prof. Poiana Nicolae, il gasesti la clinica Biogenesis.(www.biogenesis.ro)
Am o prietena care a apelat la dl dr si acum este insarcinata in 12 saptamani; am inteles ca au multe reusite.
criss_tina_healthy
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:46
buna ma numesc iulia si ma bucur sa-ti scriu si eu 2 randuri.imi doresc un copilas si eu de 3 ani si te-as ruga daca ai fost la dr.ranga mirela la bucuresti spune-mi daca ai rezolvat problema.astept un raspuns multa snatate
healthy009244
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:43
buna inca nu am fost asa ma neglijez mereu sunt plecata din tara si nu mi-am facut timp sa ma duc ~!!!si vad ca situatia mea se inrautateste mereu !!pe zii ce trece !!
alina22bz
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
municipalul.... 10 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:18
fisa medicala permis auto 4 De la: kudika_1008673 25 Aprilie 2016 22:24
ochi 7 De la: ocaziebuna 7 Martie 2010 07:47
Chisturi ovariene 2 De la: CRUDIUTALIDA 18 Noiembrie 2009 17:07
Recomandare medic ginecolog din Iasi? 3 De la: kudika_27897 28 Martie 2014 13:51