Setari Cookie-uri

buna fetelor

Sunt Alina din buzau am 22 de ani am urmat fel si fel de tratamente chiar am m-am dus sa fac si operatie cu candul ca voi avea un copil sotul meu este mai mare decat mine si isi doreste ff mult un copil ..m-am operat anul trecut de chisturi ovariene am avut un chist de 7 cm si unu de 5 cm ......am avut complicatii am facut un hematom in fine...si mi-a spus doctorul ca ovarele mele sunt de portelan sotul meu si-a faut analiza sa vada daca nu cumva el este de vina am urmat de 2 ori tratament cu hormoni gonasi de 500 ......dar nimic as vrea sa fac in Vitro ajutati-ma va rog sunt disperata ....nu vreau sa mi se mai spuna stearpa ....acest cuvant im omoara orice speranta si im spulbera toate visele si chiar im este frica ca intr-o buna zii sotul meu ma va parasi ...
alina22bz
Postat pe 23 Iulie 2009 01:58
Buna

Ti-as sugera sa vii cat mai repede in bucuresti si sa iei legatura cu DR. Ranga Mirela , este un om extraordinar si probabil printre ei mai buni ginecologi din tara.Din cate stiu eu ea lucreaza la Med-as (vis-a-vis d parcul cismigiu )in fiecare marti.
Sincer eu sunt fidela acestui centru pt ca tot ce am facut la ei a fost de maxima calitate...ti-as recomanda-o pe ginecoloaga mea, Dr Negoescu care lucreaza in centrul med-as din titan , dar este tinerica si nu are experienta (cred) in astfel de cazuri...Dr Ranga in schimb a salvat multa lume cu fff mari probleme, inclusiv o prietena de-a mea cu grave probleme de infertilitate. nr de tel, dak vrei sa te programezi este 021 312 50 64,
te pup si multa sanatate
leilaalexandru
Postat pe 23 Iulie 2009 03:50
Iti multumesc foarte mult
alina22bz
Postat pe 23 Iulie 2009 19:35
cu multa placere,ti-as sugera sa suni chiar maine daca poti pt k din cate stiu e destul de full la dr ranga.
bafta te pup
leilaalexandru
Postat pe 24 Iulie 2009 01:57
Pentru alina22bz

Tratamente pentru fertilitate poþi sã faci, dar în nici un caz sã nu faci fertilizare in vitro.
Fertilizarea in vitro este un mare rãu. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieþuit pânã la naºtere, conform unui studiu european din 1984 ºi un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia cã numai 5% din 4500 de embrioni au supravieþuit naºterii .

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei. Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei. Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã. Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

« Libertatea de a ucide nu este o libertate adevãratã, ci o tiranie care reduce fiinþa umanã la sclavie. » (Papa Benedict al XVI – lea)

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã: http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Puteþi intra pe un blog foarte interesant: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante; etc.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor : http://www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora. Chiar meritã.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 24 Iulie 2009 02:13
Buna,

ti-as recomanda sa iei legatura cu prof. Poiana Nicolae, il gasesti la clinica Biogenesis.(www.biogenesis.ro)
Am o prietena care a apelat la dl dr si acum este insarcinata in 12 saptamani; am inteles ca au multe reusite.
criss_tina_healthy
Postat pe 17 Septembrie 2009 13:46
buna ma numesc iulia si ma bucur sa-ti scriu si eu 2 randuri.imi doresc un copilas si eu de 3 ani si te-as ruga daca ai fost la dr.ranga mirela la bucuresti spune-mi daca ai rezolvat problema.astept un raspuns multa snatate
healthy009244
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:43
buna inca nu am fost asa ma neglijez mereu sunt plecata din tara si nu mi-am facut timp sa ma duc ~!!!si vad ca situatia mea se inrautateste mereu !!pe zii ce trece !!
alina22bz
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
medic ginecolog Pintea Alexandru 3 De la: healthy005701 6 August 2014 20:18
vaginoplastie 2 De la: tarot 19 Mai 2010 13:05
Despre infertilitatea la barbati 4 De la: tarot 19 Mai 2010 13:07
contabilitate 2 De la: eleain 22 Februarie 2010 16:19
rinita alergica 31 De la: kudika_1043615 14 Iulie 2022 11:19