Metode inovative?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Metode inovative?: (5 din 2 voturi)
 
JulieJ Avatarul lui JulieJ

2 mesaje
Membru din: 11/08/2009

Am incercat o multime de metode de slabit, intretinere si tonifiere dar in momentul de fata timpul nu imi mai permite sa ma ocup atat de seros de problema. As vrea o solutie "la minut". Mentionez ca nu agreez genul de aparat prezentate la teleshopping, vreau ceva serios. Idei?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Buna ziua!
Schimba-ti alimentatia.Mananca natural, adica neprelucrat termic. Si painea este la fel. Se cheama azima, sau paine Elta. Este facuta din tarate , zer si chimen.Se gaseste la Plafar.Intr-un an cu asa alimentatie am dat jos 12 Kg.Cunosc o persoana(barbat) care a dat jos 40 kg(de la 110 la 70)Trebuie doar sa ai vointa, in rest rezultatele nu se lasa asteptate.
Curaj si succes!
M.Maria
Raporteaza abuz de limbaj
alina_plocon Avatarul lui alina_plocon

10 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Retele "minune" nu dau nici un rezultat daka nu faci si putina miscare..eu sunt o persoana care nu dedic foarte mult timp ci doar 20 de minute de 3 ori pe saptamana si am slabit 5 kg si cu o dieta recomandata de un kinetoterapeut de la Power Plate, iti recomand sa incerci.......totul gasesti pe :

www.powerplate.ro
Raporteaza abuz de limbaj
andreaV Avatarul lui andreaV

41 mesaje
Membru din: 13/08/2009

Buna ,ia-ti un personal trainer cu cunsotinte si de nutritie si vei rezolva problema,este cea mai buna metoda de a slabi personalizat.
Raporteaza abuz de limbaj