Setari Cookie-uri

Apa Vie Romania

www.apa-vie-romania.ro
Etapele tratamentelor naturiste cu diferite tipuri de apa inclusiv si apa vie GAV.

* profilaxia si tratarea ulcerului la stomac (profilaxia si tratarea ulcerului gastric, ulcer stomacal) - primul ciclu de tratament dureaza 5 - 6 zile. Aciditatea scade din ziua a 2-a. In ziua a 4-a se observa ameliorari simtitoare. Dupa o mica pauza se va face al doilea ciclu de tratament. Per toatal sunt necesare 24-27 zile pentru tratarea completa a bolii fara efecte secundare negative asupra celorlalte organe.
* profilaxia si tratamentul ulcerului duodenal - primul ciclu de tratament dureaza 6 - 7 zile. Durerile scade din ziua 3 a tratamentului. Aciditatea scade din ziua a 2-a. Ameliorari esentiale incepind cu ziua 5 a tratamentului. Dupa o mica pauza se va prelungi tratamentul pentru evitarea recidivei. Partea a doua a tratamentului va consta din intarirea sanatatii intregului organism. La fel se va pune accent pe marirea imunitatii organismului.
* profilaxia si tratarea colecistitei / profilaxia si tratarea inflamarii vezicii biliare - partea intiia a tratamentului dureaza 5 zile. Dispar durerile din regiunea inimii, durerile abdomenului si durerile de spate localizate de obicei in regiunea omoplatului drept. Dispare gustul de fiere (jigareala) din cavitatea bucala. Dispare senzatia de voma. Partea a doua a tratamentului se efectuiaza dupa o mica pauza de citeva zile. Accentul se face pe detoxifierea organismului si intaririi ficatului. La fel se va pune accent pe ameliorarea starii generale de sanatate si intarirea imunitatii organismului.
* profilaxia si tratarea eroziunii fusului uterin - eroziunea fusului uterin necesita un tratament de 4 - 5 zile. In ziua 3 - 4 semnele eroziunii uterine sunt slab vizibile. Tratamentul va fi prelungit pina la disparitia completa a semnelor eroziunii. La fel se va pune accent pe ameliorarea starii generale de sanatate si intarirea imunitatii organismului.
* profilaxia si tratarea eczemelor si pecinginelor - Pecingine (Impetigo) - piodermita streptococica - dermatita - tratamentul dureaza 7-8 zile. Zonele de piele afectate in ziua 4 - 5 sunt deja in etapa finala a tratamentului. In faza a doua a tratamentului punem accent pe deparazitarea organismului si intarirea sanatatii generale prin inarirea imunitatii.
* profilaxia si tratarea indigestiilor, profilaxia si tratarea tractului gastro-intestinal - tratamentul gastro-intestinal tine 20 de zile. Ameliorarile de sanatate se simt din ziua 2. Pielea pacientului devine mai sanatoasa la culoare. Creste pofta de mincare. In ziua 14-17 practic dispar toate problemele de digestie sau cele legate de tractul gastro-intestinal.
* tratarea acneelor, tratarea cosurilor / profilaxia si tratarea exfolierii pielii / reducerea ridurilor - tratamentul se poate produce si in conditii casnice fara intreruperea activitatilor cotidiene. Dupa 3 - 4 zile de proceduri curative pielea devine mai moale. Pielea se netezeste. Dispar excoriatiile, juliturile, jupuiturile, zdreliturile, zgaibele. Acneea dispare. Dispar cosurile. Exfolierea pielii dispare. Daca tratamentul se prelungeste scade adincimea ridurilor de pe fata. E posibila chiar disparitia ridurilor.
* profilaxia si tratarea stomatitei - tratamentul stomatitei tine 4 - 5 zile. Procedurile curative se pot face si in conditii casnice fara a se intrerupe activitatea cotidiana. Stomatita simptomatic dispare din primele 2 -3 zile. Se va stabili un mod de alimentare sanatos si se va revizui modul de viata. Se va pune accent pe intarirea imunitatii organismului.
* profilaxia si tratamentul bolilor de pancreas / tratarea diabetului zaharat / tratarea pancreasului - tratarea bolilor de pancreas in deosebi diabetul zaharat (diabetul zaharos) necesita ingrijiri permanente. Tratamentul se va intrerupe periodic. In conditii de casa fara intreruperea activitatilor cotidiene la prescriptia medicului tratamentul poate dura 3 - 6 luni pina la insanatosirea completa. Pe perioada tratamentului incomoditatile legate de pancreas se micsoreaza in intensitate chiar din primele 3 - 4 zile. Pe perioada tratamentului se va face detoxifierea organismului si in particular detoxifierea ficatului. La fel se va pune accent atit pe intarirea imunitatii la boli cit si pe ameliorarea sanatatii complete a organismului.
* profilaxia si tratarea dilatarii venelor si a fisurilor / ranilor sangerinde - tratamentul dilatarii venelor se poate executa in conditii casnice fara intreruperea activitatilor cotidiene obisnuite. Durata tratamentului va fi de 7 zile. Ameliorarile se observa din primele doua zile de proceduri. Durerile scad in intensitate. Discomfortul de la nivelul locului afectat dispare si el. Se pune accent pe intarirea imunitatii organismului.
* tratamente radiculita, tratare reumatism / profilaxie radiculita si reumatism - partea intia a tratamentul radiculitei dureaza 7 zile. Durerile de la nivelul incheieturilor afectate dispar din primele 1 - 2 zile. Partea a doua a tratamentului va consta in stabilirea si inlaturarea carentelor organismului. Se va intari sanatatea generala a organismului uman.
* tratatarea psoriasis (psoriazis) , pecingine cu solzi, chelbe, lichen - treatment psoriasis e mai anevoios decit in cazul altor deficiente de sanatate. Tratamentul psoriasis poate dura de la 2 la 3 luni. Din ziua 5 - 6 locurile afectate de psoriasis, chelbe sau lichen incep sa se curete. Incep sa apara portiunile de piele roza. Treptat chelbea si lichenul dispar complet. Tratamentele pentru psoriasis, chelbe si lichen se fac in citeva cicluri pina la restabilirea completa a sanatatii. Se face accent pe intarirea imunitatii organismului. In dependenta de caz va fi aplicat tratament complex. Tratamentul nu e extenuant ci dimpotriva invigorant.
* profilaxia si tratarea bolilor respiratorii acute, racelilor in perioada epidemiilor - tratarea bolilor respiratorii si racelilor se poate face in conditii de casa fara shimbarea radicala a modului de viata. Tratamentul tine 2 - 3 zile. Chiar din prima zi se observa efectele benefice ale tratamentului. Dispare oboseala cauzata de boala. Creste rezistenta la epidemie a organismului.
* profilaxia si tratarea oboselii cronice, sporirea capacitatii de munca, imbunatatirea starii generale a organismului - tratamentul se poate face in conditii de casa fara a fi modificat prea mult programul zilei. Durata tratamentului e de 3 - 4 zile. Efectele benefice se simt din ziua 1 -2 a tratamentului. Starea generala a organismului se imbunatateste.
* profilaxia lipsei de somn - tratarea sau mai bine zis imbunatatirea calitatii somnului presupune un ciclu de proceduri de 3 - 4 zile. Sanatatea somnului creste. Scade sforaitul. Insomniile practic dispar.
* profilaxia iritabilitatii sporite, scaderea irascibilitatii la situatiile de stress - tratarea iritabilitatii si tratamentrul stressului presupune proceduri de tratament naturist pe baza de apa cu durata 3 - 4 zile. Incepind cu ziua 2 a tratamentului iritarea de la stress scade.
* tratamente raceala la nivelul gitului - apa vine in ajutor si la racelile de la nivelul gitului. Folosind tratamentul cu dozare stricta pe baza de apa timp de 2 - 3 zile se inlatura complet raceala. Dispar durerile gitului. Mobilitatea gitului creste. Se imbunatateste starea generala a sanatatii.
* tratamente naturiste rani, taieturi, vinatai, zgirieturi (tamaduirea ranilor, taieturilor, zgirieturilor) - durata tratamentului e de 3 - 4 zile. Apa special prelucrata isi face efectul din zilele 2 - 3 a tratamentului. In ziua a 4 -a ranile sunt practic cicatrizate complet.
* profilaxia si tratarea diareei - tratarea diareei tine 1 zi. Deshidratarea organismului se opreste.
* profilaxia si tratarea poliartritei, artritei, osteohondroza - durata tratamentului e de 25 -27 de zile. Procedurile se pot efectua fara modificare radicala a programului zilei obisnuit. Folosind apa special tratata durerile de la nivelul incheieturilor trec. Datorita apei special tratate se va imbunatati somnul si starea generala a sanatatii organismului.
* tratarea tensiunii scazute - tratarea tensiunii scazute se efectuiaza cu apa special preparata. Durata tratamentului e de 3-4 zile. Din ziua 2 - 3 tensiunea se normalizeaza. Sanatatea sporeste.
* tratarea tensiunii marite - folosindu-se apa special preparata (apa e preparata diferit de la caz la caz) se efectuiaza propriu-zis tratarea tensiunii marite. Tratamentul dureaza 3-4 zile. Din ziua 2 - 3 a tratamentului tensiunea se normalizeaza. Sistemul nervos e mai calm.
* tratament pentru umflarea picioarelor sau mainilor - tratamentul umflarii picioarelor sau miinilor tine 3 - 4 zile. Incepind cu ziua a 3-a de tratament se imbunatateste starea de sanatate si umflarea scade pina la disparitia completa.
* profilaxia si tratamentul arsurilor - terapia arsurilor tine 5 zile. Incepind cu ziua a 3-a arsurile incep sa se inchida. In ziua a 5-a a tratamentului arsurile practic sunt inchise complet.
* profilaxia paradontozei si tratarea durerilor de dinti - in majoritatea cazurilor durerea de dinti dispare imediat. Paradontoza treptat, timp de 7 zile se trateaza.
* indepartarea tartrului pe dinti - tartrul dentar dispare daca sunt urmate indicatiile noastre. Indepartarea tartrului de pe dinti se face in conditii de casa fara proceduri neplacute.
* profilaxia si tratarea constipatiilor frecvente - constipatia e un fenomen foarte daunator pentru sanatate. E foarte bine masa fecala sa fie eliminata zilnic din organism. In caz contrar are efect toxic asupra singelui ceea ce in timp poate duce la o gama foarte larga de boli incepind cu ficatul si terminind cu calitatea vederii. Constipatia se trateaza timp de 2 zile atit la maturi cit si la copiii mici.
* profilaxia mirosului urat al picioarelor - terapia pentru mirosul urit al picioarelor dureaza 3 zile. Mirosul picioarelor dispare incepind cu ziua a 2 - a. Transpiratia picioarelor scade.
* profilaxia si tratarea galbinarelor / icterului (tratament icter si galbenari) - terapia pentru galbenari si icter dureaza 4 zile. Pentru a se intari efectul tratamentului se mai poate prelungi inca 2 - 3 zile.
* profilaxia si tratarea hepatitei - tratamentul pentru hepatita dureaza 5 zile. Incepind cu ziua a 3-a se restabileste culoarea sanatoasa a obrajilor si se restabileste pofta de mincare. Pentru a se intari efectul tratamentului procedurile se mai pot continua timp de 2 -3 zile.
* profilaxia lipsei poftei de mincare / profilaxia apetitului scazut - pofta de mincare se restabileste timp de 3 zile tratament pentru dezinterie - tratamentul pentru dezinterie dureaza 1 zi.
* profilaxia si tratarea diatezelor - tratamentul diatezei dureaza 3 zile.
* profilaxia si tratarea gripei - tratamentul gripei dureaza 2 zile.
* profilaxia si tratarea micozei / micozelor - tratamentul pentru micoza dureaza 5 zile. Pentru a se intari efectul se mai poate prelungi tratamentul antimicotic inca 2 zile.
* profilaxie / tratarea durerilor de cap - in majoritatea cazurilor durerile de cap le tratam in mai putin de 40 - 50 de minute. Oricum se recomanda o consultatie pentru a se stabili cauza durerilor de cap pentru a o inlatura.
* profilaxia / tratarea ranilor purulente, tratarea fistulelor, tratarea ranilor postoperatorii, profilaxia si tratarea plagilor trofice, profilaxia si tratarea abceselor - ranile se curata si incep sa se prinda. In 4 - 5 zile ranile se ichid complet. Tratamentul pentru plagi trofice dureaza mai mult.
* tratarea herpesului - tratamentul pentru herpes dureaza 3 - 4 zile. Mancarimea si senzatia de usturime dispare chiar din primel 3 -4 ore de la inceperea tratamentului.
* profilaxia si tratarea hemoroizilor si fisurilor anale / ale orificiului anal - tratamentul pentru hemoroizi dureaza 4 -5 zile. In timpul tratamentului se va evita folosirea mincarurilor picante. La fel se va evita mincarea prajita.
* tratarea gastritei - tratamentul pentru gastrita dureaza 4 -5 zile. Scade aciditatea din stomac. Creste pofta de mincare si starea generala de sanatate.
* tratament inflamare intestin gros / profilaxia si tratarea colitei - tratamentul pentru inflamarea intestinului gros dureaza 4 - 5 zile. Durerile cauzate inflamarii intestinului gros dispar din ziua a 2-a. Prima zi se va renunta la mincare.
* tratarea inflamarii ficatului - tratamentul pentru inflamara ficatului dureaza 4 zile. Durerile din cauza inflamarii ficatului dispar din primele 2 zile. Procesul de inflamare a ficatului se opreste si ficatul se restabileste.
* tratarea astmului bronsic (bronsic), tratarea bronsitei - tratamentul pentru astm si bronsita dureaza 5 zile pina la insanatosirea completa.
* tratarea durerilor la nivelul incheieturilor miinilor si picioarelor.
* profilaxia si tratarea depunerilor de saruri - tratamentul pentru depunerile de saruri dureaza 3 - 4 zile. Durerile dispar din primele 2 zile.
* tratarea anginei si catarului cailor respiratorii superioare, tratarea bolilor respiratorii acute - febra scade din prima zi. Tratamentul dureaza 3 zile sau chiar mai putin.
* profilaxia si tratarea alergiilor - tratamentul pentru alergii dureaza 3 -4 zile.
* profilaxia si tratarea adenomului de prostata - tratamentul adenomului de prostata dureaza 8 zile. Pentru a se intari efectul se poate repeta ciclul de tratament.
* tratarea problemelor de potenta (tratament deficiente medii si minore) - tratamentul problemelor de potenta dureaza 3 - 4 zile. Se recomanda si o perioada profilactica de 14 zile.

In cazul multor alte boli se poate obtine imbunatatirea starii generale a pacientului sau chiar tratarea completa

Sa fiti sanatosi !

www_apa_vie_romania_ro
Postat pe 20 August 2009 09:09
unde se gaseste si ce pret are acest produs?
lainiceanu
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:41

Intra pe google.ro ,pe cuvantul cheie "Apa vie" si afli totul despre ea.
SUCCES !
IOANA1947
Postat pe 8 Septembrie 2009 12:37
pai si ce e? un filtru pentru apa? de montat la robinetele din casa? de ce nu se numeste pur si simplu filtru? apa vie e apa purificata cu gandul bun si cea mai "vie" e cea de izvor. am observat ca in ziua de azi totul poate deveni un business. organizeaza tot felul de seminarii si cursuri despre uleiuri esentiale si frunze pe care oamenii le platesc din naivitate si unii se imbogatesc. adevarata cunoastere si vindecare, nu costa, e daruita. desigur ca e normal sa platesti o suma simbolica pentru o carte ca sa o poti avea mereu. dar sunt prea multe lucruri care costa. partea buna e ca se vinde "credinta" oamenilor si pe moment acestia o primesc. dar e o iluzie ce nu poate rezista in timp. trebuie s-o gasesti in interiorul tau si s-o traiesti din tine spre ceilalti. de ce lucrurile trebuie sa coste?
daca as vinde in pliculete cernoziom de la...jimbolia sa zicem, cu 20 de lei spunand ca are miraculoase proprietati curative sunt sigura ca multi ar cumpara si unii din ei s-ar si vindeca! pentru ca ar crede!
eleain
Postat pe 17 Septembrie 2009 18:34
De la: eleain, la data 2009-09-17 18:34:01pai si ce e? un filtru pentru apa? de montat la robinetele din casa? de ce nu se numeste pur si simplu filtru? apa vie e apa purificata cu gandul bun si cea mai "vie" e cea de izvor. am observat ca in ziua de azi totul poate deveni un business. organizeaza tot felul de seminarii si cursuri despre uleiuri esentiale si frunze pe care oamenii le platesc din naivitate si unii se imbogatesc. adevarata cunoastere si vindecare, nu costa, e daruita. desigur ca e normal sa platesti o suma simbolica pentru o carte ca sa o poti avea mereu. dar sunt prea multe lucruri care costa. partea buna e ca se vinde "credinta" oamenilor si pe moment acestia o primesc. dar e o iluzie ce nu poate rezista in timp. trebuie s-o gasesti in interiorul tau si s-o traiesti din tine spre ceilalti. de ce lucrurile trebuie sa coste?
daca as vinde in pliculete cernoziom de la...jimbolia sa zicem, cu 20 de lei spunand ca are miraculoase proprietati curative sunt sigura ca multi ar cumpara si unii din ei s-ar si vindeca! pentru ca ar crede!
te inseli,nu te-ai imbogati cu pliculete,deoarece nu au niciun efect....si in scurt timp se va dovedi ca este o inselatorie...te vei imbogati daca vei avea sa oferi oamenilor ceva de valoare...
Un mare invatat spune: oricine poate deveni bogat,depinde numai de cati alti oameni ajuta sa devina la randul lor bogati...
4Life
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:22
eu am tot ce-mi trebuie
eleain
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:31
De la: eleain, la data 2009-09-17 19:31:25eu am tot ce-mi trebuie
oare ??? intotdeauna este loc de mai bine...
4Life
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:33
De la: TF_, la data 2009-09-17 19:33:53
De la: eleain, la data 2009-09-17 19:31:25eu am tot ce-mi trebuie
oare ??? intotdeauna este loc de mai bine...


da pentru ca muncesc. fiecare cu metodele lui. eu sunt multumita
eleain
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:36
De la: eleain, la data 2009-09-17 19:36:49
De la: TF_, la data 2009-09-17 19:33:53
De la: eleain, la data 2009-09-17 19:31:25eu am tot ce-mi trebuie
oare ??? intotdeauna este loc de mai bine...


da pentru ca muncesc. fiecare cu metodele lui. eu sunt multumita
si eu muncesc,dar muncesc pentru ca in viitorul apropiat sa pot avea si timp si bani la dispozitie sa-mi traiesc viata asa cum imi place si cum imi doresc...sa nu fiu nevoit sa lucrez pentru altii pana la 65 ani(la pensie) iar atunci sa-mi iau o pensie care oricum nu-mi ajunge...daca tot se poate sa fiu pensionar rentier la 40 ani de ce sa nu o fac ???
4Life
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:40
inseamna ca esti de tanar/tanara si tu. bafta, asa sa fie cum iti doresti. eu muncesc doar pentru mine.
eleain
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:42
De la: eleain, la data 2009-09-17 19:42:04inseamna ca esti de tanar/tanara si tu. bafta, asa sa fie cum iti doresti. eu muncesc doar pentru mine.
la 35 ani nu sunt asa de in varsta...bafta si tie....
4Life
Postat pe 17 Septembrie 2009 19:44
Principiul de functionare a filtrelor de apa GAV

Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. Combina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii, in particular - nanotehnologia. Filtrarea apei are loc datorita plasei energetice nanotehnologice ce se formeaza prin interafctiunea celor 50 de mii de nanomegneti de grosime 100-150 nm aranjati in forma de tub hexagonal. Geometria speciala a amplasarii nanomagnetilor creaza un camp magnetic triplu hiperstructurat in spirala ceea ce asigura o imbunatatire cu eficienta maxima a calitatilor energetice si informationale ale apei.


Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

*
Apa se structureaza
*
Apa se energizeaza
*
Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) apa GAV capata un usor gust de gheata / zapada (in mod "normal" cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.
*
Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar).
*
+++ vedeti pagina "Staiti ca ?".


Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei - in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic - sub 0.0001 Euro/litru.



Productivitatea Generatorului de Apa Vie 3/4"
3/4" se instaleaza si la tevile de apartament cu diametru de 1/2" oferind o rezerva de debit mai mare

... in regim de exploatare optimal e pana la 350 - litri de apa filtrata pe ora. La sporirea presiunii apei productivitatea filtrului de apa poate fi marita. Filtrele de apa vie GAV de diametru mai mare ofera o productivitate sporita.


Ca si constructie Generatorul de Apa Vie (filtrul de apa GAV) consta din straturi de Neodimium-Fier-Bor ce prezinta in sine niste magneti foarte puternici fiecare strat magnetic fiind turnat dupa un anumit unghi astfel incat ansmblul fortelor obinute in filtrul de apa GAV sa prelucreze fiecare cristal de apa astfel incat sa-i redeie proprietatile apei de ghetar. Apa de ghetar e apa cea mai buna. Grosimea acestor straturi de magneti hiperstructurati e de 100 - 150 nanometri si numarul lor e de 50 mii - ceea ce asigura o eficienta maxima.

Parametrii Generatorului de Apa Vie

* Capsula filtrului de apa: Inox Aliaj Special
* Invelisul filtrului de apa: Crom-Vanadium
* Placile redresoare: Neodimium, Fier, Bor / Aliaj Special
* Numarul placilor de redresare: 5
* Numarul straturilor de redresare: 50'000
* Puterea magnetilor: >9'000 Gauss
* Puterea efectiva a actiunii magnetice momentane: >60'000 Gauss
* Presiunea maxima: 10 bar
* Temperatura de lucru: 4 - 95 grade Celsius
* Conectarea: 20 mm (3/4") - vine exact la furtunul de la masina de spalat
* Capacitatea de fractionare(rezolutia de actionare): 0,001 nm (nanometri)
* Capacitatea filtrului de apa GAV de a pastra proprietatile initiale: 50-70 de ani
* Raza maxima de actiune a filtrului de apa - 12 - 15 metri (lungimea tevii de la locul instalarii filtrului de apa GAV pana la cel mai indepartat robinet). Raza recomandata e 9 metri.
* Dimensiuni:
o Lungime = 55 mm;
o Diametru exterior =30 mm;

www_apa_vie_romania_ro
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:48
Draga mea nu ai citit nimic ,asa cum ti-am recomandat dar oferi "parere" ,dar despre "nanotehnologie "ai auzit?Repet intra pe site ,citeste si acolo unde nu intelegi intra pe Google pe acel cuvant cheie si totul atunci vei intelege...daca vrei ,binenteles .Dupa cum stii ,poate , japonezii sunt cu multi ani inaintea noastra ,asa ca ..INTAI INFORMEAZA-TE ,INTELEGE TU INTAI ,discuta cu alte persoane competente si apoi emite o parere ...
IOANA1947
Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:38
Eu am cumparat acest filtru de 1 luna si cateva constatari: plantele au devenit uriase si foarte verzi,pisicutele beau o galetusa de apa vie zilnic ,noi nu mai mancam in disperare dulciuri ,au disparut "insomniile" si toti prietenii nostrii vor tot timpul aceasta apa sa o bea pana isi cumpara si ei ..ce zici ? dar de MASARU EMOTO ai auzit ,scumpo? Citeste cele 4 carti si acolo vei vedea si structura cristalului unui fulg de nea ,care este apa pura ,asa este si cristalul de apa dupa ce trece prin acest filtru.....Dar stii ca 80% din creierul uman este "APA" si ceva mai putin refera "trupul nostru" ..?Vezi cat de importanta este APA pentru chiar propria noastra existenta.?.
IOANA1947
Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:48
Si acum o alta informatie utila doamnelor si domnisoarelor !
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.
Este un produs , cu actiune imediata si eficace,acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.
Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.
Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc.
In Romania aceste produse abia incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani.
Produsele au certificate FDA-USA si UE.
Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.
O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON :
De acum inainte veti putea beneficia nu numai de
absorbantele pentru ciclu normal,
ciclu abundent sau
pentru uz zilnic,
ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini,
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.
Nu trenuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25% in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.Ce zici ,VREI ?
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

IOANA1947
Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:51


0723428414 este telefonul persoanei de contact al societatii care vinde acest produs de exceptie ,deoarece restructureaza cristalul de apa la forma initiala (cea a fulgului de nea ).Filtrul poate fi expediat si prin FAN CURIER persoanelor din provincie .SUCCES!
IOANA1947
Postat pe 2 Februarie 2010 11:21
banuiesc ca stii ce inseamna "nanotehnologie"sau "restructurare informatie initiala" ???????/
IOANA1947
Postat pe 3 Februarie 2010 16:20
Fara suparare, poate este adevarat ceea ce spui despre aceste produse..,dar o faci intr-un stil asa de disperat caci crede-ma, isi pierde sensul si credibilitatea ceea ce sustii...
Toate cele bune si buna vanzare la produse!
katykat
Postat pe 9 Aprilie 2010 23:30
Acesta nu este un simplu filtru,este un GENERATOR DE APA VIE ,deoarece restructureaza cristalul de apa la forma sa initiala(apa vie=are rolul de a intretine viata pe pamant) .(aceasta structura este distorsionata de poluare chimica,magnetica,etc si apa devine "moarta").
Citeste te rog cartile lui MASARU EMOTO si ai sa intelegi diferenta.
IOANA1947
Postat pe 10 Aprilie 2010 17:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
INVITATIE DIN PARTEA COMPANIEI ZEPTER INTERNATIONAL 2 De la: kudika226898 20 Ianuarie 2012 10:44
noile produse wellness 1 De la: crystal_syd 5 Februarie 2009 10:16
petitia impotriva codex alimentarius 2 De la: healthy000140 15 Decembrie 2009 05:47
ANALIZE ALE STARII DE SANATATE PRIN BIOREZONANTA 37 De la: ionpanait 19 Septembrie 2013 18:31
buna 7 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:33