Setari Cookie-uri

CE ESTE UTIL SA CUNOASTEM PENTRU SANATATEA NOASTRA


Dupa ce ani de zile a spus pacientilor ca chimoterapia este singura cale pentru a incerca (cuvantul cheie e a incerca!) sa se elimine cancerul, John Hopkins s-a hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a maladiei.
Esti ceea ce mananci - asadar: mananca sanatos!
O intuitie uimitoare a generatiilor trecute este acum confirmata de stiintele nutritioniste. Acestea au aratat ca ceea ce s-a numit candva doctrina semnaturilor era in mod uimitor foarte corect. Acum, aceasta afirma ca mancarea integrala are un tipar care se aseamana cu un organ din corp sau cu o functie fiziologica si ca acest tipar actioneaza ca un semnal sau ca un semn, in functie de beneficiul pe care mancarea il ofera consumatorului. Iata doar o scurta lista de exemple de semnaturiale hranei integrale.
O felie de morcov se aseamana cu ochiul uman. Pupila, irisul si liniile radiale arata exact ca ochiul uman si, da, stiinta demonstreaza acum ca morcovii maresc considerabil fluxul sanguine catre ochi si functia acestora.
O rosie are patru compartimente si este rosie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana pura pentru inima si sange.
Strugurii atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru inima si sange.
O nuca arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga: creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.
Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani.
Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile. Aceste alimente completeaza nevoile scheletului corpului nostru.
Vinetele, fructele de avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii, si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Si cat de profund e asta? Ii ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt. Sunt peste 14 000 de constituenti chimici fotolitici de nutritie in fiecare dintre aceste plante (stiinta moderna a studiat si numit doar 141 dintre ei).
Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina.
Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici.
Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.
Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.
Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochilor.
Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins :
1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.
2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.
3. Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.
4.Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.
5. Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple, este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.
6. Chimioterapia presupune „otravirea“ celulelor canceroase cu rata mare de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro - intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau plamanii pot fi iremediabil afectate.
7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp, arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase .


8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea tumorilor.... Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.
9. Cand in corp se acumuleaza prea multe „deseuri“ toxice rezultate in urma chimio- si radioterapiei, sintemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor.
10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus. Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea (imprastierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).
11. O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU:

a. Zaharul - eliminad din alimentatie zaharul, se elimina, astfel, una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase. Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ), au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare.
b. Laptele si produsele lactate -laptele favorizeaza productia de mucus in corp, in special la nivelul tractului gastro - intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus. Renuntand la lapte si produsele derivate, si la consumul de lapte de soia ,celulele canceroase „mor“ de foame.
c. Ph acid- celulele canceroase „infloresc“ in mediu acid. O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp, si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici, decat carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza, in special persoanelor cu cancer.
d. O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare, si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.
e. Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari - de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand si proprietati anti -canceroase. Cea mai buna bautura este APA - purificata sau filtrata pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilata este acida, deci evitati-o!
12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie, si se creste, astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.
13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit astfel, celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase.
14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele de grau, seminte, nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc., toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile.
15. Cancerul este o boala a mintii, corpului, si spiritului. Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea „construiesc“ un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata!
16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase.

ATENTIE!
1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa.
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic.
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer, in special la sani. Este extrem de toxica pentru celulele corpului. Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea. A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face. Sa nu se incalzeasca mancarea la coptorul cu microunde in vase de plastic. Este vorba, mai ales, de mancarea ce contine grasime. Profesorul a spus ca combinatia dintre grasime, temperaturi mari si plastic elibereaza in mancare dioxina, care ajunge, in cele din urma, in celulele noastre. A recomandat, in schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea. Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina. Hartia nu e daunatoare, dar nu se stie ce mai contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renuntat la recipienti din spuma poliuretanica, folosind hartia. Aparitia dioxinei a fost motivul. S-a subliniat ca acelasi efect negativ il are si acoperirea vaselor cu capace de plastic in vederea gatirii mancarii in cuptorul cu microunde. Este indicat folosirea unui servet de hartie.


http://www.romaniantribune.net
dianana
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:17
foarte bun si util, articolul. multumim. mai ales partea cu forma fructelor e grozava.
eleain
Postat pe 2 Septembrie 2009 18:39
Am citit articolul pe nerasuflate.Foarte accesibil,interesant si mi-a raspuns clar la unele nedumeriri.Multumesc!
aligabrela
Postat pe 13 Octombrie 2009 07:59
mi-a placut articolul...te pune pe ganduri.
annya_852004
Postat pe 13 Octombrie 2009 08:57
Foarte bun articolul. Articole de genul asta avem nevoie sa citim, nu barfe. Multumim
Afrodita_1
Postat pe 13 Octombrie 2009 09:32
Excelent!!! Multumim!!!
Daleen
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:31
Simply_i
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:51
Buna Dianana,un articol foarte bun si util.multumim Dianana. lasa o adresa de mess unde putem vb...adresa mea de mess tmary_1963@yahoo.com
mayasimona
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:19
este extraordinar de bun articoluu si tot ce s-a scris este foarte real.
am suferit de cancer de col uterin si multe din fructele si legumele comentate m-iau fost recomanda-te de medici.
healthy000522
Postat pe 13 Octombrie 2009 14:06
este extraordinar de bun articoluu si tot ce s-a scris este foarte real.
am suferit de cancer de col uterin si multe din fructele si legumele comentate m-iau fost recomanda-te de medici.
healthy000522
Postat pe 13 Octombrie 2009 14:06
De la: 1963, la data 2009-10-13 12:19:16Buna Dianana,un articol foarte bun si util.multumim Dianana. lasa o adresa de mess unde putem vb...adresa mea de mess tmary_1963@yahoo.com
healthy000522
Postat pe 13 Octombrie 2009 14:22
Scumpa doamna, ceea ce ati scris este interesant si atrage atentia asupra unei alimentatii mai sanatoase. Daca observatiile se refera la persoanele bolnave de cancer, sunt perfect de acord cu ceea ce spuneti. Dar referitor la oamenii sanatosi, as avea ceva de comentat, sa nu va fie cu suparare : lactatele cum ar fi iaurtul natural ( cel facut acasa), laptele acru, kefirul, branza dulce sunt bogate surse de calciu si contin bacterii „benefice”, ca sa zic asa tubului digestiv, intestinului si colonului si nu cred ca ar trebui excluse complet din alimentatie. De asemenea, consumul excesiv de legume si mai ales de fructe proaspete pot irita un intestin sensibil sau un colon iritabil. Ouale sunt bogate in proteine de care organismul are mare nevoie in buna sa functionare si consider ca ar trebui consumate. Pe langa toate acestea, apa este foarte importanta, ajuta mult la eliminarea toxinelor. Aceste boli grave ne sperie si toti dorim sa ne ferim de ele. Daca simpla alimentatie foarte corecta si sanatoasa ar reusi sa le elimine total, ar fi perfect, dar, din pacate, nu e deloc asa. Mi se pare mult mai important un bun echilibrul in alimentatie. Alimentele, pe langa rolul principal pe care il au, produc si efecte psihice benefice. O felie de tort sau o prajitura produc o bucurie mai mare decat un simplu mar, zilele de Paste si de Craciun nu ar fi la fel de frumoase daca in locul unei fripturi gustoase am avea in farfurie un ghiveci de legume. Iertati-ma, dar sunt o iubitoare a mancarii bune, din care, daca se poate, sa nu lipseasca nimic, nici fructe si legume, dar nici lactatele, ouale, carnea, dulciurile. De aceea spun ca un consum moderat din alimentele mai putin bune si un echilibru bun in alimentatie cred ca e foarte potrivit. Organismul are nevoie de proteine, lipide, glucide, vitamine, etc pentru a funciona normal, iar eliminarea alimentelor nu cred ca ne-ar fi de un real ajutor. Consider ca bolile grave vin in primul rand din ruperea legaturilor cu Divinitatea, cu iubirea , din dezacordul in care traim cu planeta noastra, cu celelalte fiinte care vietuiesc pe ea. Tot mai multi dintre noi sunt mereu nervosi si suparati, plini de griji pentru ei, pentru copiii lor, pentru ziua de maine, in goana dupa cine stie ce lucruri folositoare doar de moment , foarte egoisti, in lipsa de timp, vorbind urat si injurand pe cine le sta in cale. Nu avem timp sa ne bucuram de simpla vietuire, de frumusetea din jurul nostru, sa radem sanatos impreuna cu cei din jur. Sunt prea multe de spus, asa ca ma opresc aici.
In concluzie, consider ca, daca suntem sanatosi, ne-ar ajuta mult mai mult schimbarea in bine a modului de viata, eliminarea nervilor care ne vin din orice fleac, a gandirii negative,a stresului, a rautatii, a diverselor griji , frici si angoase, toate acestea si altele asemenea avand un efect devastator asupra sanatatii. Va doresc tuturor o zi insorita si sa aveti parte numai de bine !!!
mmarii
Postat pe 13 Octombrie 2009 15:05
da intr-adevar...foarte util si interesant...asa mai invatam si noi ceva bun in viata asta si mai presus de orice folositor si sanatos
tzutzy29
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:10
Totusi, o precizare:
Este foarte interesant textul, dar trebuie spus ca nu ii apartine celei care l-a postat. Eu, cred ca si ea, l-am primit pe mail de mai multe ori in ultimii 3 ani. Este o traducere relativ buna si merita data mai departe.
lilianajighira
Postat pe 14 Octombrie 2009 01:46
a scris doamna sursa, la sfarsitul aricolului.
eleain
Postat pe 14 Octombrie 2009 08:02
Nu inteleg de ce se bate moneda pe autorul textului,conteaza ca se expun principii sanatoase.Dar cel mai bine ar fi sa punem dracului mana pe carti si nu sa pierdem timpul cu intrebari timapite specifice varstei.
ene_m_gabriel
Postat pe 14 Octombrie 2009 08:39

Salve!
Multumim. Chiar daca stim, e bine sa recitim din cand in cand, pentru a ne reaminti. Toate bune!
kudika080124
Postat pe 14 Octombrie 2009 10:10
foarte util!
gigivik
Postat pe 25 Octombrie 2009 11:02
IMPORTANTA SISTEMULUI IMUNITAR

Sistemul imunitar reprezinta un factor esential in pastrarea sanatatii si numai echilibrul si stabilitatea lui ne poate asigura o viata linistita si fericita.
Un sistem imunitar slabit creaza deschideri spre o multime de virusi si agenti externi daunatori care pot ataca si dezechilibra organismul.

In conditiile actuale, cand viata este mult mai stresanta, cand alimentatia este de cele mai multe ori dezechilibrata, cand asistam la o crestere a poluarii atmosferice, cand activitatea fizica nu este cea corespunzatoare, fiecare dintre noi are nevoie de o stimulare a sistemului imunitar, de o intarire a lui, pentru pastrarea sanatatii .

Desigur ca persoanele mai in varsta, persoanele care lucreaza noaptea, persoanele care stau mult timp in fata calculatorului si toti cei care sunt deja bolnavi au cu atat mai mult nevoie de intarirea sistemului imunitar.

Sa nu uitam ca un organism cu un sistem imunitar slabit si dezechilibrat poate tolera cresterea si expansiunea tumorilor, neavand puterea de a le frana.

Exista totusi o anumita proportie de cancere care se vindeca spontan prin faptul ca organismul isi poate mobiliza fortele de aparare si exista deasemenea un numar de cancere care nu ajung sa se manifeste pentru ca sistemul imunitar le distruge din primele faze.
Acesta demonstreaza ca reglarea si echilibrarea sistemului imunitar are un rol hotarator in mentinerea starii de sanatate si ca este necesara atat celor sanatosi cat si celor bolnavi.
4Life
Postat pe 25 Octombrie 2009 11:14
Componente bioactive identificate ºi studiate în gelul de Aloe vera
Vitamine:
Vitamina A (precursor betacarotenul): important antioxidant, stimuleazã sistemul imunitar, indispensabilã pentru buna funcþionare a: rinichilor, pulmonului, sistemului digestiv;
Vitamina B1 (tiamina): indispensabilã în procesele de biosintezã – reparare a ADN-ului ºi ARN-ului, regenerator tisular, eliberare de bioenergie în procesul de conversie al carbohidraþilor, indispensabilã pentru buna funcþionare a sistemului nervos;
Vitamina B2 (riboflavina): sinrgizeazã cu vitamina B6 în conversia carbohidraþilor, rol în hematopoezã, acuitatea vederii;
Vitamina B3 (pp sau niacina): protejeazã ºi contribuie la utilizarea vitaminei C, indispensabilã în respiraþia celularã ºi procesele bioenergetice;
Vitamina B5 (acid pantotenic): esenþialã în biosinteza proteinelor, în creºterea normalã;
Vitamina B6 (piridoxina): fortificã sistemul imunitar (interleukina – 2 ºi limfocite);
Vitamina B8: stimuleazã sistemul imunitar, carenþa provoacã obosealã cronicã;
Vitamina B9 (acid folic): implicatã în biosinteza ADN – ARN, carenþa afecteazã memoria;
Vitamina B12 (ceanocobalamina): (caz rar în care aceastã vitaminã se gãseºte în regnul vegetal) cu rol în hematopoezã;
Vitamina C (acid ascorbic): antioxidant natural puternic, cu rol important în metabolismele glucidelor, proteinelor, lipidelor, imunostimulator participând la rãspunsul imun faþã de infecþii, vindecarea acceleratã a leziunilor, absorbþia fierului, calciului;
Vitamina D: stimuleazã absorbþia intestinalã a calciului;
Vitamina E (tocoferol): face parte din sistemul antioxidant împreunã cu vitamina C, protejeazã vitaminele A ºi F, reduce stresul oxidativ, favorizeazã creºterea colesterolului bun (HDL), încetineºte procesul de îmbãtrânire;
Colina: important în metabolism.

Substanþe minerale:

Gelul de Aloe vera conþine 20 de substanþe minerale cu înaltã biodisponibilitate:

Calciul – osteogeneza;
Fosfor – osteogeneza;
Potasiu – activitate muscularã;
Fier – hemoglobinã;
Sodiu – echilibru electrolitic;
Clor – echilibru hidromineral;
Mangan – sistem muscular, nervos;
Magneziu – excitabilitate neuromuscularã;
Cupru – metabolism celular;
Crom – potenþeazã efectul insulinei;
Iod – hormoni tiroidieni;
Seleniu – antioxidant esenþial;
Zinc – aparatul reproductiv masculin.
Mono ºi polizaharide:
Mucopolizaharide: imunostimulatori;
Celuloze: fibre alimentare foarte importante în menþinerea sãnãtãþii;
Manani (acemanani): imunostimulator puternic.
Ligninã
Fitohormoni:
Fitohormoni, auxine, giboreline: antiinflamatori.
Acizi organici:
Acid salicilic: analgezic natural;
Aminoacizi: componentele proteinelor structurale ºi funcþionale (enzime).
Aloe conþine:
7 aminoacizi esenþiali (din 8: izolucina, leucina, lizina, metionina, fenilalina, treonina, valina).
11 aminoacizi neesenþiali (din 11: acid aspartic, acid glutamic, alanina, aginina, cistina, glicina, histidina, prolina, tirozina, serina).
Enzime:
Amilaza: hidroliza amidonului;
Bradichinaza: antiinflamator, imunostimulator;
Catalaza: descompune superoxidul de hidrogen – reduce stresul oxidativ;
Celulaza: hidroliza celulozei;
Creatinfosfochinaza: contracþia muscularã:
Lipaza: hidroliza lipidelor;
Nucleotidaza: hidroliza nucleotidelor în nucleozide;
Fosfataza alacalinã: regleazã funcþionarea ficatului;
Proteaza: hidroliza proteinelor.
Saponine: cu efect dezinfectant;
Antrachinone: gelul conþine 12 antrachinone laxative:
Acidul aloetic: antibiotic, antialgic.
Acidul antilenic: antivirotic.
Uleiuri volatile:
Antranolul;
Artrazenul;
Rezontonul.

Împreunã cu celelalte componente ale sale, Gelul asigurã ºi efecte: analgezice, antibacteriene, antifungice, antivirale.

Datoritã bogãþiei în aceºti compuºi natuali biologic activi, putem sintetiza astfel:


Principalele efecte ale gelului de Aloe vera asupra organismului uman:
Detoxifiere:
normalizeazã metabolismul, eliminându-se în acest mod natural noxele metabolice endogene sau exogene (poluanþi), oferind organismului o stare fiziologicã optimã, mãrind în acest mod rezistenþa la boli.
Stimuleazã regenerarea celularã:
efect normal al detoxifierii.
Biodisponibilitatea:
factorilor biologici activi, conferã eficienþã maximã propriilor componente, precum ºi substanþelor cu care se asociazã acestea, vehiculându-le în tot organismul.
Stimulator imunitar:
conferã organismului o puternicã reacþie naturalã în apãrarea faþã de agresiunile interne ºi externe, facilitând autovindecarea.
Efect sinergic puternic:
antiviral, antibacterian, antifungic, analgezic, sedativ.
ene_m_gabriel
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:03
Interesant, insa, tot nu sunt lamurita. Locuiesc in Olanda iar aici teoriile cu privire la cancer sunt altele.
Un exemplu care imi vine in minte acum este: feriti-va de morcovi,favorizeaza si dezvolta celule canceroase. Nu prea cred ca e o tampenie deoarece cei mai savanti doctori de aici au afirmat acest lucru. Morcovul se consuma unul pe saptamana pentru Vitamina A, insa organismului nu ii face bine excesul acestei vitamine, producand cancerul.
kudika024520
Postat pe 31 Octombrie 2009 13:25
De la: dianana, la data 2009-09-02 18:17:17
Apa distilata este acida, deci evitati-o!

cam ciudata afirmatia
mihaigg
Postat pe 31 Octombrie 2009 15:19
In timp ce va contraziceti pe diverse teme de sanatate, sint oameni cu putere de decizie pentru soarta lor care reusesc sa faca ceva bun pentru sanatatea lor.
Daca nu reusesti sa dai organismului ceea ce-i lipseste, orice terapie este de moment, magnetoterapie, ultrasunete, bai galvanice etc... sint frectii la picior de lemn.
Cartilagiile se deteleoreaza datorita virstei in conditii normale iar atunci cind apat factori favorizanti ( si apar ) umiditate, stres, alimentatie precara sau necontrolat,mediu de munca nefavorabil etc, acestea se distrug si mai grav se auto distrug datorita sistemului autoimun care identifica o infectie in cartilagi, lichid sinovial si incercind sa elimine infectia de fapt distruge organul care contine infectia.
In Romania cercetarea se face in functie de banii pe care ii avem, mai inventam un aparat galvanic, ba o sare de Nicolina, ba o frecventa de magnetoterapie si......facem cercetare ne respectam statul de binefecator pentru pacienti, avem pacienti care stau la rind, dispusi sa cotizeze pentru a scapa de dureri si facem "tratamente"
Intrati pe Google, vedeti ce fac altii, tratamentele lor sint la usa noastra, nu sint boli incurabile, sint boli mai greu de vindecat cu terapiile pe care le cunoastem, dar trebuie sa ne informam.
healthy001487
Postat pe 31 Octombrie 2009 17:06
SUPERB SI DOCUMENTAT ARTICOL ! VA MULTUMIM PENTRU RABDAREA SI SFATURILE dVS !
ppppp
Postat pe 31 Octombrie 2009 18:22
Parerile sunt impartite,mama si matusa mea au cancer.....deci lor nu li sau interzis asa ceva din contra li sau recomandat sa manince legume,fructe si lactate naturale (pe cit este posibil).Se simt foarte bine,au trecut de fazele critice si sunt bine.Cred ca este tot ce conteza sa se simta bine,si mai vreau sa va spun ca sunt active zi de zi,au o energie pe care nu o am nici eu.Cred ca noi suntem medicul nostru si cred ca nimeni nu ne cunoaste organismul mai bine decit noi,nimeni nu stie cum ne simtim noi cu noi insine.FITI PROPRIUL VOSTRU MEDIC CUNOSCINDU-VA ORGANISMUL-ACORDATII ATENTIE.Multa sanatate si aveti grija de voi
aleculelia
Postat pe 1 Noiembrie 2009 12:18
foarte bun articolul.nu conteaza cine l-a scris..conteaza ce scrie si e bine macar sa respectam cat de cat..pentru ca nimeni nu respecta cu strictete diete sau sa manance sanatos 100% eu ma straduiesc sa mananc sanatos si sa evit cat pot dulciurile,sucurile si alimentele care sunt mai mult chimicale.
kudikroxy
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:27
De la: 353535, la data 2009-10-31 13:25:22Interesant, insa, tot nu sunt lamurita. Locuiesc in Olanda iar aici teoriile cu privire la cancer sunt altele.
Un exemplu care imi vine in minte acum este: feriti-va de morcovi,favorizeaza si dezvolta celule canceroase. Nu prea cred ca e o tampenie deoarece cei mai savanti doctori de aici au afirmat acest lucru. Morcovul se consuma unul pe saptamana pentru Vitamina A, insa organismului nu ii face bine excesul acestei vitamine, producand cancerul.


organismului ii face rau excesul de vitamina A, dar morcovul nu contine atat de multa incat sa-i faca rau, plus ca in morcov sunt si alti nutrienti (vitamina B, C, zaharuri direct asimiliabile, numeroase saruri minerale - fier, fosfor, calciu, sodiu, potasiu, magneziu. etc.) ... doar nu o sa mancati 1 kg de morcov pe zi, ci doar un morcov, are in jur de 50-100 g, adica atata vitamian A cat ii trebuie organismului zilnic. ce-i mult strica, dar cu masura e permis.
camiflorea
Postat pe 1 Noiembrie 2009 16:46
cel mai bun articol!bravoooooooooo
healthy000853
Postat pe 13 Noiembrie 2009 16:57
De la: ECOFIT, la data 2010-02-25 23:43:43Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit!
SLABESTI PANA LA 15KG!
www.ecofit.ro
ste un produs foarte scump,pentru un produs romanesc, iar pe site-ul de prezentare au incurcat ingredientele !!! se pare ca este tot o mare vrajeala si cu ecofit asta...!!!
4Life
Postat pe 26 Februarie 2010 22:02
Este un produs extraordinar,nu ca produsele tale de la firma 4life pe care le-am incercat fara rezultat,rolul tau pe acest forum este sa strici imaginea altor produse ca oamenii sa le cumpere pe cele care le reprezinti de la firma 4life.Iti indepartezi concurenta,apeland si la jigniri.
Ecofit este un produs care isi merita toti banii avand in vedere ca este tratament pentru 1 luna (picaturi +pastile).Multa lumea a slabit cu acest tratament Ecofit facut de laboratoarele Medica,100%natural.
Ingredientele sunt in regula puteti sa le vedeti si pe siteul lor www.ecofit.ro,mai ales ca este o firma serioasa si se respecta.Au numai medicamente de buna calitate.Podusul se gaseste si in plafarurile din Bucuresti.
comandelia
Postat pe 26 Februarie 2010 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
APARAT PENTRU TESTARE DIAGNOSTICARE SI TRATAMENT INCLUSIV CANCER 29 De la: healthy001807 30 Ianuarie 2010 19:28
Cauzele subtile ale bolilor 33 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 14:35
slabit 5 De la: gabrielle_new 20 Decembrie 2011 13:59
Faimoasele pastile chinezesti 165 De la: 18 Martie 2012 11:51
Memorialul durerii - vizionare integrala pe net 4 De la: Flowers 18 Mai 2011 18:36