Mai multe
|
Buna tuturor Mi am terminat de curand casica si pot spune ca arata destul de bine. Insa asa as vrea sa fie si pe interior. Am vazut o gramada de case care aveau o arhitectura super, insa nu erau amenajate cu gust. Mi-e sa nu o dau si eu in bara. De aceea as vrea sa apelez ca un designer. M ar ajuta daca mi ati impartasi situatia voastra Cheears,
|
|
ANIKSAMAIA Postat pe 7 Octombrie 2009 14:36 |
|---|
|
Buna, Iti recomand sa apelezi la un designer mai ales daca e o casa noua. Sunt atatea lucruri care aparent sunt nesemnificative dar care la final iti dai seama cat de importatnte pot fi...De exemplu o priza sau o conducta pusa unde nu trebuie la bucatarie iti strica toata amenajarea ei. Atunci cand o sa mergi sa-ti alegi materialele o sa fie destul de complicat deoarece trebuie sa te gandesti la tot : daca parchetul se potriveste cu usile, tamplaria; apoi gresia ,faianta cum le combini, cum le asezi, cum faci imbinarile la colturi; ....si pot sa-ti mai dau cate exemple vrei tu de astfel de probleme . Un designer bun sta de vorba cu tine, afla ceea ce-ti place si apoi iti prezinta un proiect complet cu : parchet, gresie, pereti, mobilier, lumini. Unii iti fac un proiect 3D ca sa te ajute sa vizualizezi ceea ce ei vor sa-ti propuna. Bafta |
|
Adelina_Ioana Postat pe 25 Octombrie 2009 08:38 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Parere | 12 | De la: Viorica_Vio 4 Iulie 2013 19:41 |
| pocnire de maxilar la copil de 7 ani | 4 | De la: jeanyna 28 Octombrie 2010 12:23 |
| TELEFONIE GRATIS | 2 | De la: wanderson 5 August 2013 16:03 |
|
|
||
| Echipa Healthy iti ureaza Paste fericit! | 28 | De la: vali_gavriliu 22 Aprilie 2009 09:55 |
| Care este Solutia eficienta pentru combaterea rozatoarelor si a gandacilor de bucatarie ? | 1 | De la: kudika_977588 9 Decembrie 2014 16:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.