avort interzis

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent avort interzis: (1 din 1 vot)
 
adelia_healthy Avatarul lui adelia_healthy

16 mesaje
Membru din: 30/11/2009

Lasati copii sa vada si ei lumina lumii, si nu ii omoriti ca daca nu ii doresti nici sa nu ii faci. Gindestete daca facea mama ta asa cu tine. Cum te simti la gindul asta. Eu cred ca e dezastru.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: adelia, la data 2009-12-02 02:54:12Lasati copii sa vada si ei lumina lumii, si nu ii omoriti ca daca nu ii doresti nici sa nu ii faci. Gindestete daca facea mama ta asa cu tine. Cum te simti la gindul asta. Eu cred ca e dezastru.

PRO VIATA!!!!!!!!!!!1
Raporteaza abuz de limbaj
Iskander_ Avatarul lui Iskander_

108 mesaje
Membru din: 25/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
un_inger_trist Avatarul lui un_inger_trist

27 mesaje
Membru din: 23/09/2009

bravo bravo bravo sunt total anti-avort,m-a ferit cel de sus si sper sa ma fereasca si de acum in colo.pacatul avortului e prea mare si chinul sufletului nu l-as putea duce,minunatia care creste in interiorul noastru,al femeilor,ar trebui sa ne bucure pana la cerurui nu sa ne impinga sa actionam k niste criminale fata mila si fara frica de Dumnezeu.lasati copilasii sa traiasca alaturi de voi,chiar dak viata e grea,chiar dak tatal lipseste,chiar dak stati cu chirie,chiar dak v-ati putea pierde locul de munca,chiar dak v-ati modifica silueta,aceste detalii sunt nesemnificante pe langa suferinta chinuitoare pe care o veti duce pe lumea cealalta.
Raporteaza abuz de limbaj
fata_healthy Avatarul lui fata_healthy

154 mesaje
Membru din: 10/11/2009

Raporteaza abuz de limbaj