Setari Cookie-uri

Aspiranta la titlul de mamica!;)

Buna!
Sunt noua pe forum, acum v-am descoperit; am citit niste postari si mi-a placut felul in care decurge discutia pe acest forum (cu mici exceptii) si m-am gandit sa ma alatur voua, sa ne ajutam reciproc!
Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebic, de vreo 2 ani incercam si nimic...........asa ca dupa tot felul de tratamente si interventii pt. amandoi, anul viitor o sa incercam si FIV; la Szeged, fiind din Timisoara, suntem si aproape si avem si experiente fericite pe acolo!:)
Speram sa reusim, pt. ca e dorinta cea mai mare pt. amandoi!
bumbusca_healthy
Postat pe 4 Decembrie 2009 11:08
AMANDOI SA PARTICIPATI LA TAINA SFANTULUI MASLU (in fiecare zi de Miercuri a saptamanii)LA BISERICA SF.SPIRIDON CEL VECHI - PIATA NATIUNILE UNITE Bucuresti - Preot paroh Ioan IORDACHE(incepand de anul viitor, aseara 9 decembrie a fost ultima slujba de maslu din acest an, urmand sarbatoarea Nasterii Domnului) . E bine sa cereti sfatul parintelui Ioan si sunt convinsa ca veti reusi. Am vazut foarte multe tinere care in urma rugaciunilor facute au ramas insarcinate si apoi chiar si-au botezat pruncii in aceasta sfanta bisericuta. Si va mai spun ca sambata 12 decembrie e ziua Sfantului Spiridon si fiind hramul bisericutei se vor scoate SFINTELE MOASTE, de aceea va sfatuiesc ca ar fi foarte bine sa veniti sa va rugati. Va doresc din suflet sa vi sa implineasca dorinta.DOAMNE AJUTA! ttereza8@yahoo.com
ttereza
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:07
offf Doamne...dar poate a fost la biserica...e din Timisoara crezi ca o sa vina pana aici pentru maslu cand sunt si acolo? ce ar avea nevoie sunt incurajari,credinta,speranata si medici f buni ...
izab33lla
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:13
Unul dintre voi trebuie sa fie steril de vreme ce ati incercat de toate si degeaba
mihailpaulcraciun
Postat pe 10 Decembrie 2009 18:35
buna ziua la toata lumea.cel mai bine este sa va rugati la bunul dumnezeu si sa cititi in fiecare seara acatistul sfintilor parinti ioachim si ana.si bineinteles vizite si controale regulate la medici f buni.
dulgheru
Postat pe 11 Decembrie 2009 08:08
e..uite ca eu nu cred ca esti una noua ci una veche 9 care vi cu subiecte noi [ zici tu ] pt ca si un m.geoana [prostanac] stie sa faca copii daca 'subiectii' sunt fertili ! deci primul pas este o analiza a spermei apoi ia in calcul si varianta genetica ambilor 'subiecti' si vei avea raspunsul in arborele ginealogic !!!
healthy003132
Postat pe 11 Decembrie 2009 08:14
si eu am facut tratament vreo 5ani ,aveam o anexita rebela la orice tratament,cicluri neregulate,uter retrovers infantil.dupa 4 ani am reusit sa raman gravida in urma unui tratament cu gentamicina injectabila prescrisa ptr o extractie cu probleme,dar minunea nu a durat decat 12 sapatamani.am pierdut sarcina.dupa un an am reusit din nou sa raman gravida si am dus sarcina la termen.am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa care pe 18 decembrie implineste 7 ani.dupa un an si 4 luni de la nastere am ramas din nou gravida cu a doua fetita.acum pot sa spun ca sunt o femeie fericita.mi-am dorit macar un copil si am doi.eu cred ca depinde si de doctorul care se ocupa de tine.eu am schimbat vreo 3 pana am ajuns la doctorita Badea din Brasov.s-a dovedit ptr mine un medic exceptional si o sa fiu mereu recunoscatoare ptr atentia si profesionalismul ei.
kris71
Postat pe 11 Decembrie 2009 08:43
nu prea vad legatura cu biserica, dar o gandire pozitiva si ceva credinta in Dumnezeu fac bine la psihic.
ma gandesc ca unul din voi are o problema si ati omis ceva la teste. sau poate ca ai facut avort mai demult si acum exista posibilitatea sa ramai insarcinata mai greu sau deloc.
mult noroc si sa auzim ca ati reusit
alexandra25
Postat pe 11 Decembrie 2009 08:54
Biserica si Dumnezeu au de-a face, caci un om este format din trup si suflet. Trupul se poate reproduce in eprubeta, dar sufletul, nu. Aici intervine Dumnezeu. Va rog sa ma credeti. Si eu dupa 2 ani de incercari, am ajuns tot la doctor si problemele sunt si la mine si la sot, asa ca am inceput tratamentul. Ar trebui sa stiti ca initial veti face analize pentru a depista problemele, ce pot fi la unul dintre voi, sau la amandoi. Dupa descoperirea problemelor, se va incerca remedierea lor. nu este neaparat nevoie sa treceti la fertilizare in vitro, vi se poate recomanda si inseminarea artificiala, in cazul in care femeie are treompele si uterul normale. Eu astept un rezultat pozitiv pe 16 decembrie, in urma fertilizarii in vitro si ma rog.
andra13gabriela
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:49
nimic pe lumea aceasta nu se intimpla fara voia lui DUMNEZEU .asa ca rugaciunea e primul pas.
e f important sf. maslu cum spunea intr-un alt mesaj si cred ca e de urmat.
ajuta si rugaciunile catre sf a caror nume le purtati si rugaciunile la SF.ARH. GABRIEL
te pot ajuta si cu tratament este pe blogul meu:
terapiifloralebach.blogspot.com
DOAMNE AJUTA!
dia_luna_sol
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:13
Buna, si eu sunt tot din Timisoara si tot cu aceeasi problema ne confruntam si noi, doar ca de 3 ani, am schimbat o gramada de dr si degeaba , acum am ajuns la dr mea de fam care e fff priceputa si mi-a dat un tratament naturist 3 luni , credem in Dumnezeu si speram sa reusim dar trebuie rabdare si credinta
ANCA28_healthy
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:21
Un medic ffff bun trebuie sa gasiti.Va pot recomanda dr ginecolog care m-a ajutat pe mine,care am varsta de 40 ani si 3 avorturi sponatane in trect,sa am o fetita minunata.Domnul doctor Tutunaru de la Elias ,Bucuresti.Va pot da nr de tel.
ismi3ismi
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:53
Ismi ai mare dreptate cu D-l. Dr. Tutunaru. A ajutat-o pe nasa mea la ambele nasteri si are doi baieti sanatosi (de 9 si 4 ani). Colaboreaza si la clinica unde am facut eu fertilizarea, doar ca eu nu am apelat la serviciile dumnealui, ci ale unei colege, femeie (sunt mai pudica), D-na. Dr. Miciner Silvia. Este o persoana extraordinara si un medic de exceptie, la fel cum este si D-na. embriolog, dar si asistentele de la Genesys, Anais, CF2 si Medlife. Daca ar fi sa indrum persoanele spre un doctor as face-o prima data spre D-na. Dr. Miciner, apoi spre D-l. Dr. Tutunaru, apoi pot indica Medlife-ul, pe toate din proprie experienta.

Tot din proprie experienta as spune ca pe forumuri sprijinul este mai mult psihic. Nu ar trebui urmate sfaturile babesti. Singurele sfaturi demne de urmat sunt ale doctorului ce se ocupa de fertilizare.Iar costurile unei fertilizari in Bucuresti sunt intre 5.000 -5.500 Euro (analizele ambilor parteneri, tratamentul, stimularea ovariana, analizele din timpul stimularii, recoltarea foliculilor si procedeul de fecundare "in vitro", embriotransferul, congelarea embrionilor ramasi pentru urmatoarea sarcina, tratamentul de sustinere a sarcinii). Daca tot este un efort fizic enorm, unul psihic supraomenesc si unul financiar deloc de neluat in seama, eu cred cu tarie ca doar un control de specialitate si indrumarea doctorului specialist reprezinta solutiile fiabile scopului final: copiii nostri.
andra13gabriela
Postat pe 11 Decembrie 2009 16:09
Buna Bumbusca! Tu crezi in minuni?
Am sa-ti relatez una care s-a produs recent.
Pe 24 octombrie, anul acesta, eu si sotul meu ne-am hotarat sa ne unim destinele in mod oficial, inclusiv sa ne aratam si in fata lui Dumnezeu.Toate pregatirile le-amfacut in 12 zile.Nu a fost deloc usor. Am inceput cu a ne cauta nasi.Am apelat la o colega de servici care a acceptat greu sa faca lucrul asta pentru noi pt ca traversa o perioada critica d.p.d.v. financiar.( amandoi sunt bugetari).De fapt, o sora a ei a lamurit-o sa faca aceasta pomana pt noi spunandu-i ca-i va purta noroc , ca le va merge bine in casa. Pe 24 am mers la biserica, la starea civila, restaurant..... Ei, vreau sa-ti spun ca dupa o luna si 10 zile de la eveniment a tinut in mana, pentru prima oara in viata ei, un test de sarcina pozitiv.Se chinuiau de 6 ani sa faca un copilas, au urmat foarte multe tratamente fara niciun rezultat. Acum sunt cei mai fericiti oameni. Tuturor le spune ca s-a intamplat miracolul pt ca ne-a cununat pe noi. Nici nu-ti imaginezi ce inseamna asta pt mine si pt sotul meu...Poate ca experienta asta te ajuta cumva. Eu iti doresc multa sanatate si sa-ti vezi visul implinit.
healthy004422
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:07
mesaj pt anca.te rog frumos sa mi spui ce tratament naturist ti a dat doctorita ta timp de 3 luni si ce varsta ai ?
dulgheru
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:22
fara credinta nu reusim in viata.este singurul lucru care ma face puternica.eu citesc rugaciuni si pt familia mea,ca ei sunt mai puturosi.eu am 40 ani si bebe nu fac.d rita mea mi a dat sa fac o analiza care se nmeste amh,adica antimullerian hormone.aceasta analiza evidentiaza daca femeia mai are ovulatie sau nu.din pacate a iesit cam prost.a mai facut cineva aceasta analiza?
dulgheru
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:28
cunosc un caz asemanator,o familie de tineri care de 2 ani asteaptau sa aiba un copil,au fost nuni mari pe 14 noiembrie si dupa doua zile a aflat sotia ca e insarcinata!!!!!!!!!
bouaru_lenuta
Postat pe 12 Decembrie 2009 19:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vaccin gamaglobulina antiD 2 De la: maddy23 8 Decembrie 2009 20:29
Sarcina sau dereglare hormonala? 2 De la: kudika_926360 1 Iulie 2013 12:00
Nu stiu ce sa fac 26 De la: kudika499581 26 Martie 2012 19:18
Un sfat...O parere...Orice! 8 De la: Barbie30 20 Iulie 2010 15:45
puteti sa ma ajutati cu o parere??? 10 De la: kudika_24704 31 Ianuarie 2013 16:26