Izza_bella
16 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 02:28
Buna tuturor.Am fost dependenta de solar :D. Am incetat sa ma mai duc in urma cu 2 luni dar nu din propie initiativa ci din cauza unei interventii cirurgicale care nu mi-a mai permis expunerea la solar. Acum mi-am revenit si doresc din nou sa fiu neagra :D. Problema este ca mi-au aparut niste pete ,albe, mici cam de marimea unor boabe de orez, in zona abdomenului langa buric mai exact. Mentionez ca am o piele foarte rezistenta ...nu ma ard la soare , nu ma inrosesc...nu am alunite. Prima data am mers la solar acum 4-5 ani dar rar...doar in ultimul an am mers cam o data pe saptamana ( sedinte de 12 sau 18 min).
Daca e cineva in situatia mea si are vre-un remediu pentru aceste pete ,astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 18:41
nu mai este in trend pielea neagra in mijlocul iernii ! din 2008. cunosc eu o fata de 37 ani care arata de 58 si are pielea uneia de 80 cu toata pielea picata, ridata si patata cu pete maronii si depigmentari rotunde pe tot corpul: dependenta de solar, are solar si acasa. arata bine numai dupa solar pt ca atunci e rosie si nu i se vad asa rau petele. jalnic sa ajungi sa arati ca ea si sa crezi ca e ok. incearca bronzarea cu dha, e mai scumpa dar sedintele sunt mult mai rare si iti alegi tu culoarea.
Donamishi
57 mesaje
Oras: constanta
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 09:44
In Ameriaca solarul a fost declarat "interzis" pentru ca provoaca boli de piele si chiar cancer.Din experienta personala pot sa-ti spun ca am fost la solar O data si mi-a ajuns.Am niste afectiuni cronice care imi provoaca uneori ....foarte rar dureri si anume la sani niste noduli ( pe care atentie poti sa-i ai si sa nu-i depistezi , sa nu te deranjeze) si la un genunchi o problema de ligamente.CAt timp am stat in solar, 8 minute, am simtit un cutit care ma sfredelea la san si unul la genunchi....ceea ce m-a facut sa cred ca razele pe care le foloseste solarul sunt nocive.Parerea mea este sa consulti un doctor .Aceste pete le-am avut si eu dar de la soare ,trec de la sine dar trec si ajutate .Atunci eu am folosit spray cu propolis si Triamcinolon.Succes
Izza_bella
16 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 00:04
Am mai fost doar o data la solar de cand am postat aici si s-au si acoperit petele putin. Nu cred ca voi reincepe sa ma duc... am inceput sa ma obinuiesc cu noua mea culoare mai alba asa. Si da, e adevarat ca atunci cand mergeam des, pielea fetei parea mult mai ridata decat acum.
Multumesc pentru raspunsuri.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 07:55
De la: Izza_bella, la data 2010-01-30 00:04:04Am mai fost doar o data la solar de cand am postat aici si s-au si acoperit petele putin. Nu cred ca voi reincepe sa ma duc... am inceput sa ma obinuiesc cu noua mea culoare mai alba asa. Si da, e adevarat ca atunci cand mergeam des, pielea fetei parea mult mai ridata decat acum.
Multumesc pentru raspunsuri.
totul este psihologic, daca arati bine bronzata, evident arati bine si normal ! am citit in cosmopolitan mai multe povesti cu femei care au facut cancer de la solar ! si acum esti tanara, dar e pacat sa iti strici pielea ! exista autobronzante, nu stiu alea cat sunt de sanatoase, dar oricum cred ca e mai bine ! incearca sa mananci sanatos si sa iti ingrijesti pielea si o sa vezi ca o sa straluceasca natural !
criss_t
18 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 19:48
recomandarea mea este medicul!
Criss
niky_nicoleta08
12 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 10:58
si mie mi apar astfel de pete dar doar la baie, iar knd mi se usuca pielea dispar .eu kred k l mn este si de la apa kre are prea mult clor si n i bn filtrata
Donamishi
57 mesaje
Oras: constanta
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 15:12
De la: vnv, la data 2010-04-09 10:58:21si mie mi apar astfel de pete dar doar la baie, iar knd mi se usuca pielea dispar .eu kred k l mn este si de la apa kre are prea mult clor si n i bn filtrata
Draga.....cred ca la tine este de la literele pe care le inghiti. Din respect pentru noi foloseste limba romana chiar daca-i mai greu.Si daca nu-l scrii corect pe "nu-i bine",nu ne suparam, dar daca nu incerci tot n-o sa sti sa-l scrii.Sanatate !