Setari Cookie-uri

caderea parului

Nu stiu ce sa mai fac ca sa stopez caderea parului. De vopsit, ma vopsesc foarte rar, fac un tratament destul de scump (180 lei), mai am foarte putin si-l termin. Tratamentul este de la Ducray, insa nu am observat nicio imbunatatire.
Imi cade parul ingrozitor de mult si de cateva luni, mai am un pic si mi se vede scalpul, iar eu am avut dintotdeauna parul destul e des. In afara de faptul ca-mi cade foarte mult se si incurca in continuu, la spate. de vreo 3 saptamani am luat balsamul de par de la Amway si imi mai descurca parul un pic, dar asta dureaza vreo 2 zile maxim dupa ce m-am spalat pe cap./
Celelalte tipuri de balsam de par nu ma mai ajutau de ceva vreme, iar de sampoane nu stiu ce sa mai zic, am folosit si profesioniste din saloane si din cele mai scumpe de pe piata si niciunul nu ma mai ajuta cu nimic.
Poate sa-mi recomande cineva ceva util???
claudiastanculet
Postat pe 16 Decembrie 2009 12:32
Parerea mea este sa faceti niste analize de sange,s-ar putea sa aveti carenta la anumite vitamine sau o problema de sanatate ,pe care trebuie sa o tratati.Mergeti la medicul de familie si discutati despre aceasta problema,nu mai folositi anumite cosmeticale recomandate dupa ureche .
maria_raducanu
Postat pe 17 Decembrie 2009 08:58
Buna! Am eu o solutie impotriva caderii parului.....
Si eu am avut probleme cu caderea parului foarte tare de aceea va sfatuiesc sa tineti un tratament impotriva caderii parului timp de cel putin 3 luni cu pastilele Nanocaps de la Nanogen si de asemenea sa folositi samponul Nanoguard de la Nanogen care este tot impotriva caderii parului. Acestea contin Zinc si Vitamina B6, dar pentru mai multe detalii va las id-ul meu: oana_eu2009
Incercati-le pentru ca nu veti regreta!
O zi buna!
scumpica20
Postat pe 17 Decembrie 2009 10:12
Buna, parerea mea este sa nu mai stai asa si sa te duci la medic, sa faci niste analize, daca iti cade in ritmul asta.Nu mai incerca tratamente dupa ureche!Poop!
healthy009442
Postat pe 18 Decembrie 2009 16:53
Buna am avut si eu aceesi problema ca tine si la mine a functionat de minune pastilele Revalid , cate una in fiecare seara inainte de culcare luam eu ca sa nu uit. Efectele se vad cam dupa 3 luni de tratament si am fost surprinsa dar chiar functioneaza ! Parul meu este mult mai rezistent acum . Eu fac cura de 3 luni dupa care 3 pauza si iar repet , dar asta e in fuctie si de recomandarea medicului .
healthy007652
Postat pe 20 Decembrie 2009 10:35
Buna...aceeasi problema o am si eu...insa puneam vina caderii parului pe stress...in urma analizelor, am aflat ca am hipotiroidie...acum iau pastile ce Ca+Mg+Zn,mi-am cumparat un sampon de la Bess pe baza de ginseng-20 lei, fiole cu ginseng de la acelasi producator-75 lei, si am facut un amestec din ulei de masline,ulei de ricin,tinctura de ardei iute, tinctura de mesteacan,tinctura de salvie, tinctura de brusture,tinctura de urzica.O data pe saptamana folosesc extern amestecul de tincturi,cca o ra, dupa care ma spal pe cap,ma masez apoi cu o fiola de ginseng,adaug apoi sampon cu ginseng,mai masez 5 min, apoi ma clatesc bine...am fost uimita dupa prima aplicatie...parul meu care era asa de moale si de firav,si care arata a doua zi dupa baie gras, si ziceai ca am 2 fire de par in cap-acum arata umflat,mai aspru, si un aspect de ziceai ca e coafat...acest tratament il urmez eu acum...va doresc sanatate multa, fericire si tot ceea va doriti!Sarbatori fericite si fie ca anul ce vine sa fie mai bun!LA MULTI ANI!
cami_dumitrache
Postat pe 24 Decembrie 2009 06:53
ti=ai testat tiroida? mie imi cadea destul de mult pana cand am descoperi ca am probleme ! pupici
sab628
Postat pe 24 Decembrie 2009 21:24
- Buna , vizitati www ircon .ro ACNISTAT tratament antiseboreic si anti cadere par , cu rezultate f. bune .
MARWAN
Postat pe 26 Decembrie 2009 18:07
sal.am o mare pb si anume caderea parului nu pot spune ca imi cade dar e f rar si chiar i fata se vede pielea capului f bine .imi e frica sa nu ajung gheala precizez ca inca o sora de a mea are aceasta pb.va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ce tratament tb facut
multumesc mult
healthy010586
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:41
claudia, imi pare rau ca nu stiu nimic eficient pt problema ta (inca), dar vreau sa-ti dau un sfat: nu mai lua "produse" de la amway! Cine te-a pacalit cu tampeniile alea? Cauta altceva.
Gina_J_
Postat pe 29 Decembrie 2009 14:36
Buna ziua! Ar fii indicat in primul rind sa consultati medicul, caderea parului poate fii datorata in mare parte a unor probleme de sanatate mai complexe. V-asi recomanda consumarea sucului Tahitian Noni juice, cel original de la firma TNI, sotiei nu-i mai cade parul de cind bea acesta , de doi ani si ceva. Sper sa reusiti sa rezolvati aceasta problema in orice nod, va doresc sanatate su Un An Nonu fericit!
colnago
Postat pe 29 Decembrie 2009 16:28
BUNA SEARA..
Exista in plafare un sampon cu extract de placenta si laptisor de matca de la Apimond foarte bun. Dar trebuie cautata cauza de natura hormonala. Sper sa te ajute.
MMIHAELA_35
Postat pe 29 Decembrie 2009 20:55
- Pentru Claudiastanculet, exista un tratament deosebit cu extracte din plante, fiind o formula originala a DR.Conf. ZANOSCHI din IASI, se numeste ACNISTAT - un Sampon antiseboreic si impotriva caderii parului .Toate produsele SC IRCON SRL IASI (Prod.Farma )sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu numai atat ACNISTAT a fost testat de mai multi farmacisti care au zis urm : PACAT CA NU ARE TELEVIZOR ( RECLAMA)!! si asa este pt. ca IRCON face distributie doar pe zona MOLDOVEI dar au fost Farmacii sau chiar persoane din tara care au sunat si li s-a facut colet .
Din gama IRCON : - MAMELDIN UNGUENT pentru dureri functionale ale sanilor, noduli , mastoze etc.
- DERMATROFIN UNGUENT arsuri gr I - III,plagi postoperatorii, escare ,reface tesuturile fara cicatrice .
- Sanatate si mult succes !
MARWAN
Postat pe 30 Decembrie 2009 11:18
eu iti recomand din tot sufletul si un control endocrinologic...asta spun din experienta...daca tiroida nu functioneaza normal apar multe probleme si o stiu pe proprie piele...sanatate si un an nou fericit...
izab33lla
Postat pe 1 Ianuarie 2010 02:20
1) Mai exista si varianta ca tiroida sa fct. normal, dar trasportul si/sau receptia hormonilor tiroidieni sa fie defectuoase !
2) Pt. dl. Marwan: produsul Mameldin pe care il recomandati contine METHYLPARABEN. Aceasta substanta a fost gasita in tumorile sanului in concentratia cea mai mare !!! (puteti citi la http://www.mindfully.org/Pesticide/2004/Parabens-Breast-Tumours1jan04.htm )
3) Alte cauze ale caderii excesive a parului: lipsa aminoacizi, lupus, nivele excesive de nichel, arsenic, cupru etc etc

Poate ca ar trebui ca sa privim caderea parului ca un simptom al unor probleme mai serioase si sa incercam sa tratam CAUZA si nu simptomele !
dusa
Postat pe 1 Ianuarie 2010 08:33
eu zic sa te opresti cu tratamentul de la Ducray; o sa-ti cada parul si mai mult si vei face si matreata;daca as avea posibilitatea as pune INTERZIS acestor produse Ducrey.
Foloseste tratamentul de la VICHY pentru stoparea caderii parului si samponul aferent sau cel impotriva matretii; Atat mie cat si inca altor trei persoane care am folosit ne-au facut super bine;
Acum cativa ani aveam aceasta problema de cadere a parului; Dupa reclama de la TV am urmat tratamentul cu VICHY si a fost ok; In urmatorul an o farmacista a insistat sa folosesc Ducray(bla, bla, bla sa-si vanda produsele nevandabile) dar, a inceput sa-mi pice si MAI TARE SI AM FACUT SI MATREATA; am trecut iarasi pe VICHY si am par frumos , sanatos;
Urmez anual acest tratament si alternez sampon pentru regenerare cu sampon pentru matreata (ma vopsesc la 6 saptamani, lucrez in mediu toxic si stresant, am trecut si de 30 ani, asa ca e necesar sa fac tratamentul anual)
Dar sunt multumita de rezultat .
healthy010686
Postat pe 1 Ianuarie 2010 23:05
Buna ziua , mes. pt. dusa : - HELLO , EU NU RECOMND nimic pt. ca nu sunt MEDIC !! am zis vizitati www IRCON .ro si am enumerat produsele lor care sunt f. apreciate si cautate de un NR. MARE DE PACIENTI ( CERVUGID OVULE , MAMELDIN ETC.). Tot acolo gasiti si un NR. DE TEL. pentru orice informatii sau puteti vorbi direct cu IMPARATIA DE LA IRCON , DOMNIA SA FIIND MEDIC DE SPECIALITATE .
- Din ceea ce stiu eu, acesti parabeni se gasesc in toate produsele COSMETICE dar in cantitati permise pentru ca au rol de conservanti .Daca o luam asa si painea pe care o consumam zilnic contine o serie de E-URI dar in cant. admise, fructele si legumele din import , carnea de pui plina de hormoni de crestere , apa de masa , aerul pe care il respiram zi de zi , ETC. ETC. , toata omenirea trece acum printr-o serie de modificari genetice LENTE . Ne adaptam sau murim ! - SANATATE SI MULT SUCCES IN VIATA ASTA .
MARWAN
Postat pe 2 Ianuarie 2010 12:52
eu cred ca tratamentul de par cel mai bun dela noi ese crescina forte 700.in preuna cu sampon de acelas fel urmat 3 luni.si se vad rezultae de la prima luna .succes
healthy009733
Postat pe 3 Ianuarie 2010 18:49
Cred ca ar trebui sa rezolvi problema "din interior".

Francezii de la Biocyte au creat Keratine Forte - primul supliment alimentar cu cheratina pura extrasa din lana de oaie din Noua Zeelanda. Acest supliment nutritiv contribuie la imbunatatirea sanatatii unghiilor, parului si a pielii si stimuleaza productia de cheratina.
Produsul este o combinatie completa de nutrienti care, odata administratata, va intra in papila foliculara in cazul in care celulele se multiplica, iar pe baza lor va construi propria proteina de cheratina, conferind parului putere si durabilitate.
Ideal este a se administra timp de 3 luni.

Se poate procura pe http://www.quantshop.ro/Keratine-forte.

Si fireste, tratamentul trebuie asociat cu o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata (cat mai putin stress).
dianamioara
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:19
Sar putea sa ai nevoie de vitamine fati analizele ,si apoi vezi nu mai lua med dupa ureche
dianadi_healthy
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:38
De la: MARWAN, la data 2010-01-02 12:52:04 Buna ziua , mes. pt. dusa : - HELLO , EU NU RECOMND nimic pt. ca nu sunt MEDIC !! am zis vizitati www IRCON .ro si am enumerat produsele lor care sunt f. apreciate si cautate de un NR. MARE DE PACIENTI ( CERVUGID OVULE , MAMELDIN ETC.). Tot acolo gasiti si un NR. DE TEL. pentru orice informatii sau puteti vorbi direct cu IMPARATIA DE LA IRCON , DOMNIA SA FIIND MEDIC DE SPECIALITATE .
- Din ceea ce stiu eu, acesti parabeni se gasesc in toate produsele COSMETICE dar in cantitati permise pentru ca au rol de conservanti .Daca o luam asa si painea pe care o consumam zilnic contine o serie de E-URI dar in cant. admise, fructele si legumele din import , carnea de pui plina de hormoni de crestere , apa de masa , aerul pe care il respiram zi de zi , ETC. ETC. , toata omenirea trece acum printr-o serie de modificari genetice LENTE . Ne adaptam sau murim ! - SANATATE SI MULT SUCCES IN VIATA ASTA .


Produsele cosmetice de CALITATE nu contin PARABENI. La noi in tara firma ELMIPLANT are produse ce nu contin parabeni. Tesutul sanului are niste calitati specifice ce il fac deosebit de sensibil la xenoestrogeni si din acest motiv NU SE FOLOSESC produse cosmetice ci produse speciale.
Cred ca lumea nu se adapteaza la toxine asa de usor cat vi se pare dvs. Cca 80% din cancere au cauze environmentale si in urmatorii 10 ani cancerul va deveni principala cauza de mortalitate.
dusa
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:21
De la: dusa, la data 2010-01-04 15:21:22
De la: MARWAN, la data 2010-01-02 12:52:04 Buna ziua , mes. pt. dusa : - HELLO , EU NU RECOMND nimic pt. ca nu sunt MEDIC !! am zis vizitati www IRCON .ro si am enumerat produsele lor care sunt f. apreciate si cautate de un NR. MARE DE PACIENTI ( CERVUGID OVULE , MAMELDIN ETC.). Tot acolo gasiti si un NR. DE TEL. pentru orice informatii sau puteti vorbi direct cu IMPARATIA DE LA IRCON , DOMNIA SA FIIND MEDIC DE SPECIALITATE .
- Din ceea ce stiu eu, acesti parabeni se gasesc in toate produsele COSMETICE dar in cantitati permise pentru ca au rol de conservanti .Daca o luam asa si painea pe care o consumam zilnic contine o serie de E-URI dar in cant. admise, fructele si legumele din import , carnea de pui plina de hormoni de crestere , apa de masa , aerul pe care il respiram zi de zi , ETC. ETC. , toata omenirea trece acum printr-o serie de modificari genetice LENTE . Ne adaptam sau murim ! - SANATATE SI MULT SUCCES IN VIATA ASTA .


Produsele cosmetice de CALITATE nu contin PARABENI. La noi in tara firma ELMIPLANT are produse ce nu contin parabeni. Tesutul sanului are niste calitati specifice ce il fac deosebit de sensibil la xenoestrogeni si din acest motiv NU SE FOLOSESC produse cosmetice ci produse speciale.
Cred ca lumea nu se adapteaza la toxine asa de usor cat vi se pare dvs. Cca 80% din cancere au cauze environmentale si in urmatorii 10 ani cancerul va deveni principala cauza de mortalitate.
se fac confuzii din punct de vedere al extragerii acestor parabeni si derivatii lor cu cele de sinteza,asta spune destul de clar cata informatie detineti.Se pare ca sunt dezbatute subiecte de discutie cu iz de incultura ceea ce conduce la proasta informare si de aici perpetuarea inculturii.Propun sa mai cititi despre parabeni.
ene_m_gabriel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:42
Produsele ELMIPLANT sunt exportate in Australia si au fost FOARTE BINE TESTATE inainte de a fi comercializate.
Nu trebuie sa respingem produsele romanesti doar pt. ca sunt romanesti ... si se gasesc in toate magazinele si nu in retelele MLM !
Revenind la subiectul de interes, mama mea a avut rezultate FB (la 74 ani) cu samponul Favisan Nutritiv.
dusa
Postat pe 5 Ianuarie 2010 17:21
Iti recomand samponul impotriva caderii parului de la Apimond din gama ESTHER..cu laptisor de matca si placenta. Eu il folosesc de o luna de zile si mi-a facut f bine..il gasesti in plafare.
MMIHAELA_35
Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:06
Din aceeasi gama mai gasesti si un balsam cu laptisor de matca si omega 3 care nu contine parabeni si alti conservanti daunatori..tot din plafar.

MMIHAELA_35
Postat pe 6 Ianuarie 2010 21:10
CRESTEREA SI REGENERAREA NATURALA A PARULUI
- 1 lingurita ulei de ricin
- 2 galbenusuri proaspete ( in functie de lungimea parului)
- 2g laptisor de matca PUR
Toate acestea se amesteca, iar continutul se aplica pe parul proaspat spalat si sters bine. Se acopera apoi capul cu un prosop si se lasa sa actioneze 30-60 de minute, dupa care se degreseaza cu sampon, se clateste si se aplica balsamul necesar. Se poate utiliza de 3 ori pe saptamana.
REMEDIU ANTI CADEREA PARULUI
- 2 galbenusuri( in functie de lungimea parului)
- 2 linguri tinctura de urzica
- 4 linguri de apa
- 2 g laptisor de matca PUR
Se foloseste de 2 ori pe saptamana, prin masarea scalpului cu miscari circulare si frictionarea radacinii firelor de par,timp de 3-5 minute.
REMEDIU ANTI MATREATA
- 500 g praf de cedru
- 2 galbenusuri ( in functie de lungimea parului)
- 1 lingurita suc de lamaie
- 2 g laptisor de matca PUR
Se aplica la radacini, se lasa sa actioneze 15 minute,iar apoi se samponeaza si nu se usuca cu foehnul. Se repeta de 3 ori pe luna.
REMEDIU PENTRU PARUL GRAS
- 1 lingura coaja de lamaie
- 2 g laptisor de matca PUR
- 1 lingura menta
Se face o infuzie din 500 ml apa,coaja de lamaie si menta, iar dupa ce se raceste se adauga laptisorul de matca PUR.
Se aplica de la radacina pe toata lungimea firului de par, iar apoi se clateste cu apa calduta.Se lasa sa actioneze intre 5 si 10 minute si se poate utiliza de 2-3 ori pe saptamana.


REMEDIU PENTRU PARUL USCAT
- 2 linguri smantana
- 1 lingurita ulei de germeni de grau
- 1 lingura suc de lamaie
- 2 g laptisor de matca PUR
Se omogenizeaza ingredientele, apoi se intind pe parul umed, dupa spalare. Se acopera cu o casca de baie si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Apoi se clateste. Se utilizeaza o data pe saptamana.
Bafta!
kudika116665
Postat pe 15 Martie 2010 09:37
Buna, daca iti cade parul atat de tare nu o sa reusesti sa-ti rezolvi problema cu sampoane sau lotiuni, probabil ai o dereglare hormonala un fel de alopecie androgenetica, trebuie sa-ti faci analize de sange neaparat, poate fi de asemenea de vina si stresuletc., cred ca problema ta trebuie tratata din "interior" nu la suprafata, asa ca mergi fuguta la medic si o sa fie bine, succes .
theoanna74
Postat pe 15 Martie 2010 17:21
imi pare sincer rau pt tine,dar incearca tratamenul cu revalid pe mine ma ajutat,dar fa-ti si niste analize
camelia2985
Postat pe 15 Martie 2010 20:55
draga mea,inainte de toate ar fi bine sa consulti un medic specialist....pe lànga asta pot sa te sfatuiesc cu ceea ce am incercat si eu sfaturi babesti....amesteci galbenus de ou cu ulei de masline si cu aceasta masca te masezi la radacina parului pt.10-15 minute,dupa care faci un ceai de urzica cu care te speli...repeti odata pe saptamàna timp de o luna...evita sampoanele......pt.vopsitul parului incearca cele in baza de ierburi..plante,fara amoniac....bafta
florianaflorina
Postat pe 5 Aprilie 2010 13:03
Buna
Si eu te sfatuiesc sa mergi la medic. E bine sa incerci un tratament care sa aiba efect din interior catre exterior. Si ca remedii pentru caderea parului ai putea sa incerci unele naturiste care, de multe ori, se dovedesc mai eficiente decat celelalte.


Iata cateva dintre ele:

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=24&sid=371da4c8b02f26af89bc92030381c953
Monicamm85
Postat pe 28 Mai 2010 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde gasesc extensii naturale.. 5 De la: balrog 14 Martie 2011 12:09
Dinti mai albi 6 De la: Aemulus 16 Februarie 2010 19:55
Un ten de vedeta 8 De la: anishoara22 5 Octombrie 2011 18:59
Epilare definitiva? 22 De la: Rainbow_healthy 6 Aprilie 2014 14:10
laser CO2 9 De la: camelia2985 21 Februarie 2010 23:57