Setari Cookie-uri

BIOREZONANTA

APARAT DE BIOREZONANTA -INTROSPECT -APARATUL SACANEAZA ORGANISMUL SI PUNE DIAGNOSTIC INVESTIGHEAZA INTREG ORGANISMUL INCLUSIV APARAT GENITAL MAMAR SANGE ,URINA DEPISTEAZA PRECOCE CANCERUL FARA RECOLTARE ,DOAR CU AJUTORUL UNOR CASTI PUSE PE CAP DEASEMENI POATE FACE SI TRATAMENT TOTUL NEINVAZIV FARA DURERI SI TRAUME PSIHICE RELATII TEL 0744533395 PRET 70 RON PRET PROMOTIONAL
healthy006304
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:05
Hei salutari !
Uite inca un topic valoros !

Si noi facem Bioreonanta la Pitesti. Iata ce stim noi despre biorezonantã:
În condiþiile vieþii moderne, stresul devine un factor important declanºator de boalã. Incidenþa bolilor "grave" (cancer, afecþiuni autoimune, boli cronice) este în creºtere în timp ce vârsta persoanelor afectate este din ce în ce mai scãzutã. Omul cautã rãspunsuri ºi soluþii în afara graniþelor medicinii clasice: homeopatie, apifitoterapie, reflexoterapie ºi bineînþeles medicina naturistã. Un domeniu nou ºi totuºi vechi de peste 100 ani este biorezonanþa. Este vorba despre un fenomen biofizic studiat încã din 1897 ºi aplicat din 1947. Termenul mai larg de medicinã quanticã (energeticã) ce cuprinde ºi biorezonanþa este o chintesenþã de chimie, fizicã ºi biologie. Se bazeazã pe dovada cã orice structurã vie (celulã, þesut, organ) emite impulsuri electromagnetice ale cãror frecvenþã ºi amplitudine se modificã în caz de boalã. De asemenea, intensitatea impulsurilor depinde de tipul de viaþã ºi alimentaþie.
Existã mai multe centre medicale sau institute, în lume, care aplicã ºi studiazã fenomenul de biorezonanþã, cele mai importante ºi recunoscute fiind în Germania, Ucraina, Rusia, Canada ºi Cipru. Aplicabilitatea fenomenului este evidentã în mai multe direcþii:
* diagnostic: permite testarea stãrii de sãnãtate în mai puþin de o orã, identificând nivelul mineralelor, vitaminelor, hormonilor, enzimelor, aminoacizilor; riscurile de a face anumite boli; stadiile bolilor deja existente; starea psihoemoþionalã
tratament: permite reglarea modificãrilor pânã la nivel celular obþinând o armonie funcþionalã ºi conducând la o mai rapidã vindecare; permite menþinerea stãrii de sãnãtate. Existã mai multe tipuri de dispozitive construite pentru diagnostic ºi tratament în baza fenomenului de biorezonanþã. Unul dintre cele mai avansate este QXCI-SCIO, folosit de NASA pentru testarea stãrii de sãnãtate a membrilor programului spaþial. Principiul de funcþionare constã în culegerea impulsurilor electromagnetice emise de organism prin intermediul unor electrozi, analizarea de cãtre aparat a parametrilor ºi elaborarea unor concluzii despre gradul disfuncþiilor sau dezechilibrelor existente în organism. Dispozitivul a fost realizat dupã 20 de ani de cercetãri în domeniul medicinii bioenergetice ºi bioresponsive. de cãtre Bill Nelson, cercetator în cadrul NASA, doctor în medicina, fizica cuantica si inginerie electronica si a fost folosit pâna acum câtiva ani numai de armata si serviciile spatiale americane.
Abrevierea SCIO provine din Sistem Operational cu Interfata Constienta Stiintifica. Provine din limba Latina si înseamna "a sti". SCIO lucreaza în acelasi mod ca si QXCI,însa el raspunde vibratiilor electrice ale corpului care se deplaseaza cu o viteza de 1/100 de secunde sau mai repede.
    În afara de o multime de elemente atractive complementare, fata de QXCI, SCIO ofera inovatii progresive : Software QXCI lucreaza cu un computer Chip,iar SCIO are procesorul propriu în interfata computerului SCIO-Box QXCI lucreaza cu 55 bit/ms ,iar SCIO mareste aceasta viteza la 120 bit/ms.Prin aceasta el proce3seaza de doua ori mai multe informatii si îmbunatateste acuratetea coeficientului de siguranta al testelor,asigurând o selectie mult mai precisa a posibilitatilor terapeutice.

Ce se poate indentifica cu ajutorul QXCI-SCIO în organismul nostru:
Nivelul mineralelor, aminoacizilor, lipidelor, vitaminelor; Nivelul hormonilor; Prezenþa virusurilor (hepatitei B, hepatitei C, hepatitei D sau imunodeficienþei umane SIDA); Prezenþa fungilor (candida) ºi paraziþilor (giardia, limbrici oxiuri, toxoplasma); Alergiile; Toxinele; Modificãrile psiho-emoþionale; Riscurile de a face anumite boli; Disfuncþionalitãþile organelor ºi sistemelor; Compatibilitatea cu plante, remedii sau medicamente.

Astfel, în urma unei testãri puteþi obþine rezultate similare, ca ºi cum aþi face mai multe investigaþii complexe, sau vi se poate indica, clar, ce analize sã faceþi pentru a avea un diagnostic corect. De asemenea, ºtiþi ce riscuri de boalã aveþi astfel încât sã le puteþi preveni din timp, aflaþi ce plantã, remediu sau medicament este cel mai potrivit pentru dumneavoastrã sau vã personalizaþi dieta. În baza acestor parametri se poate face tratament, dispozitivul emiþând impulsuri electromagnetice cu frecvenþã ºi amplitudine corespunzãtoare reglãrii funcþionale a organismului ºi obþinerii stãrii de sãnãtate. Astfel se obþin rezultate extraordinare în: dezechilibrele hormonale; alergii; tulburãri psihoemoþionale; boli cardiovasculare; boli de nutriþie (diabet zaharat, obezitate); cancer.
Medicina clasicã are un sprijin nevãzut în medicina energeticã:
în faza de diagnostic, prin identificarea rapidã a principalelor disfuncþionalitãþi ale organismului, permiþând investigaþii þintite;
în faza de tratament, prin optimizarea rãspunsului la tratament (mai ales prin reglarea tulburãrilor emoþionale, aºa-numitele tulburãri vegetative).

OBSERVAÞIE ! În urma investigaþiilor, persoanei testate i se fac recomandãri legate de alimentaþie ºi stil de viaþã. În acelaºi timp se recomandã produse din plante în vederea menþinerii sau redobândirii stãrii de sãnãtate. Acest test cu biorezonanþã este un avantaj oferit colaboratorilor noºtri si rudelor acestora. Persoanele care au acces la biorezonanþa, pot sã obþinã un card de consumator fidel al produselor noastre. Acest card se obþine gratuit prin cumpãrare de produse. De asemenea, cardul nu aduce nici un fel de obligaþie deþinãtorului. Cardul aduce doar o serie de avantaje: cumpãrarea de produse cu o reducere de 30%, acces la terapia cu biorezonanþã, abonament gratuit la revista pe teme medicale a firmei, acces la o baza de date legate de nutriþie ºi prevenþie etc. Detalii si programari la Dan Draghici 0720 223 529 sau danut_dr@yahoo.com

Plantvita
Postat pe 2 Februarie 2010 11:38
Alta modalitate de a va umple buzunarele. Nu am cunoscut pe nimeni care sa-si fi depistat vreo boala prin aceasta metoda si apoi sa si-o trateze intr-un anumit mod. Nu am auzit nici un medic alopat care sa trimita pe cineva sa-si faca o evaluare a starii de sanatate prin aceasta metoda, sau in vederea confirmarii unui diagnostic sau a unor analize prin metodele clasice. Asa ca nu mai inebuniti lumea cu aemenea aberatii pentru ca si asa este disperata din cauza celor prin care trece si a modului cum este tratata.
Paunul
Postat pe 7 Aprilie 2010 11:40
De cand stii dumneata cum gandeste lumea?
Si apoi daca nu cunosti pe nimeni care s-a tratat prin biorezonanta nu inseamna ca nu exista astfel de persoane.

Este la fel ca in cazuul becului. Putini stiu cum functioneaza dar toata lumea se bucura de existenta lui. Sau ca in cazul penicilinei. cand a aparut s-a spus despre ea ca este o prostie dar a salvat viata a milioane de oameni. Este adevarat ca sunt si indivizi care folsoes prost biorezonanta. dar asta nu inseamna ca biorezonanta este rea ci rai sunt indivizii care o folosesc gresit.
este o chestiune de buns imt sa te documentezi si apoi sa afirmi lucru de care nu esti sigur.
Plantvita
Postat pe 13 Aprilie 2010 15:33
Sunteti cumva cabinetul care ati analizat suvita parului de caine si ati pus diagnosticul ca fiind al unei batrane, pentru care ati cerut spre analiza o suvita de par? Va astept argumentele.
Paunul
Postat pe 13 Aprilie 2010 19:41
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 15 Aprilie 2010 09:53
Repet !!! Biorezonanta ca orice lucru bun poate fi folosita si pentru a face rau. Sunt de acord cu faptul unii vor doar sa se imbogateasca prin biorezonanta si nu le pasa de oameni. Totusi de la un caz particular si pana la a generaliza ar trebui sa fie cale lunga.

Si, Nu, nu suntem acel cabinet la care faceti referire. Eu lucrez la Pitesti. Am propriul meu centru de consultanta. Am medici angajati si am fost personal cu ei la cursurile de Biorezonanta.

Singurul lucru cu care nu sunt de acord este aruncatul cu noroi?
Ati facut un test de biorezonanta? Da sau NU ? Si daca ati facut ce va nemultumit ? Si daca nu ati facut atunci de ce faceti afirmatii gratuite ?

Haideti sa fim responsabili cu adevarat si pentru ceea ce spunem.
E usor sa vedem gunoaia din ochii altora.
Biorezonanta este o metoda de a pastra sanatatea mult prea importanta si mult prea benefica. Prin urmare este de bun simt sa ne documentam inainte de a face o afirmatie gratuita.

Inspiratie !
Plantvita
Postat pe 15 Aprilie 2010 16:45
Sa filozofam stiu ca ne pricepem. Daca esti "doctor" in biorezonanta, explica-mi cum se poate sa pui diagnosticul unei batrane pentru care s-a analizat o suvita de par de caine? Ce zici, nu este o modalitate de a lua banii celor naivi? Te intreb ce stii dumneata despre rezonanta? Raspunsul este ca nu mai mult decat mine, nu mai mult decat apare pe net. Asa ca lasa-ma cu materiale copiate de pe net si postate pe forum, dandu-te mare cunoscator.
Paunul
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:04
OK. Am priceput. Aveti atitudine tipic romaneasca. Bineinteles ca nu veti fi de acord cu mine si nici nu veti accepta vreodata ideile pe care le postez eu aici. E mult mai usor sa respingi un lucru pe care nu il cunosti decat sa incepi sa il studiezi.

Ma bucur ca ati mentionat de de diagnoistic pus unei batrane pe baza unei suvite de par de caine.

HAideti sa desfacem firul in patru daca tot am inceput. Si apoi mai vedem daca este vorba de filozofii copiate de pe net.

Mai intai este bine de aflat ca aparatul de biorezonanta nu este ghicitoare si nici glob de cristal si nici Mama Omida.

Aparatul de biorezonanta nu poate ghici de ce natura este acea suvita de par decat daca i se spune. Cine merge la un test cu biorezonanta ca sa i se ghiceasca problemele este un mare necunoscator.


Inca de la inceputul testului exista optiunea pentru testarea unui animal sau testarea unei fiinte umane. Din cate s-a spus la TV medicului i s-a dus o suvita de par fara sa i se spuna ca este de caine. Aparatul a facut masuratorile in functie de vibratia energetica a suvitei si in functie de datele pe care acei indivizi le-au furnizat despre stilul de viata al batranei. Astea toate sunt date de intrare pe care le spune pacientul. Daca pacientul nu isi cunoaste interesul si minte dand date false bine inteles ca si rezultatele testului vor fi in mare masura ireale.

Inca nu s-a inventat nici un aparat care sa citeasca ganduri.

Va repet pentru ultima data(si nu os pun ca sa va conving de ceva ci doar pentru a-si face o parere corecta cei care mai intra pe acest forum).

Daca cineva foloseste gresit un aparat asta nu inseamna ca toti fac la fel.

Este ca si cum ati spune ca acel medic, om fiind, este hot pentru ca a folosit gresit aparatul(desi l-a folosit corect doar ca a fost mintit).

Prin urmare si dumneata care esti om(la fel ca doctorul respectiv) esti tot un mare hot.

Asta ca sa generalizam. Si nu a fost ideea mea sa generalizez. Doar Te-am copiat.

Sau mai simplu, dupa cum vrei dumneata sa se vada situatia asta:

Medicul este hot,
Medicul este om
Deci Omul este hot.
Si dumneata esti om.
Deci si dumneata esti hot.
Toti oamenii sunt hoti.
Frumos nu ? !
Sa ti se puna in spate ceva pentru care nu esti vinovat doar pentru ca asa are cineva chef.
Plantvita
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:18
De la: SanatateCalivita, la data 2010-04-16 15:18:46OK. Am priceput. Aveti atitudine tipic romaneasca. Bineinteles ca nu veti fi de acord cu mine si nici nu veti accepta vreodata ideile pe care le postez eu aici. E mult mai usor sa respingi un lucru pe care nu il cunosti decat sa incepi sa il studiezi.

Ma bucur ca ati mentionat de de diagnoistic pus unei batrane pe baza unei suvite de par de caine.

HAideti sa desfacem firul in patru daca tot am inceput. Si apoi mai vedem daca este vorba de filozofii copiate de pe net.

Mai intai este bine de aflat ca aparatul de biorezonanta nu este ghicitoare si nici glob de cristal si nici Mama Omida.

Aparatul de biorezonanta nu poate ghici de ce natura este acea suvita de par decat daca i se spune. Cine merge la un test cu biorezonanta ca sa i se ghiceasca problemele este un mare necunoscator.


Inca de la inceputul testului exista optiunea pentru testarea unui animal sau testarea unei fiinte umane. Din cate s-a spus la TV medicului i s-a dus o suvita de par fara sa i se spuna ca este de caine. Aparatul a facut masuratorile in functie de vibratia energetica a suvitei si in functie de datele pe care acei indivizi le-au furnizat despre stilul de viata al batranei. Astea toate sunt date de intrare pe care le spune pacientul. Daca pacientul nu isi cunoaste interesul si minte dand date false bine inteles ca si rezultatele testului vor fi in mare masura ireale.

Inca nu s-a inventat nici un aparat care sa citeasca ganduri.

Va repet pentru ultima data(si nu os pun ca sa va conving de ceva ci doar pentru a-si face o parere corecta cei care mai intra pe acest forum).

Daca cineva foloseste gresit un aparat asta nu inseamna ca toti fac la fel.

Este ca si cum ati spune ca acel medic, om fiind, este hot pentru ca a folosit gresit aparatul(desi l-a folosit corect doar ca a fost mintit).

Prin urmare si dumneata care esti om(la fel ca doctorul respectiv) esti tot un mare hot.

Asta ca sa generalizam. Si nu a fost ideea mea sa generalizez. Doar Te-am copiat.

Sau mai simplu, dupa cum vrei dumneata sa se vada situatia asta:

Medicul este hot,
Medicul este om
Deci Omul este hot.
Si dumneata esti om.
Deci si dumneata esti hot.
Toti oamenii sunt hoti.
Frumos nu ? !
Sa ti se puna in spate ceva pentru care nu esti vinovat doar pentru ca asa are cineva chef.
conform teoriei lui Hipocrate un medic este acela care nu da medicamente sau care da medicamente cat mai putine,restul este comert timpit si disperat ,iar medicii (nu toti)sunt masini de tiparit bani ilegali sau nemunciti sau cum spunea cineva niste hoti cu acte in regula,ba mai mult criminali sub forma legalizata si fara scrupule.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Aprilie 2010 15:24
Medicul este hot,
Medicul este om
Deci Omul este hot.
Si dumneata esti om.
Deci si dumneata esti hot.
Toti oamenii sunt hoti.
Frumos nu ? !
Nu, nu este frumos, este filozofie. Spuneti-mi de ce pacientii sunt trimisi sa faca CT-uri sau RMN-uri si nu la cabinetele de biorezonanta? M-ati inteles gresit, nu sunt un Gica contra, cred ca am nevoia cea mai mare de a mi se face o evaluare corecta a starii de sanatate, dar inca nu m-a convins nimeni si nu am gasit inca un material, macar unul, scris de o somitate medicala care sa recomande ca pacientii sa-si indrepte pasii si spre aceasta aparatura de depistare a bolilor si de stabilire a tratamentului. Este prea de tot diagnostic, tratament si nu mai vorbim de pret, 70-100 lei? Sincer dumneavostra cum vi se pare. Cei dinafara, din tarile dezvoltate ce spun?
Paunul
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:19
Acum deja suntem mai aproape de adevar. Biorezonanta nu vine sa inlocuiasca metodele clasice de diagnostic si terapie ci vine sa le completeze.

Interesul unui om normal - medic fiind - este sa ajute pacientul sa isi rezolve problema cu cea mai potrivita metoda, indiferent care ar fi aceasta.

Si biorezonanta are limitarile ei. Nu poti vedea o modificare a structurii osoase, de exemplu, prin biorezonanta. Acolo este nevoie de o metoda imagistica asa cum este RMN-ul.

Biorezonanta este utila in doua situatii:
1. Prin biorezonanta se poate face o analiza a stilului de viata, a factorilor de risc si de imbolnavire. asta ajuta persoana sa constientizeze ce obiceiuri ii sunt sanatoase si ce obiceiuri pe care le are este bine sa le schimbe pt ca altfel se va imbolnavi.

2. Prin biorezonanta se poate face terapie. o terapie care grabeste vindecarea.

3. Aparatele de bioreznata nu au fost create neaparat pentru a pune diagnostic. Diagnoisticul nu il pune aparatul ci il pune medicul. Intre noi fie vorba, doar un medic foarte experimentat poate sa puna diagnostic bazandu-se numai pe biorezonanta.
Este foarte adevrat ca in urma unui test cu biorezonanta medicului ii este mult mai usor sa recomande pacientului ce analiza sa faca, sa il directioneze corect. Fara biorezonanta este nevoie de un set de analize complet care este mai mult decat scump. Cu biorezonanta medicul isi poate da seama ca este nevoie poate doar de o singura analiza dint tot setul.

In privinta pretului sunt multe de spus fiecare practica ce pret crede. Ideea este ca o sedinta de biorezonata mai scurta de 40 - 45 de minute este ...... cam nepotrivita.

La oara actuala are loc o dezinformare a populatiei. Este recomandat ca la biorezonanta sa mearga cine intelege fenomenul. Fenomenul biorezonantei poate fi explicat foarte usor cu fizica cuantica predata in clasa a 12-a in liceele de profil. Persoanelor cu formatie tehnica le este mult mai usor sa inteleaga notiunile de camp magnetic si curent electric de joasa intensitate si frecventa.

Si iata ca incet incet fenemoenul biorezonantei care exista de cand a aparut prima celula vie pe pamant poate fi explicat stintific.


Plantvita
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:19
Sunt intru-totul de acord cu tine Gabi. Medici sunt aceia care au pacienti putini si prieteni multi. Sper sa se ajunga si la noi ca in vest. Cand i se imbolnavesc pacientii medicul primeste mustrari pentru ca nu i-a invatat sa faca preventie.

Si daca vorbim de preventie vorbim de alimentatie sanatoasa si implicit de suplimente nutritive.
Plantvita
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:22








--------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 21 Aprilie 2010 10:52
Biorezonanta,poate.Dar tratamentul de la Calivita e de C A ...!La 2 zile de la inceperea lui,mi-am internat copilul de urgenta in spital !Desi era si-un dr langa aparat si-ar fi trebuit sa stie cate ceva din pastilele-alea,ca nu m-am dus cu copilul la coafor! Sau dr avea comision la medicamentele vandute ?
nicossia
Postat pe 25 Iulie 2010 20:55
Si asta cu biorezonanta e tot o escrocherie ca si produsele naturiste vandute in MLM...
kudika226898
Postat pe 25 Iulie 2010 23:41
Sunt intaresat de acest soft,daca anuntul mai este valabil.
kudika_981753
Postat pe 24 Februarie 2015 14:42
Biorezonanta nu este un soft, ci un termen generic termen generic folosit pentru a ingloba toate metodele de analiza spectrala a emisiilor (naturale sau stimulate) corpului uman.
In urma unui test de biorezonanta, un specialist ofera o EVALUARE ENERGETICA FUNCTIONALA, si nu pune un diagnostic (acest lucru este INTERZIS in Romania, desi exista tari ca Germania si Rusia in care este permis a se folosi termenul de "diagnostic").

Exista peste 2500 de aparate de "biorezonanta" in RO, dar personalul atestat este probabil in jur de 250-300 persoane. Exista doua tipuri de atestate: unul pentru evaluarea energetica functionala, emis de UMF - Cluj, si unul pentru terapii – emis de UMF - Timisoara.
Daca faceti o simpla socoteala, aveti o sansa de 1 din 10 de a ajunge intr-un loc unde sa beneficiati de serviciile unei persoane CALIFICATE sa va ofere un raport energetic corect sau niste terapii cu adevarat folositoare. O testare adevarata poate sa dureze si 4-6 ore.
Mai este si problema aparatelor: exista trei tipuri de aparate in RO care au rezultate demonstrate si pe baza carora se fac cursurile post-universitare mentionate, celelalte au eficienta necunoscuta.

Mai sus, cineva se intreba "Cei dinafara, din tarile dezvoltate ce spun?"
Ei bine, cea mai avansata tara in acest domeniu este Rusia si va puteti documenta, de ex, aici: http://imedis.ru/pages/149 despre cartile aparute in domeniu precum si despre aplicatiile demonstrate prin lucrari stiintifice – puteti vedea SUTE de titluri de lucrari stiintifice sustinute in ultimii 15 ani de cercetatori si medici din institute, spitale si clinici din Rusia, Germania, Austria etc.
Daca veti citi, veti vedea ca:
(1) aplicatiile sunt extrem de diverse: incepand cu ... procedurile cosmetice & anti-aging si terminand cu testarea personalului militar !
(2) biorezonanta este excelenta pentru preventia si terapia bolilor cronice, si mai putin folositoare in situatiile acute / de criza, unde medicina alopata este "regina".

Si, in final, putem concluziona: biorezonanta este o aplicatie combinata a filozofiei, fizicii si electronicii in domeniul medical. Se pleaca de la alt MODEL MEDICAL, care integreaza toate manifestarile fiintei umane in tot spectrul de frecventa. Si avand un alt model medical, putem intelege ALTFEL corpul uman si disfunctiile lui, si avem alte optiuni pentru restabilirea sanatatii.
dusa
Postat pe 25 Februarie 2015 08:35
De la: dusa, la data 2015-02-25 08:35:41Biorezonanta nu este un soft, ci un termen generic termen generic folosit pentru a ingloba toate metodele de analiza spectrala a emisiilor (naturale sau stimulate) corpului uman.
In urma unui test de biorezonanta, un specialist ofera o EVALUARE ENERGETICA FUNCTIONALA, si nu pune un diagnostic (acest lucru este INTERZIS in Romania, desi exista tari ca Germania si Rusia in care este permis a se folosi termenul de "diagnostic").

Exista peste 2500 de aparate de "biorezonanta" in RO, dar personalul atestat este probabil in jur de 250-300 persoane. Exista doua tipuri de atestate: unul pentru evaluarea energetica functionala, emis de UMF - Cluj, si unul pentru terapii – emis de UMF - Timisoara.
Daca faceti o simpla socoteala, aveti o sansa de 1 din 10 de a ajunge intr-un loc unde sa beneficiati de serviciile unei persoane CALIFICATE sa va ofere un raport energetic corect sau niste terapii cu adevarat folositoare. O testare adevarata poate sa dureze si 4-6 ore.
Mai este si problema aparatelor: exista trei tipuri de aparate in RO care au rezultate demonstrate si pe baza carora se fac cursurile post-universitare mentionate, celelalte au eficienta necunoscuta.

Mai sus, cineva se intreba "Cei dinafara, din tarile dezvoltate ce spun?"
Ei bine, cea mai avansata tara in acest domeniu este Rusia si va puteti documenta, de ex, aici: http://imedis.ru/pages/149 despre cartile aparute in domeniu precum si despre aplicatiile demonstrate prin lucrari stiintifice – puteti vedea SUTE de titluri de lucrari stiintifice sustinute in ultimii 15 ani de cercetatori si medici din institute, spitale si clinici din Rusia, Germania, Austria etc.
Daca veti citi, veti vedea ca:
(1) aplicatiile sunt extrem de diverse: incepand cu ... procedurile cosmetice & anti-aging si terminand cu testarea personalului militar !
(2) biorezonanta este excelenta pentru preventia si terapia bolilor cronice, si mai putin folositoare in situatiile acute / de criza, unde medicina alopata este "regina".

Si, in final, putem concluziona: biorezonanta este o aplicatie combinata a filozofiei, fizicii si electronicii in domeniul medical. Se pleaca de la alt MODEL MEDICAL, care integreaza toate manifestarile fiintei umane in tot spectrul de frecventa. Si avand un alt model medical, putem intelege ALTFEL corpul uman si disfunctiile lui, si avem alte optiuni pentru restabilirea sanatatii.






Daaaaaa.....calificat...orice somer frustrat, instruit 2 zile in MLM, devine specialist in aceasta mare escrocherie...
kudika226898
Postat pe 26 Februarie 2015 08:22
898 , ce te face sa crezi ca e o escrocherie ? Folosit de persoane competente , e chiar bun. Ti-o zic din experienta unei persoane foarte apropiate mie.
Rotty_
Postat pe 26 Februarie 2015 08:27
De la: Paunul, la data 2010-04-07 11:40:57Alta modalitate de a va umple buzunarele. Nu am cunoscut pe nimeni care sa-si fi depistat vreo boala prin aceasta metoda si apoi sa si-o trateze intr-un anumit mod. Nu am auzit nici un medic alopat care sa trimita pe cineva sa-si faca o evaluare a starii de sanatate prin aceasta metoda, sau in vederea confirmarii unui diagnostic sau a unor analize prin metodele clasice. Asa ca nu mai inebuniti lumea cu aemenea aberatii pentru ca si asa este disperata din cauza celor prin care trece si a modului cum este tratata.



Bine ca te-ai retras , ca sclipeai de "inteligenta"...De cand lucreaza medicina alopata cu homeopatia ? Sau mai stii cum o fi pe la voi ?
Rotty_
Postat pe 26 Februarie 2015 08:32
(1) Seful cursului de "biorezonanta" de la UMF - Timisoara este medic neurochirurg, iar sefa cursului de la UMF- Cluj - neurolog --> ambele cu "neuro" ! Probabil ca este important sa existe o intelegere profunda a activitatii electrice periodice a creierului pentru a practica cu succes acest tip de analiza ... nu este chiar pentru oricine ! Nici ca practician, nici ca pacient !!!

(2) Exista si combinatii reusite intre med. alternativa si alopata: prin 2007-2008 la exista o d-na dr naturopata chiar in sectia de Gastroenterologie a Spit. Jud. din Tg-Mures (practica si biorezonanta si homeopatia) - deci se poate ! depinde doar de oameni si de seriozitatea lor !
dusa
Postat pe 26 Februarie 2015 11:17
Dusa , aici unde locuiesc eu , nu se prea inteleg cei din cele doua "ramuri" ale medicinii. Cu toate ca , cei ce practica medicina alternativa sunt in marea majoritate medici ce au renuntat la medicina alopata.
Rotty_
Postat pe 26 Februarie 2015 11:36
Dupa parerea mea, separarea intre cele doua ramuri ale medicinei este artificiala si neproductiva, atat pentru pacienti cat si pentru medici. Si iata doua exemple:

(a) In situatiile de criza, in care medicina alopata este vioara intai, sustinerea oferita de medicina alternativa este esentiala pentru rezultate mai bune. Astfel, in cancer, sustinerea oferita prin metodele alternative stimuleaza sistemul imunitar, scade angiogeneza, reduce efectele secundare radioterapiei si chimioterapiei si reduce rezistenta celulelor canceroase la aceste metode – si aici un exemplu concret ar fi cazul cancerului ovarian cu celule clare (prognoza fff proasta), la care rezistenta celulelor canceroase la chimioterapie poate fi scazuta (printre altele) de uleiului esential de cimbru.

(b) Pentru prevenirea situatiilor de criza, medicina alternativa (energetica) este vioara intai deoarece modificarile biocampului preced cu 3-5 ani modificarile din planul fiziologic, iar medicina alopata ne ofera doar mijloace suplimentare de monitorizare a sanatatii.

Deci avem de castigat in orice situatie DACA ALEGEM sa folosim ambele ramuri. Si ca sa facem aceasta alegere buna, este esential sa ne informam CORECT si sa gandim CORECT. Si primul pas este sa ne dorim acest lucru …
dusa
Postat pe 27 Februarie 2015 09:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Serviciile medicale si lipsa de profesionalism 3 De la: MSC 27 Noiembrie 2013 17:03
ORL-ist minunat 2 De la: lolo2012 4 Noiembrie 2014 21:17
Endocrinolog in Galati 2 De la: kudika_934250 28 Martie 2014 13:53
HOLOGRAME ENERGETICE 1 De la: andutza_con 13 Mai 2011 10:37
cabinete demne de recomand clinica hyperion 6 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 09:49