Mai multe
| de ceva timp am niste probleme la picioare,mai excat ma doare rau calcaiul stang si durerea in ultma vreme incepe sa se intinda spre toata talpa,mai nou a inceput sa ma doara si calcaiul drept,dimineata de abia pasesc,pe parcursul zilei se amiloreaza foarte putin durerea,mai mult pasesc pe varful piciorului stang,am fost la un medic ortoped care ma trimis la o clinica sa imi fac un anumit model de talonete spunand ca am un inceput de platfus,dar eu nu prea cred,doarece port de 2 luni acele talonete si ma simt mai rau ca inainte,sa specific ca lucrez in sistemul militar si port un anumit model de ghete,presupun ca de la ele am aceste dureri,voua vi s.a intamplat asa ceva?daca exista cineva specializat imi poate da mai multe detalii?am dat search pe google despre toate aceste probleme 'ciocuri la calcaie','bataturi in talpa' sunt sigur ca nu am asa ceva. | ||
|
kudika_8553 Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:28 |
||
|---|---|---|
| scuzati greselile ortografice. | ||
|
kudika_8553 Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:29 |
||
|
Dac aveai "aa ceva" doctorul observa. Platfus am i io, provoac dureri. Cnd am nceput s port talonete m durea un pic mai tare. Dar acum m-am obinuit, nu cu durerea, cu talonetele. |
||
|
|
||
|
Rebekka_ Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:37 |
||
De la: kudika_8553, la data 2012-11-21 15:29:24scuzati greselile ortografice. Eu stiam ca purtatorii de platfus sunt refuzati la serviciul militar,poate ma insel!!!!Tinere,s-ar putea ca acea incaltaminte,pe care o porti ,zilnic,in cadrul serviciului cu profil militar,sa-ti fi influentat starea de sanatate a picioarelor!!!Parerea mea este de a consulta un alt medic ortoped,platfusul nu se dobandeste in timp,ci te nasti cu el!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:39 |
||
| exact asta ziceam si eu,nu exista 'inceput de platfus' cum a spus acel medic ortoped si cred ca a fost o risipa de timp si bani cu acele talonete. | ||
|
kudika_8553 Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:56 |
||
De la: kudika_8553, la data 2012-11-21 15:56:46exact asta ziceam si eu,nu exista 'inceput de platfus' cum a spus acel medic ortoped si cred ca a fost o risipa de timp si bani cu acele talonete. Repet,consulta un alt medic ortoped!!!Trebuia sa o faci inainte de a purta acele talonete,care pot accentua disconfortul fizic initial!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Noiembrie 2012 15:59 |
||
|
Buna ziua ,va rog mult daca imi puteti recomanda un dr.ortoped din Cluj,as dori sa nu fie rezident si nici primar. Va multumesc. |
||
|
criszoe Postat pe 21 Noiembrie 2012 16:25 |
||
| daca ai cum sa ajungi in Bucuresti, iti recomand un ortoped foarte bun de la spitalul de urgenta Floreasca, respectiv dr Ciprian Nanescu | ||
|
carmen_p09 Postat pe 1 Decembrie 2012 14:49 |
||
|
Daca inca te mai confrunti cu aceasta problema, iti pot recomanda eu un doctor foarte bune. Se numeste Ulici Alexandru si il gasesti la clinica Family Clinic din Pipera. Ajungi destul de usor acolo, este pe langa Gradina Zoologica, vis-a-vis de Jolie Ville. Iti recomand sa mergi cu incredere acolo, nu vei pleca fara sa iti rezolvi problema! Multa sanatate iti doresc! Astept vesti! |
||
|
kudika394875 Postat pe 8 Decembrie 2012 19:34 |
||
| Vrea din Cluj, vuvuzelelor! | ||
|
Armain Postat pe 8 Decembrie 2012 21:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| OFTAMOLOGIE | 3 | De la: kudika364564 9 Februarie 2011 16:47 |
| ce parere aveti despre clinica HYPERION, Galati, respectic Dr. ANCA DOBOS | 4 | De la: andrea0411 16 Noiembrie 2011 21:54 |
| cabinete recomand | 33 | De la: allissa_healthy 9 August 2018 20:36 |
|
|
||
| SALUT- AM NEVOIE DE CEL MAI BUN MEDIC DIN BUC PE ULCERE SI HELICOBACTERII | 2 | De la: kudika_944613 24 Decembrie 2013 08:32 |
| medici ginecologi brasov | 26 | De la: cristina_to_sinergia 9 Iulie 2015 13:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.