Setari Cookie-uri

CEI MAI PENIBILI PACIENTI !!!

Cei care NU VOR si NU ACCEPTA SOLUTII . Au invatat ca doctorii trebuie injurati si daca li se spune care sunt buni si merita abordati refuza, se enerveaza si dau niste raspunsuri INCREDIBILE. Daca au avut o experienta proasta intr-un loc si li se spune unde ar fi bine sa se duca spun ca nu - o sa se duca tot acolo unde n-au fost multumiti ca asta e viata si asa vrea Dzeu. Numai in Romania e posibil. AM adunat un maldar atat de imens de asemenea declaratii pe internet ca o sa le pun in istoria natiunii.
healthy005533
Postat pe 14 Februarie 2010 23:19
nu pacientii sunt penibili ci mai degraba doctorii sunt ineficienti si ocupa locurile degeaba...cand te duci la un doctor si vezi ca doar ti-a luat banii si te-a pus sa cumperi o reteta cat un pomelnic de la care te alegi cu alte suferinte te intrebi apoi daca erau necesare acele medicamente sau daca a pus acolo pe reteta sa crezi ca stie si el ceva...daca in loc sa-ti dea o trimitere la un alt specialist mai competent in cazul in care el nu e capabil te tine cu ce stie ca mai apoi sa se agraveze sau sa ramai cu sechele oare nu merita injurati?ce ar merita un doctor care are un caz grav la care se uita ca pisica la calendar in loc sa recunoasca inco,mpetenta dand sansa acelui pacient ...experimenteaza sau isi bea cafeaua linistit in timp ce orele acelui nenorocit sunt numarate... ce medic este acela care face o banala operatie de apenticita si in loc sa salveze o viata o pierde...ce medic este acela care este anuntat ca cineva tocmai e pe cale sa-si inghita limba iar el continua sa-si bea cafeaua ...ce asistenta e aceea care face o injectie gresita si pacientul are de tras o viata intreaga plus ca putea sa moara ...as mai putea continua cu astfel de cazuri reale ...oare pacientii sunt penibili?
healthy011998
Postat pe 22 Februarie 2010 21:59
Ai dreptate 11998, nu pacientii sunt penibili ci medicii care si-au creat renume din incompetenta.

5533, tu ai putea sa lasi natiunii milioane de exmple de la pacienti nemultumiti tot asa cum altcineva ar putea sa lase milioane de exemple de medici incompetenti.

Medicina este o industrie nu de vindecat din pacate ci de produs ...cit mai multi bani in buzunarul celui care o presteaza.

Oere de ce lumea se intoarce tot mai mult catre natura, medicina holistica, homeopatie? Pentru ca "penibilii" de pacienti si-au pierdut increderea in "desteptii" de medici zic eu.
micabis
Postat pe 25 Februarie 2010 19:03
cred ca de vina este cursul acestei societati in care traim. ne-am vazut obligati sa dam vina unii pe altii din neputinta noastra de a lupta impotriva celor care ne indobitocesc. parca nu mai avem timpul necesar sa ne bucuram de ceea ce este cu adevarat important in viata noastra. frustrarile ne fac atat de acri cu cei din jurul nostru. din pacate exista asistente medicale care se poarta foarte urat: parca femeia aceea simpla de la tara este vinovata de salariul ei mic. au devenit ca niste masini. parca nu mai au sentimente, desi lucreaza cu oameni. au uitat ca nu oricine poate face munca lor. au uitat sa se respecte pe ele insele. daca suntem rai unii cu altii nu ni se rezolva problemele, neajunsurile.
kudika182838
Postat pe 26 Februarie 2010 01:06
5533, crezi tu ca daca imi trimiti mesaje private imi schimb opinia?
Nu draguta. Medicii ramin niste excroci care au uitat de mult de juramintul lui Hipocrat iar pacientii niste naivi care nu au de ales si daca nu vor retele naturiste se intorc la medicii incompetenti.
Tu din ce tagma faci parte? Din cea a medicilor incompetenti?
A celor care acum multi ani in urma i-au spus mamei mele ca mai are de trait cel mult 6 luni si cind dupa 2 ani si jumatate si-a dat sufletul mi-au spus ca de fapt nu a murit de diagnosticul dat de ei la bun inceput?
Din tagma medicilor care l-au lasat pe socrul meu sa moara in spital pentru ca se plictisise de crizele lui de stomac?
Din grupul celor care pina la '89 stateau la capul celor care aveau nastere prematura si o chestionau sa afle cine i-a facut chiuretaj pina in clipa cind viata nu mai putea fi salvata sau salvata cu ce riscuri???

Stii ceva 5533, in final toti suntem pacientii cuiva, chiar si tu!
micabis
Postat pe 26 Februarie 2010 04:58
5533, te doare rau de tot vad:

"Subiect: [fara subiect]
Mesaj:
Stii ceva du-te la tara si emana-ti IMBECILISMELE ca o sa te simti bine cu babele si cu tatele ca n-au nevoie de tine cei care au ce face. Daca o sa ai vreo operatie de facut du-te sa te rezolve babele de la tara - in nici un caz la vreun mare chirurg de Romania caruia ii multumesc americanii pentru ce-a inventat. Cine sunt eu n-are legatura cu IMBECILISMELE pe care le emani tu."

Adica uite ce mesaj plina de ura ai putut sa-mi trimit.Pai cum sa fie in slujba omului cineva ca tine? Ce grija poti tu avea de o fiinta umana cu atita rautate si venin cit iti sare printre dinti????

Tze,tze, tze....

Si mai spui ca sunt pacientii penibili!
micabis
Postat pe 26 Februarie 2010 18:51
De la: healthy011998, la data 2010-02-22 21:59:05nu pacientii sunt penibili ci mai degraba doctorii sunt ineficienti si ocupa locurile degeaba...cand te duci la un doctor si vezi ca doar ti-a luat banii si te-a pus sa cumperi o reteta cat un pomelnic de la care te alegi cu alte suferinte te intrebi apoi daca erau necesare acele medicamente sau daca a pus acolo pe reteta sa crezi ca stie si el ceva...daca in loc sa-ti dea o trimitere la un alt specialist mai competent in cazul in care el nu e capabil te tine cu ce stie ca mai apoi sa se agraveze sau sa ramai cu sechele oare nu merita injurati?ce ar merita un doctor care are un caz grav la care se uita ca pisica la calendar in loc sa recunoasca inco,mpetenta dand sansa acelui pacient ...experimenteaza sau isi bea cafeaua linistit in timp ce orele acelui nenorocit sunt numarate... ce medic este acela care face o banala operatie de apenticita si in loc sa salveze o viata o pierde...ce medic este acela care este anuntat ca cineva tocmai e pe cale sa-si inghita limba iar el continua sa-si bea cafeaua ...ce asistenta e aceea care face o injectie gresita si pacientul are de tras o viata intreaga plus ca putea sa moara ...as mai putea continua cu astfel de cazuri reale ...oare pacientii sunt penibili?


de ce nu te-apuci sa inveti medicina? ca de injurat vad ca esti buna.. extindeti competenta!
camiflorea
Postat pe 26 Februarie 2010 20:49
NU MAI ARUNCATI CU RAHAT.... USCATURILE SUNT DE AMBELE PARTI:)))))
DE LA MEDICI INCOMPETENTI PANA LA PACIENTI TRANSPIRATI:))))))))

MAI BINE NU VA IMBOLNAVITI CA E MAI BINE. HAI NOROC





sarpele
Postat pe 26 Februarie 2010 20:56
Uite asa se imparte forumul in doua grupe:
- grupa celor care practica medicina
si
-grupa celor care beneficiaza de cei care o practica

Care e scorul pina acum?
micabis
Postat pe 27 Februarie 2010 05:25
camiflorea- nu-mi sta in caracter sa-i injur desi unii ar merita si nu toti medicii merita injuraturi ...cunosc medici care merita respect dar si medici care nu stiu ce cauta in spitale ...mai rau incurca....eu stiu ca nu sunt capabila sa ma dedic salvarii de vieti si nu ma bag in medicina si asa ar trebui sa faca toti cei care ocupa locurile degeaba...ca medic trebuie sa fii dedicat pacientilor,sa-i asculti,sa-i ajuti nu sa simti ca pe o povara vizita lor la spital sau cabinet...eu cred ca un medic bun nu va fi injurat de nimeni dar cu siguranta respectat .
healthy011998
Postat pe 1 Martie 2010 20:29
De la: Aemulus, la data 2010-02-27 05:25:48Uite asa se imparte forumul in doua grupe:
- grupa celor care practica medicina
si
-grupa celor care beneficiaza de cei care o practica

Care e scorul pina acum?



booohhh cred ca e strans rau:)))))si e doar pauza



sarpele
Postat pe 1 Martie 2010 20:32
de ce bagati toti medicii in aceeasi oala? a gresi e omeneste si medicii sunt oameni! nu si-au tocit degeaba zeci de ani coatele in scoli! merita putin respect. ca sunt si medici care nu au treaba cu medicina si au facut doar asa de dragul de a face o facultate e adevarat dar nu toti sunt incompetenti! dar presa mediatizeaza si exagereaza un caz de mal praxis pana in panzele albe si cum populatia e usor de influentat... de ce aveti impresia ca doar la noi e asa? peste tot sunt uscaturi! iar unii pacienti merita impuscati nu tratati! sunt niste analfabeti impertinenti ca astia fac gura si nu dau nici macar buna ziua la plecarea din spital, trec pe langa tine si nu te mai cunosc dupa ce iti bati capul cu el nu cei cu scaun la cap care stiu sa respecte un medic si toti anii de munca depusi pentru un salariu mizer! si acum toti sar cu gura ca medicii iau spaga. oare cine i-a invatat asa daca nu tot pacientii? si va zic sigur ca sunt medici care refuza categoric spaga!
ema_ghitiu
Postat pe 2 Martie 2010 14:47
De la: ema_ghitiu, la data 2010-03-02 14:47:30de ce bagati toti medicii in aceeasi oala? a gresi e omeneste si medicii sunt oameni! nu si-au tocit degeaba zeci de ani coatele in scoli! merita putin respect. ca sunt si medici care nu au treaba cu medicina si au facut doar asa de dragul de a face o facultate e adevarat dar nu toti sunt incompetenti! dar presa mediatizeaza si exagereaza un caz de mal praxis pana in panzele albe si cum populatia e usor de influentat... de ce aveti impresia ca doar la noi e asa? peste tot sunt uscaturi! iar unii pacienti merita impuscati nu tratati! sunt niste analfabeti impertinenti ca astia fac gura si nu dau nici macar buna ziua la plecarea din spital, trec pe langa tine si nu te mai cunosc dupa ce iti bati capul cu el nu cei cu scaun la cap care stiu sa respecte un medic si toti anii de munca depusi pentru un salariu mizer! si acum toti sar cu gura ca medicii iau spaga. oare cine i-a invatat asa daca nu tot pacientii? si va zic sigur ca sunt medici care refuza categoric spaga!


Doamna draga, hai sa nu exageram, acum or fi pacientii de vina ca medicii iau spaga ? asta e prea de tot, cred ca traiti pe alta planeta


sarpele
Postat pe 2 Martie 2010 20:03
De la: sarpele, la data 2010-03-02 20:03:29
De la: ema_ghitiu, la data 2010-03-02 14:47:30de ce bagati toti medicii in aceeasi oala? a gresi e omeneste si medicii sunt oameni! nu si-au tocit degeaba zeci de ani coatele in scoli! merita putin respect. ca sunt si medici care nu au treaba cu medicina si au facut doar asa de dragul de a face o facultate e adevarat dar nu toti sunt incompetenti! dar presa mediatizeaza si exagereaza un caz de mal praxis pana in panzele albe si cum populatia e usor de influentat... de ce aveti impresia ca doar la noi e asa? peste tot sunt uscaturi! iar unii pacienti merita impuscati nu tratati! sunt niste analfabeti impertinenti ca astia fac gura si nu dau nici macar buna ziua la plecarea din spital, trec pe langa tine si nu te mai cunosc dupa ce iti bati capul cu el nu cei cu scaun la cap care stiu sa respecte un medic si toti anii de munca depusi pentru un salariu mizer! si acum toti sar cu gura ca medicii iau spaga. oare cine i-a invatat asa daca nu tot pacientii? si va zic sigur ca sunt medici care refuza categoric spaga!

pai stii vorba romanului "nu e prost ala care cere ci ala care da" poate sta a vrut sa zica doamna
Doamna draga, hai sa nu exageram, acum or fi pacientii de vina ca medicii iau spaga ? asta e prea de tot, cred ca traiti pe alta planeta


Adelyna84
Postat pe 2 Martie 2010 20:26
ba din contra! sunt anul 4 la Medicina
ema_ghitiu
Postat pe 2 Martie 2010 20:45
De la: ema_ghitiu, la data 2010-03-02 20:45:32ba din contra! sunt anul 4 la Medicina



AAAAAAH PAI MAI FATUCA , TU INCA NICI NU STI CE-I AIA SPAGA,STAI SA PRINZI GUSTUL LOVELELOR SI MAI VB:)))))



sarpele
Postat pe 2 Martie 2010 20:59
daca nu dai spaga nici nu te baga in seama si ma rog medicii au facut medicina doar pt oamenii culti nu si pe cei care n-au carte si nu stiu sa se poarte in societate?...daca ai o injectie de facut sau perfuzii trebuie sa cauti asistenta sa-i bagi in buzunar si apoi sa-i amintesti ca trebuie sa treaca si pe la tine ca parca n-ar fi platita pt asta...acum na ce sa facem daca se intra asa usor la medicina si daca toti au aere de doctori ...adevaratii doctori nu ia spaga ceilalti cer si daca nu le dai te externeaza sau te tine pe paracetamol
healthy011998
Postat pe 2 Martie 2010 22:32
da vad ca nu am cu cine sa discut!
ema_ghitiu
Postat pe 2 Martie 2010 23:07
Ema, imi pare rau sa-ti spun ca pe site-ul asta sunt mai multi pacienti decit doctori si nu orice fel de pacienti ci din aceia care chiar merg la doctor de nevoie nu de placere. Deci stiu ce vorbesc.
micabis
Postat pe 3 Martie 2010 04:36
De la: ema_ghitiu, la data 2010-03-02 23:07:55da vad ca nu am cu cine sa discut!



Da.... din pacate esti prea inteligenta pt lumea asta si totusi esti tanara. EXTRAORDINAR CE FIGURI AVEM poate te vedem pe PROtv la ora 5, ma lesi :)))))
sarpele
Postat pe 3 Martie 2010 06:34
In primul rand ca sa ne pronuntam cu:”cei mai penibili pacienti”ar trebui sa ne uitam in jurul nostru si sa pronuntam numele acestei tari!ce vedem in jurul nostru?pãi multa mizerie,indiferenta,grandomanie,vulgaritate,fanatism.....asta e tara in care traim si nimeni nu face nimic pt a o skimba....dar in bine!
kudika317725
Postat pe 29 August 2010 20:30
Problema natiunii e ca NU SE ACCEPTA SOLUTII niciodata ca viata normala si echilibrata n-are sens. Si daca se ofera solutii, de multe ori reactiile sunt INVERS. Cele mai clare exemple: 1. de curand s-a spus la Tv ca o tanara accidentata putea fi salvata dar pierduse mult sange si avea nevoie de trasfuzii dar parintii nu au acceptat si au preferat s-o lase sa se termine totul. Nu ma asteptam sa aud asa ceva chiar daca am vazut multe lucruri incredibile; 2. tot de curand am intalnit intamplator o doamna de prin MOLDOVA cu nepotul ei - baiatului fiului ei , care era cam agitat si am aflat ca nu are chef nici de scoala, e cu probleme...etc; pana la urma a spus ca de fapt totul se datoreaza faptului ca s-a nascut cu defect de auz la o ureche si nu aude bine si chestia asta ii face rau...il da peste cap...etc; i-am spus ca in BUCURESTI e un loc special pentru asa ceva, unde sunt specialisti pentru aceasta problema si e ultima dotare, se face totul la ultima ora... Se stie de INSTITUTUL de FONOAUDIOLOGIE HOCIOTA - soseaua PANDURI. Doamna s-a strambat la mine cand a auzit; a spus ca s-au dus la IASI si dr. de acolo e f. buna ca s-a specializat in FRANTA si nu are ce sa-i faca mai mult. Eu nu am spus ca dr. de la IASI nu e buna dar in BUCURESTI e un loc special pentru acea problema si institul dotat special care e oricum primul loc din ROMANIA si nu se stie de ce era nevoie si se putea descoperi rezolvare. Problema e ca se vedea pe ea ca excludea total vreo incercare. Era sictirita total, nici nu punea problema, se stramba si la copil ca si cum asa l-a dat DZEU asta e, ce atata mai mult. E ceva ce tine de ISTORIA NATIUNII. Sunt multe exemple de genul asta; si pe internet lumea se plange dar de cele mai multe ori si daca li se ofera o informatie importanta REFUZA si-si bat joc pentru ca e cel mai SUPERIOR LUCRU. Asa se simte bine natiunea.
healthy005533
Postat pe 1 Octombrie 2011 20:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs cu 5 premii pe PretScurtari.ro 1 De la: eley 26 August 2011 17:36
Servicii medicale la domiciliu 9 De la: tarot 3 Noiembrie 2009 05:27
CASTIGA 3 SIROPURI FYT FORM CU CARE A SLABIT MAMA NATURA 2 De la: kudika226898 5 Aprilie 2011 11:41
irigatorul 2 De la: AdrianaR 2 Noiembrie 2010 13:28
Concurs: Osteocare & Jointace – castiga premii in valoare de 600 Ron! 579 De la: Concurs_Healthy 10 Decembrie 2009 16:05