Setari Cookie-uri

ganglionii

buna...ganglionii de la gat se pot inflama de la un piercing in limba?
de cateva zile am un piercing in limba dat la salon totul sterilizat si igienic....numai ca mi s.a parut ca de cand mi l.am dat mi s.au inflamat niste ganglioni mikuti la gat am mai avut de 3 ori pirs in limba dat de o prietena dar am renuntzat pt ca mereu era stram si nu mi.a s.a intamplat...astept pareri ms:*:*:*
bybyku93
Postat pe 7 Martie 2010 01:39
De la: healthy013610, la data 2010-03-07 01:39:40buna...ganglionii de la gat se pot inflama de la un piercing in limba?
de cateva zile am un piercing in limba dat la salon totul sterilizat si igienic....numai ca mi s.a parut ca de cand mi l.am dat mi s.au inflamat niste ganglioni mikuti la gat am mai avut de 3 ori pirs in limba dat de o prietena dar am renuntzat pt ca mereu era stram si nu mi.a s.a intamplat...astept pareri ms:*:*:*

chiar daca a fost steril mediul in care ti l-ai pus, tesutul din jurul piercingului trebuie sa se refaca, e normal sa fie o reactie a sistemului imunitar si aceasta sa determine inflamatia ganglionilor... si o alergie la materialul din care e facut piercingul poate da o astfel de reactie.. nedumerirea mea e alta: daca ai mai incercat si de fiecare data ti s-a intamplat ceva neplacut, de ce continui?
camiflorea
Postat pe 23 Martie 2010 07:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E posibil sa fiu insarcinata??!!:( 18 De la: kudika347678 7 Ianuarie 2011 12:15
acnee 21 De la: lavinialuciana 4 Ianuarie 2014 04:23
Vanzare vaccin RHOPHYLAC (anti Rh) 1 De la: victoriousgoofy 16 Noiembrie 2011 10:36
endometrioza 7 De la: office_salinasusesi_ro 5 Martie 2010 08:26
MAMA PURTATOAE 87 De la: orfea 5 August 2012 23:50