Mai multe
|
buna...ganglionii de la gat se pot inflama de la un piercing in limba? de cateva zile am un piercing in limba dat la salon totul sterilizat si igienic....numai ca mi s.a parut ca de cand mi l.am dat mi s.au inflamat niste ganglioni mikuti la gat am mai avut de 3 ori pirs in limba dat de o prietena dar am renuntzat pt ca mereu era stram si nu mi.a s.a intamplat...astept pareri ms:*:*:*
|
|
bybyku93 Postat pe 7 Martie 2010 01:39 |
|---|
De la: healthy013610, la data 2010-03-07 01:39:40buna...ganglionii de la gat se pot inflama de la un piercing in limba? chiar daca a fost steril mediul in care ti l-ai pus, tesutul din jurul piercingului trebuie sa se refaca, e normal sa fie o reactie a sistemului imunitar si aceasta sa determine inflamatia ganglionilor... si o alergie la materialul din care e facut piercingul poate da o astfel de reactie.. nedumerirea mea e alta: daca ai mai incercat si de fiecare data ti s-a intamplat ceva neplacut, de ce continui? |
|
camiflorea Postat pe 23 Martie 2010 07:39 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| E posibil sa fiu insarcinata??!!:( | 18 | De la: kudika347678 7 Ianuarie 2011 12:15 |
| acnee | 21 | De la: lavinialuciana 4 Ianuarie 2014 04:23 |
| Vanzare vaccin RHOPHYLAC (anti Rh) | 1 | De la: victoriousgoofy 16 Noiembrie 2011 10:36 |
|
|
||
| endometrioza | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Martie 2010 08:26 |
| MAMA PURTATOAE | 87 | De la: orfea 5 August 2012 23:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.