duphaston

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
mamitzu Avatarul lui mamitzu

8 mesaje
Membru din: 19/05/2009

buna....sunt noua pe aici si ma confrunt cu o mica problema...in luna februarie mi-a venit ciclul menstrual de 3 ori in 2 sapt si medicul ginecolog mi-a dat sau iau duphaston cate 2 comprimate pe zi timp de 5 zile....si mi-a spus sa ma astept la o mica dereglare din cauza lui........vroiam sa va intreb daca stie cineva cam la cat timp dupa ce se termina tratamentul cu duphaston pt aceasta problema trebuie sa revina ciclul menstrual?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: mamitu01, la data 2010-03-15 09:02:37buna....sunt noua pe aici si ma confrunt cu o mica problema...in luna februarie mi-a venit ciclul menstrual de 3 ori in 2 sapt si medicul ginecolog mi-a dat sau iau duphaston cate 2 comprimate pe zi timp de 5 zile....si mi-a spus sa ma astept la o mica dereglare din cauza lui........vroiam sa va intreb daca stie cineva cam la cat timp dupa ce se termina tratamentul cu duphaston pt aceasta problema trebuie sa revina ciclul menstrual?


vazand si facand.. duphastonul e hormon artificial si se da cu precautie, probabil te-a chemat si la control, atunci va hotari cat timp si cum sa il iei.. exista si o varianta naturista de reglare hormonala, dar intai vezi cum te descurci cu cea alopata..
Raporteaza abuz de limbaj