Setari Cookie-uri

sangerare la o sapt.dupa terminarea menstruatiei

stie cineva ce poate sa insemne o sangerare timp de 2-3 zile ce apare cam la o sapt.de la terminarea menstruatiei? s-a repetat timp de 3 luni povestea si incepe sa ma ingrijoreze. nu mi s-a intamplat mie, ci fiicei mele de 17 ani.
LuminitaR_healthy
Postat pe 16 Martie 2010 09:49
De la: LuminitaR, la data 2010-03-16 09:49:40stie cineva ce poate sa insemne o sangerare timp de 2-3 zile ce apare cam la o sapt.de la terminarea menstruatiei? s-a repetat timp de 3 luni povestea si incepe sa ma ingrijoreze. nu mi s-a intamplat mie, ci fiicei mele de 17 ani.


du-ti fiica la ginecolog!
camiflorea
Postat pe 22 Martie 2010 21:27
cat mai repede!!
skiuri
Postat pe 26 Martie 2010 17:30
De la: skiuri, la data 2010-03-26 17:30:01cat mai repede!!


buna da mi se intampla mie lunar dar asta doar de cand mi-am montat steriletul.doctorul ginecolog mi-a zis ca se intampla datorita faptului ca atunci are loc ovulatia si din cauza steriletului are loc acea mica hemoragie
kudika075028
Postat pe 4 Mai 2010 07:18
Eu am o problema mai grava la 17 zile dupa ce mi am pus steriletul mi a venit ciclul eu asa am zis, dar sangerez de 10 zile. Medicul mi a recomandat hormoni pe care i am luat 3 zile, pana mi a fost mai rau intr o seara asa ca m am dus la spital unde mi a zis ca e o tampenie sa i-au hormoni medicul spunand doar ca e un simplu ciclu venit mai devreme (atunci cand m am dus la spital aveam 5 zile de sangerare).Cert e ca nu am mai luat hormonii recomandati si sangerarea nu mi se opreste de 12 zile.
.
healthy014867
Postat pe 4 Mai 2010 08:00
Luminita mergi la doctor, sangerarile astea sunt periculoase...
Healthy014867, chestia cu hormonii mi se pare tare aiurea, mergi la alt medic ginecolog, repede!!!
Callyope_healthy
Postat pe 4 Mai 2010 08:23
probabil are dereglare hormonala, ori a racit la ovare, ori sa nu fie vreun chist sau ceva de genul asta. un specialist stie, sa mearga la un consult si la ecograf.
sanatate
alexandra25
Postat pe 4 Mai 2010 08:30
ciclul meu dureaza 4 zile ,dupa aceia se mai prelungeste cu o scurgere rosiu -maroniu .Este normal sau nu .iar dupa aceia este totul normal Tinind cont ca sunt purtatoare de sterilet de multi ani
kudika138353
Postat pe 4 Mai 2010 09:11
Buna. Am 30 de ani si de la un timp (1 an jumate) m-am confruntat si eu cu acele mici sangerari maronii. Initial il asociasem ca un spoting de la anticonceptionale. Insa am fost la un consult ginecologic, mi-a facut consult intern si ovarele erau in regula, nici o rana, nimik si mi-a cerut sa fac analize medicale in a 21 zi dupa menstruatie pentru a vedea cantitatea hormonilor, estrogenul, progesteronul si mai era unul dar nu-l tin minte. A reiesit cantitati mari de progesteron si mi-a spus ca din cauza anticonceptionalelor care erau prea tari(Diane 35) si m-a trecut 4 luni pe Logest care este mai slab, insa nu s-a schimbat nimic.Am incetat sa mai iau anticonceptionale, insa sangerarile persista. De obicei la mine sangerarile maronii erau cu vreo 5 zile inainte de menstra, iar luna aceasta pentru prima data s-a mutat cu vreo 5 zile dupa menstra. Nu cred ca este in regula, insa D-na doctor atunci la consult mi-a zis ca daca nu este sangerarea la jumatatea perioadei menstruale, atunci nu am de ce sa ma alarmez. Cred ca o sa mai fac si eu curand inca o vizita la alt doctor.
myyjob
Postat pe 4 Mai 2010 10:04
Dragele mele, eu de aproape 3 ani ma chinuiesc sa devin mamica si cum nu pot facea asta pe cale naturala, am apelat la fertilizare in vitro (2 nereusite), insa in tot acest timp, am facut o gramada de analize, am luat o multime de hormoni, asa ca as putea avea o idee despre ce vi se intampla. Anticonceptionalele si steriletul pot provoca aceste scurgeri, numite spotting. Ele pot aparea inainte cu o saptamana de CM (ciclu menstrual) sau chiar toata perioada urmatoare, pana la aparitia urmatorului CM. Asta inseamna ca ovarele voastre nu intra complet in repaus. Indiferent de cauza, trebuie neaparat sa consultati un medic ginecolog (eu recomand cu mare caldura Med Life-ul, prezent in majoritatea oraselor mari - au medici specialisti, nu se accepta "atentii", se respecta programarile, iar preturile sunt foarte bune).
...valorile despre care se vorbea mai sus sunt la Estradiol, Progesteron, LH (probabil ca in plus se mai testeaza FSH si Prolactina)-puteti gasi preturile la acestea pe site, la www.medlife.ro
Mai ales pentru cele care iau pastile pentru a nu ramane gravide, nu lasati sa treaca prea multe luni cu acest spotting, caci e posibil sa va fie amenintate ovarele, treompele uterine si chiar uterul (endometrul - mucoasa in care ar trebui sa se fixeze canda bebelul), iar peste cativa ani, cand va veti dori sa deveniti mamici, veti avea de tras mai mult decat acum.
andra13gabriela
Postat pe 4 Mai 2010 11:27
Am avut si eu aceasta problema care a durat cam 3 ani.am fost la diferii doctori,mi am facut analize,am urmat tratamente dar in zadar. Intr-un final am ajuns la parhon, unde mi s-a descoperit o anexita puternice ,surprinzator ceilalti doctori nu au sesizat acest lucru.toti imi spuneau ca am o dereglare hormonala si imi dadea anticonceptionale si injectii pt oprirea hemoragiei.dupa vizita la parhon am facut un tratament cu polidin doza dubla timp de 10 zile pe luna,timp de 3 luni,din prima zi a menstruatiei+ pastile zanocin.In concluzie m am facut bine,a trecut deja un an si nu am mai avut probleme.
manuelita22
Postat pe 4 Mai 2010 11:44
salut.si io iau anticonceptionalele diane 35 recomandate pentru chistul meu ovarian cam mare (7.5 cm)...am observat acea sangerare maronie dupa terminarea ciclului menstrual dar nu am dat importanta.acum ma gandesc serios sa fac din nou o vizita la doctorita mea dar mie mia spus din start ca e singurul tratament ce poate sa mil dea avand in vedere ca eu trebuie sami tratez chistul.sanatate
onyoana
Postat pe 4 Mai 2010 16:09
De la: manuelita22, la data 2010-05-04 11:44:14Am avut si eu aceasta problema care a durat cam 3 ani.am fost la diferii doctori,mi am facut analize,am urmat tratamente dar in zadar. Intr-un final am ajuns la parhon, unde mi s-a descoperit o anexita puternice ,surprinzator ceilalti doctori nu au sesizat acest lucru.toti imi spuneau ca am o dereglare hormonala si imi dadea anticonceptionale si injectii pt oprirea hemoragiei.dupa vizita la parhon am facut un tratament cu polidin doza dubla timp de 10 zile pe luna,timp de 3 luni,din prima zi a menstruatiei+ pastile zanocin.In concluzie m am facut bine,a trecut deja un an si nu am mai avut probleme.



Intr-adevar ce ti-au dat cei de la Parhon, este un tratament foarte bun dar si puternic.Cred ca anexita aia o aveai de multi ani....Cand apar asemenea probleme, trebuie mers la un ginecolog bun, poate fi o anexita, cistita sau chiar rana pe col. Stim cu toatele ce probleme grave ar putea sa aapra daca genul asta de afectiuni, nu sunt tratate la timp.
miki2009
Postat pe 4 Mai 2010 16:28
Am fost la ginecolog cu fiica mea, i-a facut eco si totul este in regula. Este un semn ca ovarele incep sa functioneze, pt. ca la fix 14 zile dupa aceea ii venea ciclul. Analizele de urina au iesi ok.
Mai putina panica!
LuminitaR_healthy
Postat pe 5 Mai 2010 12:01
Pentru reglarea menstruatiei folositi Berry Nectar si Absorbent-C.
Multa sanatate si intelepciune tuturor.
healthy001662
Postat pe 5 Mai 2010 19:34
Absorbantele igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare.
Proprietatile benzii anionice: este confectionata din mineral natural numit turmalin; in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. Majoritatea patologiilor ginecologice sunt provocate de bacterii anaerobe.
La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care: neutralizeaza flora anaeroba; activeaza lucrul fermentilor; inlatura inflamatiile; normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Absorbantele cu ioni negativi sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual

Alte informatii: loapersonal@yahoo.com sau 0745.074.755
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 1 Iulie 2011 20:32
Nici acum nu te-ai scapat de ele?
kudika226898
Postat pe 3 Iulie 2011 22:41
De la: LuminitaR_healthy, la data 2010-03-16 09:49:40stie cineva ce poate sa insemne o sangerare timp de 2-3 zile ce apare cam la o sapt.de la terminarea menstruatiei? s-a repetat timp de 3 luni povestea si incepe sa ma ingrijoreze. nu mi s-a intamplat mie, ci fiicei mele de 17 ani.


Pentru reglarea menstruatiei dar si pentru alte probleme folositi absorbante cu ioni negativi.
detalii: loapersonal@yahoo.com
deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 8 Iulie 2011 20:26
Buna ziua,

pentru reglarea menstruatiei va recomand Normoflux 1capsula de 3 ori pe zi iar pe perioada hemoragiei se administreaza 2 capsule de 3-4 ori pe zi in functie de necesitati.Se administreaza intre mese.Este un produs natural pe compus din plante cu efect hemostatic, astringent, vasoconstrictor uterin si reglator hormonal.A fost evaluat clinic, este bine tolerat si fara reactii adverse.
kudika_15604
Postat pe 25 Septembrie 2012 12:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratament pentru reumatism degenerativ 48 De la: Klara_kudika 7 Noiembrie 2013 18:29
metoda naturala de marire a sanilor? 7 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 23:31
SCLEROZA AMIOTROFICA LATERALA 21 De la: kudika226898 3 Martie 2011 22:41
DXN-Ganoderma 1 De la: maria_dxn 8 Aprilie 2011 17:18
Hemoroidin 1 De la: epopescu58 8 Februarie 2009 12:21