ATI AUZIT DE NONI JUICE - DE LA TAHITIAN NONI INTERENATIONAL - WWW.TNI.COM - 2918251

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
mihaiamedeo Avatarul lui mihaiamedeo

40 mesaje
Membru din: 26/11/2007
Oras: bucuresti

NONI NONI JUICE TAHITIAN NONI INTERNATIONAL TNI SUC NONI TAHITIAN NONI INTERNATIONAL - TNI -- NONI,NONI JUICE,SUC NONI,JUICE NONI,TAHITIAN NONI,NONI ORIGINAL,SANATATE CU NONI JUICE --------------- DETALI LA TEL - 0721339995 - 0747176811 - 9765437394 -- AMEDEO MIHAI -- mihaiamedeo@yahoo.com --- SI PE SITE -- NONI JUICE - NONI Juice aici site -- >> www.tni.com/romania/romanian/tahitiannoni/index.html?ID=2918251&rfs=1 > www.tahitiannoni.com/amedeo/ ----- TAHITIAN NONI Juice precum toate produsele Tahitian Noni International sunt produse exceptionale, avand la baza fructul Noni (Morinda Citrifolia).
TAHITIAN NONI Juice este produsul original fabricat din pulpa de Morinda Citrifolia, avand in adaugat in compozitie doar suc de fructe de padure, pentru a asigura acestui produs un gust placut.
Fabricat in SUA si imbuteliat in Germania, TAHITIAN NONI Juice ar putea fi benefic sistemului imunitar. Prin TAHITIAN NONI Juice oferiti organismului Dvs. antioxidanti puternici care previn efectul daunator al radicalilor liberi, si asigura energie. -- Bautura Noni se foloseste pentru vindecare de mai bine de 2000 de ani in Polinezia, China si India. Cercetarile de inceput afirma ca batura TAHITIAN NONI Juice are efect benefic asupra sistemului imunitar.
Morinda citrifolia (noni) este un fruct originar din Polinesia-Tahiti si insulele Hawaii. Numit si regele fructelor, contine 18 aminoacizi, numeroase vitamine si minerale (ex. sodiu, potasiu, fier, mangan, respectiv magneziu) care completeaza necesarul in vitamine si minerale al organismului. In afara acestora, contine si substante biologic-active deosebite care accelereaza schimburile de nutrienti intre celule, avad astfel o actiune regenerativa a celulelor care actioneaza in intreg organismul
Importanta xeroninei in organismul uman .Organismul uman contine o cantitate mica de proxeronina,dar pana cand organismul este sanatos si este in echilibru, aceasta nu prezinta o problema .Odata cu inaintarea in varsta, actiunea stresului sau a oricarei agresiuni emotionale sau biologice, cantitatea de proxeronina scade. Si in organismul bolnavilor si a celor care traiesc o viata foarte activa, proteinele sunt supuse si ele unei activitati crescute. Pentru ca acestea sa faca fata unui metabolism accelerat necesita mai multa xeronina. Insa organismul doar atunci poate sintetiza mai multa xeronina, daca primeste in mod regulat mai multa proxeronina. Daca nu satisfacem aceasta necesitate, proteinele organismului nu pot realiza functiile lor, ceea ce duce la dezechilibru, epuizare si in final la boala.
Noni ajuta la producerea asa numitelor celule T-ucigatoare in sistemul imunitar. Aceste celule joaca un rol important in lupta impotriva bolilor.
Intareste sistemul imunitar, intelegand aici si celule macrofage si limfocitele, care sunt elemente de baza in mecanismul de protectie a corpului uman.
Revista de stiinta Pacific Science Journal in 1950 a scris un articol despre actiunea antibacteriala a fructului Noni, cu ajutorul careia se poate asigura o protectie impotriva imbolnavirii sistemului digestiv si al inimii.
Afectiuni la care s-a demonstrat efectul binefacator si terapeutic al TahitianNoniJuice:
Alergii
Artrita (amelioreaza problemele sistemului arterial si infectii articulare)
Astm
Afectiuni ale pielii (chiar si psoriazis) si ale parului
Accelereaza vindecarea ranilor, intinderilor si traumelor
Afectiuni ale aparatului respirator
Amelioreaza afectiunile ulceroase
Boli cardiace
Boli renale
Comotii cerebrale
Creste nivelul de energie
Diverse dureri (calmeaza durerile acute si cronice, migrene)
Dizolva spasmele menstruale
Digestie (ajuta in probleme digestive si regleaza metabolismul)
Fibromialgie CFIDS
HIV/SIDA
Hipertensiune arteriala
Intareste musculatura
Incetineste procesul de imbatranire si senilitate
Previne starile depresive
Obezitate
Ajuta la eliminarea starii de dependenta de droguri si fumat
vindeca ranile provocate de arsuri
vindeca infectiile tropicale
impiedica inmultirea celulelor canceroase
Noni actioneaza pozitiv la foarte multi consumatori foarte rapid, in decurs si de cateva zile, insa pentru a obtine efecte optime, tratamentul trebuie sa tina cel putin sase luni. Acest lucru este confirmat pe baza experientelor a 70% din consumatorii de Noni.
Observatie: Bautura Noni se poate consuma cu orice combinatie de medicamente, in multe cazuri medicamentele avand efect mai bun si peste putin timp se poate ajunge la acelasi rezultat si cu medicamente mai putine.
Raporteaza abuz de limbaj