Setari Cookie-uri

dureri de stomac in urma tratamentului cu antibiotic

Buna...as dori si eu un sfat...Momentan fac tratament cu augmentin,pt un streptococ din gat si ma cam deranjeaza stomacul de la ele, si as dori sa i-au un protector sau ceva pt durere pe baza de plante daca stie cineva sau ceva natural...
tzutzy29
Postat pe 6 Mai 2010 08:19
Bautura bioactiva Tahitian Noni te poate ajuta nu numai la protectia stomacului, inlaturarea durerii dar si la eliminarea mai rapida a streptococului, este absolut naturala, fara contraindicatii
colnago
Postat pe 6 Mai 2010 09:42
Salut,am facut si eu un tratament cu arcoxia, un antiinflamator foarte puternic care-mi "rodea" mucoasa stomacului.Eu am luat niste suplimente naturale foarte bune pe care ti le recomand. Jarro-Dophilus EPS si Jarro Dophilus+ FOS gasesti mai multe informatii pe site-ul Secom(www.secom.ro)
Bafta si astept sa-mi spui cum te-ai simtit
MC_healthy
Postat pe 7 Mai 2010 14:08
PARAPROTEX ANTIPARAZITAR ECOLOGIC

Quisqualis indica este o plantã originarã din India. Din frunzele acesteia se preparã un unguent împotriva infecþiilor pielii cauzate de paraziþi. Seminþele coapte ºi prãjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei ºi rahitismului. Extractul preparat din frunze amelioreazã durerile abdominale.
Chenopodium anthelminticum (lãmâiþa), plantã originarã din Mexic ºi America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii.
Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenþii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteazã plãgile, precum ºi alte microorganisme care provoacã infecþii vaginale ºi ale aparatului urinar. Fortificã sistemul imunitar, este eficient în artrite, precum ºi în blefarite ºi conjunctivite.
Iarba de smirnã fortificã sistemul digestiv, protejeazã ficatul împotriva acþiunii substanþelor toxice ºi stimuleazã funcþionarea acestuia. Prin conþinutul bogat în potasiu, natriu, silicon, zinc ºi clor participã la eliminarea substanþelor toxice din organism.
Uleiul de cuiºoare - substanþa sa activã, numitã eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziþii intestinali, microbii, ciupercile. Fortificã sistemul imunitar ºi încarcã organismul cu energie.
Tabebuia impetiginosa: cercetãrile au demonstrat eficienþa acestei plante împotriva virusurilor ºi paraziþilor. Poate fi de ajutor în tratarea artritelor ºi herpesului. Se bucurã de o mare popularitate ºi datoritã acþiunii sale antifungice.
Juglans nigra - substanþa sa activã, juglona, este eficientã în lupta împotriva paraziþilor. Colorantul din coaja acestei plante conþine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziþii ºi viermii intestinali. În plus, ºia dovedit eficienþa în afecþiuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele.
Seminþele de grepfrut - acest extract acþioneazã eficient împotriva a 800 de tipuri de virusuri ºi bacterii, aproape 100 de ciuperci ºi numeroºi alþi germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. În plus, nu afecteazã mediul înconjurãtor. ªi, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine.
Usturoiul - datoritã conþinutului sãu bogat în vitamine ºi minerale ºi a efectului sãu benefic asupra sistemului imunitar, nu putea sã lipseascã din arsenalul de luptã împotriva paraziþilor.

Puterea naturii împotriva intruºilor.

0754541219 Leon Marian consilier Calivita International o336101586

WWW.CALIVITA.COM
MARIO_LYON
Postat pe 22 Mai 2010 11:23
Buna luati tinctura de propolis de la firma Hypherium 30 de picaturi de 3 ori pe zi se pune pe paine si nu mancati si nu beti nimik timp de 20 de minute tratamentul tine 3 saptamani ,pauza o luna si iar tineti cura cu tincuta de propolis 3 saptamani,acesta este un antibiotc natural ptr boala dvs streptocop in gat ,ptr bronsite,laringite,rosu in gat,raceli gripa,imunitate etc,si nu mai este nevoie sa luati augmentin,augmentinul mia distrus si mie flora stomacala,incercati cu incredere,multa sanatate
monica_ziman
Postat pe 11 Septembrie 2011 19:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am evoie de un raspuns sant disperata 101 De la: cosminuta84 23 Aprilie 2010 15:33
tratament parodontoze 8 De la: RalucaRalu 10 Martie 2011 17:28
SLABIRE PRIN OPERATIE? 13 De la: kudika50ani 11 Mai 2016 19:16
Vand ciuperca tibetana (chefir de lapte) 1 De la: ophelia07 19 Iunie 2010 08:06
Face 2 De la: kudika226898 2 Septembrie 2010 10:25