Mai multe
Buna...as dori si eu un sfat...Momentan fac tratament cu augmentin,pt un streptococ din gat si ma cam deranjeaza stomacul de la ele, si as dori sa i-au un protector sau ceva pt durere pe baza de plante daca stie cineva sau ceva natural...
|
||
|
tzutzy29 Postat pe 6 Mai 2010 08:19 |
||
|---|---|---|
| Bautura bioactiva Tahitian Noni te poate ajuta nu numai la protectia stomacului, inlaturarea durerii dar si la eliminarea mai rapida a streptococului, este absolut naturala, fara contraindicatii | ||
|
colnago Postat pe 6 Mai 2010 09:42 |
||
|
Salut,am facut si eu un tratament cu arcoxia, un antiinflamator foarte puternic care-mi "rodea" mucoasa stomacului.Eu am luat niste suplimente naturale foarte bune pe care ti le recomand. Jarro-Dophilus EPS si Jarro Dophilus+ FOS gasesti mai multe informatii pe site-ul Secom(www.secom.ro) Bafta si astept sa-mi spui cum te-ai simtit
|
||
|
|
||
|
MC_healthy Postat pe 7 Mai 2010 14:08 |
||
|
PARAPROTEX ANTIPARAZITAR ECOLOGIC Quisqualis indica este o plant originar din India. Din frunzele acesteia se prepar un unguent mpotriva infeciilor pielii cauzate de parazii. Seminele coapte i prjite sunt folosite pentru combaterea diareei, febrei i rahitismului. Extractul preparat din frunze amelioreaz durerile abdominale. Chenopodium anthelminticum (lmia), plant originar din Mexic i America de Sud, este un antihelmintic foarte eficient, utilizat pentru eliminarea viermilor, mai ales la copii. Berberis vulgaris (Dracila) are efect antiseptic. Distruge agenii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteaz plgile, precum i alte microorganisme care provoac infecii vaginale i ale aparatului urinar. Fortific sistemul imunitar, este eficient n artrite, precum i n blefarite i conjunctivite. Iarba de smirn fortific sistemul digestiv, protejeaz ficatul mpotriva aciunii substanelor toxice i stimuleaz funcionarea acestuia. Prin coninutul bogat n potasiu, natriu, silicon, zinc i clor particip la eliminarea substanelor toxice din organism. Uleiul de cuioare - substana sa activ, numit eugenol, este un antioxidant puternic, care distruge paraziii intestinali, microbii, ciupercile. Fortific sistemul imunitar i ncarc organismul cu energie. Tabebuia impetiginosa: cercetrile au demonstrat eficiena acestei plante mpotriva virusurilor i paraziilor. Poate fi de ajutor n tratarea artritelor i herpesului. Se bucur de o mare popularitate i datorit aciunii sale antifungice. Juglans nigra - substana sa activ, juglona, este eficient n lupta mpotriva paraziilor. Colorantul din coaja acestei plante conine iod natural, care are efect antiseptic, distruge paraziii i viermii intestinali. n plus, ia dovedit eficiena n afeciuni ale pielii, cum ar fi herpesul, furunculele, eczemele. Seminele de grepfrut - acest extract acioneaz eficient mpotriva a 800 de tipuri de virusuri i bacterii, aproape 100 de ciuperci i numeroi ali germeni patogeni. Este un puternic dezinfectant. n plus, nu afecteaz mediul nconjurtor. i, incredibil, nu distruge bacteriile utile din intestine. Usturoiul - datorit coninutului su bogat n vitamine i minerale i a efectului su benefic asupra sistemului imunitar, nu putea s lipseasc din arsenalul de lupt mpotriva paraziilor. Puterea naturii mpotriva intruilor. 0754541219 Leon Marian consilier Calivita International o336101586 WWW.CALIVITA.COM |
||
|
MARIO_LYON Postat pe 22 Mai 2010 11:23 |
||
| Buna luati tinctura de propolis de la firma Hypherium 30 de picaturi de 3 ori pe zi se pune pe paine si nu mancati si nu beti nimik timp de 20 de minute tratamentul tine 3 saptamani ,pauza o luna si iar tineti cura cu tincuta de propolis 3 saptamani,acesta este un antibiotc natural ptr boala dvs streptocop in gat ,ptr bronsite,laringite,rosu in gat,raceli gripa,imunitate etc,si nu mai este nevoie sa luati augmentin,augmentinul mia distrus si mie flora stomacala,incercati cu incredere,multa sanatate | ||
|
monica_ziman Postat pe 11 Septembrie 2011 19:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ZODII SI TRATAMENTE | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 17:32 |
| Examinare CT Regiune Gat. Sfat! | 6 | De la: NinaSabina 12 Decembrie 2011 15:45 |
| Umami-al 5 gust periculos de bun | 19 | De la: Ildikuta 7 Decembrie 2010 20:39 |
|
|
||
| Va rog da-ti-mi un sfat daca puteti! | 9 | De la: viviana23 23 Septembrie 2012 09:32 |
| produse naturiste pt.par si ten | 121 | De la: LuminitaR_healthy 22 August 2014 18:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.