Setari Cookie-uri

OBEZITATEA SI TRATAMENTUL CHIRURGICAL IN ROMANIA

dUPA CUM STIM,OBEZITATEA ESTE UNA DINTRE BOLILE SECOLULUI XXI CU F MULTE CONSECINTE IN LANT ASUPRA CALITATII VIETII! IN AFARA ROMANIEI SE FOLOSESC METODE MODERME DE SLABIRE -DE LA BALONASUL GASTRIC SI PANA LA INELUL GASTRIC SAU IMPARTIREA STOMACULUI SAU CHIAR GASTRECTOMIE. DACA CINEVA ARE CUNOSTINTE SAU CHIAR O EXPERIENTA IN DOMENIU AS VREA SA STIU CAM CE SE FOLOSESTE IN ROMANIA SI UNDE!? VA MULTUMESC!
flodia
Postat pe 10 Mai 2010 00:03
Eu stiu pe cineva care si-a pus un inel-care cica micsoreaza stomacul...A slabit f. mult si din cate stiu e bine.
ladycroft_healthy
Postat pe 11 Mai 2010 08:00
buna.deci eu nu cunosc prea multe,dar o nepotica de a mea din bucuresti si-a facut operatie .i- ti pot lasa nr de tel al tatalui ei.vb si il intrebi pe el totul.
vienna8
Postat pe 11 Mai 2010 08:08
Despre chirurgia obezitati in Romania !!!Nu sa nu o faca nimini!!Prietna mea de 52 de ani a murit in urma operatiei!A fost la Cluj si au operat-o ,i-au pus inel si din octombrie anul trecut ,pana saptamana trecuta a slabit de la 126 khilograme la 53 chilograme dupa care a murit!!A fost la control la Cluj si i-a spus medicului care a operat-o ca nu mai poate manca si ce mananca vomita tot,dar a zis ca e normal si a trimis-o acasa .Sa intors la Arad si s-a dus la servici si dupa 2 zile a murit!!!Avea inaltimea de 165!!!1,daca mai conteaza!!1 DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE
kudika040097
Postat pe 11 Mai 2010 09:08
Dumnezeu sa o ierte, biata de ea!

E bine ca ne-ai spus de aceasta nefericita soarta.
Cu toate acestea, toti cei care sunt interesti de subiect, pot gasi pe net materiale informative si statistici privind riscurile interventiei.
Din pacate se admite un risc de morbiditate de 2%.
Sotul meu(135 Kg, 1,74, 47 ani)) intentioneaza sa se supuna unei astfel de interventii in Bucuresti la o Clinica particulara, imediat cum vom avea toti banii necesari.
Nu stiu daca sa il incurajez sau nu...
Un pic mi-e si mie teama...
Dar el este obez de foarte mult timp si nu stiu cat mai rezista coloana lui vertebrala la o asemenea greutate.
A incercat si o metoda cu suplimente care au avut succes doar in primele 3 luni timp in care a slabit 3 kg, dup acare platou 9 luni.
Fiecare persoana trebuie sa puna in balanta avantajele cu riscurile si sa decida.
Dezordinea in modul de a se alimenta, cantitatea prea mare de alimente pe care o ingurgita la orice ora avea chef si mai ales lipsa miscarii, au condus la excesul de kilograme, in cazul sotului.
Cand nu mai poti tzine sub control lucrurile, doar o solutie radicala te mai poate ajuta.

Sanatate va doresc!
eloise1999
Postat pe 11 Mai 2010 09:33
SI EU VREAU SA SLABESC,AM 104 KG, DAR PROBLEMA MEA ESTE BURTA CAREIA NU STIU CE SA II MAI FAC,ESTE MARE SI URATA.AS VREA SA VB CU UN CHIRURG.DACA STIE CINEVA SA-MI DEA ACEASTA INFORMATIE ... O ZI BUNA VA DORESC! CLAUDIA
lucica_claudia
Postat pe 11 Mai 2010 09:53
M-am operat in Iasi in 2007 si a fost cea mai mare greseala din viata mea! Nu am slabit deloc, am mai facut o operatie in 2007, fara nici un rezultat si cand m-am dus sa-mi scoata inelul mi-aun perforat stomacul. acum am foarte multe probleme cu stomacul si am cheltuit o groaza de bani!Nu spun ca procedura in sine nu da rezultate dar nu cred ca trebuie facuta in Romania. Mai mentionez ca,inainte cu un an de a ma opera eu, tot la Iasi, a murit un om tot dupa aplicarea unui inel! Cred ca in Romania nu se stapaneste, inca, aceasta procedura.Atentie unde va operat!
redlilu
Postat pe 11 Mai 2010 10:05
Am avut 137 kg si am 40 de ani. Se poate slabi cu vointa. Si eu am vrit sa ma operez e mult mai simplu dar foarte scump. Am fost dispusa sa fac orice dar norocul meu e ca am un var medic care a vorbit in prezenta mea la cluj cu un doctor specialist in operatii cu inel si mi-a spus sa NU FAC ASA CEVA in toate tarile civilizate s-a interzis acesta metoda datorita infectiei , riscurilor chiar daca inelul e din titan si se ajunge la complicatii grave apoi moarte. ATENTIE! Asa ca am renuntat singura metoda chirurgicala buna este cea pe care a facut-o dc, Copaiescu la cel mai gras om din romania la televizor cu micsorarea stomacului , pe care il aduce la marimea unuia de bebelus si pacientul nu mananca decat cateva linguri de ceva lichid pe zi. Costa in jur de 5000 euro. Asa ca............Bafta. Dar in timp daca nu respecti regimul si acest stomac se mareste si te ingrasi. Eu personal am slabit cu regim, miscare, mancare de 5 ori pe zi, suplimente inainte lindaxa recomandata de medici sau xenical. Mananc foarte multe carne de pui si gratare, salate si fructe. Am slabit 10 kg intr-o luna apoi mai putin. Dar in 3 luni am slabit 22 de kg. Se poate daca vrei. Daca nu vrei si gasesti motive clar ca nu ai sanse de reusita.
SUCCES!
dana38buna
Postat pe 11 Mai 2010 10:54
Interesanta tema de discutii, dar, dupa norii negri de la orizont, cred ca in scurta vreme nu va mai fi de actualitate la noi. Vom slabi vrand-nevrand.
miana_alma
Postat pe 11 Mai 2010 13:54
-
anateo
Postat pe 11 Mai 2010 14:04
De la: dana38buna, la data 2010-05-11 10:54:39Am avut 137 kg si am 40 de ani. Se poate slabi cu vointa. Si eu am vrit sa ma operez e mult mai simplu dar foarte scump. Am fost dispusa sa fac orice dar norocul meu e ca am un var medic care a vorbit in prezenta mea la cluj cu un doctor specialist in operatii cu inel si mi-a spus sa NU FAC ASA CEVA in toate tarile civilizate s-a interzis acesta metoda datorita infectiei , riscurilor chiar daca inelul e din titan si se ajunge la complicatii grave apoi moarte. ATENTIE! Asa ca am renuntat singura metoda chirurgicala buna este cea pe care a facut-o dc, Copaiescu la cel mai gras om din romania la televizor cu micsorarea stomacului , pe care il aduce la marimea unuia de bebelus si pacientul nu mananca decat cateva linguri de ceva lichid pe zi. Costa in jur de 5000 euro. Asa ca............Bafta. Dar in timp daca nu respecti regimul si acest stomac se mareste si te ingrasi. Eu personal am slabit cu regim, miscare, mancare de 5 ori pe zi, suplimente inainte lindaxa recomandata de medici sau xenical. Mananc foarte multe carne de pui si gratare, salate si fructe. Am slabit 10 kg intr-o luna apoi mai putin. Dar in 3 luni am slabit 22 de kg. Se poate daca vrei. Daca nu vrei si gasesti motive clar ca nu ai sanse de reusita.
SUCCES!



buna prietenul meu a folosit xenical 3 luni de zile.. si ala de da doar la pers obeze.. prietenul meu a avut 133 kg . 1,92 cm si sa sti k nu e ok cu xenicalul.. atata timp cat iei xenical si mananci grasimi stai pe wc non-stop asa k nu stiu unde e avantajul si apropo.. a slabit doar 4 kg in 3 luni.. asa ca a renuntat..si de 2 luni mananca sanatos. stie cum sa`si combine mancarea si "FARA PAINE" mananca paine doar atunci cand e nevoie "la o zacusca etc" asa.. k xenicalul nu e ok..
healthy009261
Postat pe 11 Mai 2010 21:53
Nu stiu de ce nu intelege lumea, indiferent de ce medicament sau tratament iei nu se slabeste fara regim. Xenicalul nu e pentru a slabi si sa mananci gras tocmai invers, mananci regim fara grasimi si xenicalul ia grasimea din cea deja depusa daca nu are de unde o lua din mancare. DECI nu e nici o filozofie mananci regim si slabesti grasimea deja depusa dispare incetul cu incetul. Oricine spune alte prosti repet NU VREA SA SLABEASCA SI PUNCT. Cu ceva regim fara paine si fara a schimba ceva din modul de viata si gandire e munca degeaba. Fiecare isi alege soarta. Cine vrea sa slabeasca mult si repede in cateva luni se poate important e sa vrei si apoi sa te mentii. Pentru alte detalii si diete va stau la dispozitie.
dana38buna
Postat pe 12 Mai 2010 18:04
da...se pare ca sunt multe efecte adverse...mai bine incercati sa beti ceai verde(care e f sanatos), sa consumati legume, reduceti consumul de paine si grasimi, nu mancati dupa ora 8 si faceti sport(inot etc).Poate ca totusi e mai bine sa ramai gras si sa incerci sa slabesti putin in mod normal, fara sa ajungi la masuri extreme. Sa fie invatatura de minte pt cei care semerg pe aceeasi directie. Ma gandesc si eu ca e un soc pt organism sa suporte o scadere in greutate de vreo 50 kg intr-un timp atat de scurt!
ladycroft_healthy
Postat pe 13 Mai 2010 15:30
dana38buna Ai facut si sport in tot acest timp?
blanch
Postat pe 13 Mai 2010 16:03
nu m-am omorat
nu-mi place
am facut mai multa miscare insa
m-am plimbat mult
si prin magazine
am steper acasa dar fac destul de rar
acum, 4 ani am mai slabit f mult dar am fost si la sala de 2 ori pe saptamana
era clar mai bine
dar merge si cu plimbare
orice miscare
e buna
dar regimul e sfant
se pate manaca si un pui la o masa
nu contaeza
dar fara alceva
doar legume
dana38buna
Postat pe 14 Mai 2010 20:04
revin in legatura cu reclamele la diverse produse naturiste akai, ceaiuri ,life, prostii.
Eu una sunt satula de ele si de tampeniile lor.
vor sa faca bani din orice.
Daca americanii care investesc cei mai multi bani din lume pentru obezitate nu au descoperit tratamen minune fara regim si miscare ce rost are sa incercam prostiile lor?
ar trebui sa fie toata lumea informata si sa nu creada in minuni cu pastle si ceaiuri naturise!
dana38buna
Postat pe 14 Mai 2010 20:09
VA MULTUMESC TUTUROR DIN SUFLET! NU STIU CE SA FAC? IN BUCURESTI,UNDE SE FAC ACESTE OPERATII? INELUL DE LA STOMAC ,AM INTELES CA TREBUIE SA FIE DE SILICON,CA SE REGLEAZA IN FUNCTIE DE RITMUL NECESAR DE SLABIRE SI APOI SE SCOATE! IN STRAINATATE SE FACE OPERATIA ENDOSCOPIC! AICI NU STIU NICI CUM,NICI UNDE SE FACE! AJUTATI-MA CU INFORMATII,VA ROG! MAILUL MEU E ro_gr2010@yahoo.com VA MULTUMESC DIN NOU!!!
flodia
Postat pe 21 Mai 2010 09:02
UNDE S-A OPERAT? La cine? Cat a costat?mii de multumiri!!!!
flodia
Postat pe 21 Mai 2010 09:04
Mii de multumiri!!!!Da,daca s-ar putea sa vorbesc cu ai...Mailul meu este ro_gr2010@yahoo.com.
flodia
Postat pe 21 Mai 2010 09:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Simplu si usor 2 De la: office_salinasusesi_ro 1 Martie 2010 22:38
INFECTIE LA COLOANA CU PIOCIANIC-AJUTATI-MA!! 2 De la: camiflorea 21 Martie 2010 12:45
NONI TAHITIAN ® INTERNATIONAL ORIGINAL 1 De la: mihaiamedeo 19 Octombrie 2009 13:16
Cadoul perfect de 8 Martie 1 De la: ralucaveggie 23 Februarie 2012 12:23
Dieta.... 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:47