urina cu impuritati

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent urina cu impuritati: (5 din 2 voturi)
 
ramona_teacher Avatarul lui ramona_teacher

1 mesaj
Membru din: 26/11/2007

in urma cu 4 luni am fost diagnosticata cu hidronefroza grad II. am fost la spitalul Fundeni unde mi s-a pus o sonda Cook, pt. a ridica piatra in rinichi, iar apoi, la o luna mi s-a spart piatra. de atunci am mereu urina tulbure cu niste impuritati albe iar daca las mai mult urina in recipientul in care urinez, acele impuritati se strang ca intr-un nor.(apare ca un fum). mi-am facut urocultura si a iesit sterila.si am mai observat ceva, dupa ciclu in primele 3 zile urina este foarte limpede, normala. dar apoi se tulbura din nou. ce poate fi?ati mai intampinat asa ceva? mi s-a facut analiza la piatra pe care au spart-o si au iesiti oxalati de calciu.
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
dorina27 Avatarul lui dorina27

209 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: suceava

De la: ramona_teacher, la data 2010-05-13 22:57:40in urma cu 4 luni am fost diagnosticata cu hidronefroza grad II. am fost la spitalul Fundeni unde mi s-a pus o sonda Cook, pt. a ridica piatra in rinichi, iar apoi, la o luna mi s-a spart piatra. de atunci am mereu urina tulbure cu niste impuritati albe iar daca las mai mult urina in recipientul in care urinez, acele impuritati se strang ca intr-un nor.(apare ca un fum). mi-am facut urocultura si a iesit sterila.si am mai observat ceva, dupa ciclu in primele 3 zile urina este foarte limpede, normala. dar apoi se tulbura din nou. ce poate fi?ati mai intampinat asa ceva? mi s-a facut analiza la piatra pe care au spart-o si au iesiti oxalati de calciu.

Cand urina este tulbure si miroase a*urina veche*, este semn de infectare.
Pentru ca s-a umblat si mai ales s-a miscat piatra, este posibil sa se fi zgaraiat si ai o iritatie/ureter, care evident se poate inflama/infecta.
Trebuie sa faci analize medicale, si antibiograma. Microbii urinari de obicei sunt f. rezistenti la tratament, trebuie sa vezi despre ce microb este vorba si prin antibiograma vede la ce antibiotic cedeaza.Nu amana efecuarea analizelor, microbii se dezvolta si inmultesc foarte repede si cu cat sta mai mult ne tratat devin extrem de rezistenti la tratament si astfel tratamentul dureaza ani de zile , cu rezultate indoelnice.
O zi buna.
Raporteaza abuz de limbaj
healthy004061 Avatarul lui healthy004061

41 mesaje
Membru din: 4/07/2009

buna
clinca de uro din fundeni e excelenta si daca deja ai fost acolo si ai fost tratata cred ca deja stii multe despre boala pe care o ai
in acest moment procedezi corect,, cum ti se pare ceva in neregula dai sumar si urocultura
2,3 luni de la litotritie nu e asa mult
mai important e daca hidronefroza a diminuat/disparut odata cu ridicarea obstacolului?
si daca urmezi o cura specifica intretinerii ca sa ii spun asa / profilactizarii litiazei cu ox de ca

ai incredere in echipa de medici care te-a avut in grija, de la ei poti afla informatiile cele mai pertinente

sau de aici ,, daca ti-ar raspunde un medic urolog

sanatate
Raporteaza abuz de limbaj
Salina_SUSESI_Timisoara Avatarul lui Salina_SUSESI_Timisoara

378 mesaje
Membru din: 21/02/2010
Oras: timisoara
-------------------------------------------
Raporteaza abuz de limbaj