Setari Cookie-uri

cistita sau infectie urinara?

cine poate sa imi dea sfauri i-l rog sa o faca....cred k am sa cad in depresie din cauza aceasta...........de 7 ani ma lupt cu o cistita.aveam crize doar cand stateam mai dezbracata... sau in apa rece...
criza trecea dar cu urinarea frecventa am ramas...de cateva ori pe noapte...
in urma cu un an si cateva luni am avut o criza f urata stateam numai pe wc am fct o urografie si mi s-a spus ca nu am nik in neregula am tratat-o cu antibioticele din antibiograma...
am vindecat dar de urinat tot nu am scapat... doar ca era fara dureri sau usturimi....dar f des timp de un an nu am mai avut nicio criza..
de cateva luni am un nou partener de viatza si crizele au devenit f dese am luat cv cu strugurii ursului,trec durerile dar urinarea e la fel de deasa..si din cand in cand au aparut iar dureri am baut bicarbonat ,ceaiuri,bai de sezut,sunt in afara tarii si deokmdata nu pot face investigatii si nici lua antibioatice,ma puteti invata cum pot sa ma tratez acasa? stiti cat de des pot sa fac bai fierbinti care sa imi acopere si rinichii? am uitat sa va spun ca iau tinctura de propolis de vreo 20 de zile..stie cineva cate zile tre sa o iau?
N3LLI
Postat pe 14 Mai 2010 16:06
Buna,

Cea mai buna solutie ar fi sa mergi din nou la un medic competent care sa-ti recomande ceva avizat.. trebuie sa existe niste remedii. ai mai putea sa incerci si alte remedii naturiste, insa fara un control specializat nu exista sanse foarte mari sa afli cum ai putea scapa de aceasta problema.
Iti pot recomanda sa cauti doctori urologi pe site-ul doctorating.ro sau sa mergi la o clinica privata la un medic bun.
Succes!
Monicamm85
Postat pe 27 Mai 2010 11:49
cura cu ienupar boabe, extract de merisor, sau combinatie de plante cu merisor, urzica..
camiflorea
Postat pe 27 Mai 2010 13:44
Draga mea,
pentru cazul acut iti recomand din proprie, indelungata si dureroasa experienta sa te tratezi cu caldura la propriu (eu fac un tampon mare de vata pe care il incalzesc cu fierul de calcat si il aplic local). Iti ia durerea cu mana, partea proasta e ca atunci cand dispare caldura apare durerea si trebuie sa repeti figura pana cand isi fac efectul medicamentele prescrise de medic, pentru ca altfel nu prea ai alta sansa cand episodul este acut. Pentru tratament preventiv eu iau un medicament naturist din strugurii ursului, care da rezultate foarte bune fiind si un antiseptic urinar. SE da la copii peste 12 ani si la adulti, deci cred ca esti in target.Se cheama Cystinol acut. E din farmacie.

Multa sanatate: si tie si mie
RalucaRalu
Postat pe 31 Mai 2010 22:11
buna
infectiile urinare repetate pot avea factori predispozanti (anatomici) care nu sunt pusi in evidenta neaparat de urografie.
sunt metode mai bune pentru a obiectiva aceste anomalii (cistoscopii etc) pe care la indicatia specialistului ar trebui sa la faci.

e foarte important sa descoperi ce anume precipita aceste stari (contact sexual, conditii de viata si munca) si sa incerci sa le eviti, sigur ai o spina iritativa care duce la simptomatologie atat de frecventa.
apoi trebuie sa vezi in aceste perioade sumarul de urina si urocultura (inclusiv fungi) si daca este ceva sa tratezi corect si complet (cu urocultura de control)
iti trebuie tratament antibiotic de intretinere.

baile se sezut fierbinti, supozitoarele cu antiinflamatorii pot ajuta insa nu te baza doar pe ele
presupun ca viata in strainatate dpdv al asigurarilor de sanatate e mult mai grea decat aici si ai acces limitat insa incearca sa faci din asta o prioritate pt ca
orice infectie urinara trenanta (fie ea si joasa - cistita, adica fara afectarea directa a rinichiului) are efecte devastatoare pe termen lung asupra functiei renale (calitatea vietii ai vazut singura in ce masura o afecteaza)
sanatate
healthy004061
Postat pe 8 Iunie 2010 15:08
salut , incearca o cura cu tinctura de propolis30 % si tinctura de jenupar , multa sanatate ,
ungureanu88_gmail_com
Postat pe 9 Iunie 2010 10:16
Mergi si fa un Papanicolau. Simptomele acestea aduc a cervicita nu a cistita sau infectie urinara.
elo
Postat pe 9 Iunie 2010 13:11








-------------------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 10 Iunie 2010 09:39
ti ai rezolvat problema?si eu am exact aceeasi problema ca tine
healthy015776
Postat pe 17 Iunie 2010 08:45
din pacate nu am rezolvat nik,acum 2 zile am fct din nou o criza,de data aceasta cu dureri mult mai mari si cu sange in urina,ieri am mers la urolog,am fct anliza urinei si un echo,din care a reiesit ca infectia a urcat la rinichi....acum iau antibiotic timp de 5 zile si apoi am sa merg din nou la analize....sper sa rezolv cumva problema asta cat mai curand...sanatate multa tuturor!
N3LLI
Postat pe 17 Iunie 2010 15:14
am luat tinctura de propolis o luna jumate cred,am baut ceaiuri,si nu stiu c sa mai fac,inainte de a mi se agrava situatia timp de 3 zile am baut ceai de ienupar si imediat mi-a aparut sange in urina,am citit ca acest ceai nu se bea de catre oricine si ca poate provoca aceste sangerari....sincer nu stiu ce sa mai fac,acum urmez tratamentul cu antibiotic si beau ceaiuri dar de ienupar nu ma mai apropii...cat despre tinctura nu stiu dak se poate lua cu antibiotic... nu am studii in domeniu asa ca iau informatiile de pe nett.....
N3LLI
Postat pe 17 Iunie 2010 15:19
am facut acum 3 saptamini o analiza a secretiei si nu mi-a iesit nic,si in urma controlului ginecologic,mi s-au dat niste ovule cu acid lactic si mi s-au interzis spalturile vaginale ,care eu le facem zilnic si chiar de 2 ori pe zi uneori ,fara ca sa stiu cat rau imi faceam singura.
aceste spalturi sa fac la rec medicului,k distrug flora vaginala si mai ales unui organism supus stressului,cu un sistem imunitar scazut ai este greu sa lupte impotriva bacteriilor.acum dupa atitia ani realizez ca multe dintre crizele de cistita apareau in urma spalaturilor mele....
N3LLI
Postat pe 17 Iunie 2010 15:25
este adevarat o perna cu apa fierbinte mai imi calmau durerile,cat despre cistynol akut,la mine nu a avut niciun efect am luat de cateva ori insa doar cu ameliorare dupa cateva zile criza se producea din nou,fiecare organism raspunde intr-un anume fel si mai conteaza si cat de avansata este boala...
N3LLI
Postat pe 17 Iunie 2010 15:28
Draga mea, ia-ti de acasa un eurocard si foloseste-l pt a merge la medic in tara in care te afli....S-ar putea sa nu ai nimic....infectie urinara sau chestii din astea....Asa am patit si eu.De cate ori mergeam la ginecologie mi se spunea ca nu am absolut nimic.Am mers la urologie si dupa nenumarate teste medicul urolog a ajuns la concluzia ca s-ar putea sa am un nerv inflamat(un nerv de la spate, coloana)si din cauza asta sa am probleme la urinare.Nu stiu nici eu inca daca e asa sau nu pt ca tot iau pastile pt calmarea nervului respectiv si tot nu-mi trece.Insa spatele ma doare mereu.Incearca si tu...tre sa mearga intr-un fel sau altul....Doamne Ajuta!!!!
corina_vs1
Postat pe 22 Iunie 2010 19:42
BUNA!
O BAIE DE SEZUT CARE SA-TI ACOPERE RINICHII AI INCERCAT? S-AR PUTEA SA TE AJUTE LA KLMAREA ACELUI NERV
O SA FAC SI EU UNA;ASTEPT SA IMI ADUCA CINEVA DE ACASA K IMI TREBUIE KM MULT IAR AICI SUNT DESTUL DE SCUMPE K SA CUMPAR CAT MI-AR TREBUI
SUNT ANGAJATA SI AM MERS LA MEDIC;AM LUAT UN ANTIBIOTIC CINCI ZILE;DUPA CARE TOT MA DOARE SPATELE SI VEZICA;ANALIZA DE URINA A IESIT BUNA;CIK NU AM NICIO BACTERIE;SI K SPASMELE ACELEA SUNT NORMALE;PT K ANTIBIOTICUL;INCA LUCREAZA;MI-A DAT NISTE PASTILE PT KLMAREA DURERILOR SA LE IAU TIMP DE 15 ZILE;BEAU CEAIURI:::CU AJUTORUL BUNULUI DUMNEZEU O SA TREC SI DE ASTA,SANATATE MULTA TUTUROR!!!!
N3LLI
Postat pe 23 Iunie 2010 18:26








========================================
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 25 Iunie 2010 08:40
De la: kudika019545, la data 2010-05-14 16:06:10cine poate sa imi dea sfauri i-l rog sa o faca....cred k am sa cad in depresie din cauza aceasta...........de 7 ani ma lupt cu o cistita.aveam crize doar cand stateam mai dezbracata... sau in apa rece...
criza trecea dar cu urinarea frecventa am ramas...de cateva ori pe noapte...
in urma cu un an si cateva luni am avut o criza f urata stateam numai pe wc am fct o urografie si mi s-a spus ca nu am nik in neregula am tratat-o cu antibioticele din antibiograma...
am vindecat dar de urinat tot nu am scapat... doar ca era fara dureri sau usturimi....dar f des timp de un an nu am mai avut nicio criza..
de cateva luni am un nou partener de viatza si crizele au devenit f dese am luat cv cu strugurii ursului,trec durerile dar urinarea e la fel de deasa..si din cand in cand au aparut iar dureri am baut bicarbonat ,ceaiuri,bai de sezut,sunt in afara tarii si deokmdata nu pot face investigatii si nici lua antibioatice,ma puteti invata cum pot sa ma tratez acasa? stiti cat de des pot sa fac bai fierbinti care sa imi acopere si rinichii? am uitat sa va spun ca iau tinctura de propolis de vreo 20 de zile..stie cineva cate zile tre sa o iau?

Buna!este fb ca iei tinctura de propolis,este ffff buna,dar sa stii ca trebuie sa iei cel putin 3luni.
doinitaeda
Postat pe 8 Iulie 2010 13:14
Mai , femeie, cand schimbi partenerii, pune-i sa se si spele inainte si dupa actul sexual...si la fel fa si tu...altfel, tragi si restul vietii de infectii...si mai lasa-i dracului pe astia cu sfaturile lor naturiste...pune mana pe sapun...
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 19:29
CURATATI-VA RINICHII .
Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru.
Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam.
Cum se face asta? Este foarte simplu.
Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine.
Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata peste el si fierbeti timp de 10 minute.
Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider .
Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina.
De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum.
Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!
RUY_BLAS
Postat pe 22 Iulie 2010 16:00
Cum am mai spus si acum cateva zile,

"pentru cazul acut iti recomand din proprie, indelungata si dureroasa experienta sa te tratezi cu caldura la propriu (eu fac un tampon mare de vata pe care il incalzesc cu fierul de calcat si il aplic local). Iti ia durerea cu mana, partea proasta e ca atunci cand dispare caldura apare durerea si trebuie sa repeti figura pana cand isi fac efectul medicamentele prescrise de medic, pentru ca altfel nu prea ai alta sansa cand episodul este acut. Pentru tratament preventiv eu iau un medicament naturist din strugurii ursului, care da rezultate foarte bune fiind si un antiseptic urinar. SE da la copii peste 12 ani si la adulti, deci cred ca esti in target.Se cheama Cystinol acut. E din farmacie".

Este adevarat ca nu toate medicamentele functioneaza la fel pentru toata lumea.
Eu am scris insa ca iau Cystinolul in cura preventiva, mai ales vara cand noi femeile suntem predispuse la cistite si infectii urinare. Nu am spus ca face minuni in criza acuta de cistita (chiar daca il cheama Acut ). Dar ajuta, cel putin pe mine, alaturi de tratamentul specific.
In schimb, dupa un ce am facut (sustinut, nu de 2-3 ori) o cura completa la inceputul verii nu m-am mai confruntat deloc cu nici un epdisod de cistita toata vara trecuta.
Pana acum foloseam ca tratament naturist tot strugurii ursului, dar bineinteles ca efectul vine din dozajul substantelor activce din planta, lucru pe care, in mod evident nu aveam cum sa il nimeresc facnd un simplu ceai.

Hai ca m-am intins prea mult, iar intentia mea era sa ofer doar o sugestie despre ceva ce pe mine m-a ajutat in speranta ca poate voi putea si eu la randul meu ajuta pe altcineva.

Sanatate tuturor.
RalucaRalu
Postat pe 27 Iulie 2010 12:15
Despre ce predispozitie vorbesti? Eu nu ma confrunt cu astfel de probleme....
kudika226898
Postat pe 27 Iulie 2010 23:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Promotie glucometru +100 teste 130 ron 2 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 13:06
viata dupa transplant de rinichi 84 De la: Martha_healthy 3 Februarie 2014 23:18
TBC MDR ( o forma de TBC rezistenta la tratament ) 5 De la: Pruteanu_Capalau_Ancuta_1 9 Septembrie 2011 13:45
o rugaminte pt toate femeile si fetele 13 De la: inimioara_magica 6 Aprilie 2010 00:37
tuse seaca , posibil si alergica, diagnosticata ca bronsita 42 De la: marina107147 8 Decembrie 2016 15:09