Setari Cookie-uri

Heeeeelp please, am nevoie de parerea voastra urgent

Buna. am si eu o dilema pe care nu reusesc sa o deslusesc. am 16 ani si un baiat de 27 de ani se da la mine. suntem pe aceeasi lungime de unda, vorbeste frumos, e romantic, imi repeta din 5 in 5 minute ca ma place foarte mult, ca il fac sa se simta in al 9-lea cer, pana si prietenii lui mi`au zis ca e mult mai bine dispus de cand m-a cunoscut, el vrea o relatie cat se poate de serioasa cu mine, mi`a zis ca ar vrea chiar sa avem ani impreuna. toti imi spun ca e sincer si ca nu e genul de baiat care sa minta si sa`si bata joc de o fata. dar multi imi spun ca sunt nebuna k sunt pe punctul de a accepta o relatie cu el. stiu asta e foarte mare diferenta de varsta intre noi....dar ce sa faaaac? il plac ma place nu vreau sa`l dezamagesc:(:| voi ce spuneti? ce ar trebui sa fac? sa renunt la ideea? sau sa continui cu el?
kudika046427
Postat pe 3 Iulie 2010 13:40
spune'i ca accepti o relatie cu el, dar asta sa nu implice sex pana la 18 ani. ai sa vezi cum nu'ti mai repeta din 5 in 5 minute decat ca e f ocupat si ca nu are timp acuma de tine.
Shhh
Postat pe 3 Iulie 2010 14:08
Nu sta pe ganduri! Am prietenul exact cam cu aceeasi diferenta de varsta 11 ani si 5 luni. Sunt cu el de aproape 3 ani si e super. Sa fie mai mare ca tine nu e o problema, pentru ca el te completeaza, te ajuta sa iei decizii,e mai matur, poti conta pe el si in probleme mai serioase. Daca e serios cat de cat asa cum spui, da-ti sansa macar de al mai bine. Sa-mi spui ce ai facut:P:P
denissa_oana20
Postat pe 3 Iulie 2010 14:13
de acord cu voi,dragutelor-Kudikanumarnumarnumar si Denissa_oana20,in general fetele/femeile, pana la varsta de 30 de ani sunt atrase de barbati mult mai maturi decat ele.Nu este de condamnat,dar tu ca pustoaica de saisshpe ani,vezi altfel o relatie decat ”iubitul tau”-cred ca am folosit gresit termenul, la 16 ai prieten nu iubit si nici amant..pffff,c-am mai citit pe aici cazuri...revenind,el,la 26 de ani are alte conceptii (desi, dupa cum se comporta nu s-ar spune), are alte asteptari de la o relatie de cuplu (desi iar nu s-ar spune judecand dupa evenimente).In conseecinta,dragele mele,voi nu veti fi decat doua distractii de o saptamana/doua.Stati in banca voastra si uitati-va la baieti de varsta voastra,cosurile de pe fata lor nu sunt chiar asa de... bleah....
O sa vedeti ca o sa aveti de suferit in ceea ce priveste dezvoltarea voastra emotionala si a noastra vizuala( o sa mai deschideti apoi jdemii de topice sa ne povestitti cum si-au batut joc de voi,”seduse si abandonate”,”insarcinata si abandonata”,”ma urasc”,”barbatii sunt niste porci” and so on).
Iar Denissa daca tu o sa vii si o sa-mi spui ca va iubiti de nu sh cat timp si alea si alea,o sa iti recomand un topic de pe aici cu o doamna de 22 de ani ”...nu ma condamnati”..ceva de genul- doar sa-l citesti
mitura
Postat pe 3 Iulie 2010 15:51
i`am zis si a zis ca el nu cauta sex la mine mi`a zis ca nu vrea sa ma preseze si ca dak o sa se intample o sa se intample cand o sa simt eu ca sunt pregatita
kudika046427
Postat pe 3 Iulie 2010 16:31
dimpotriva..avem aceleasi conceptii in ceea ce priveste o relatie si cam aceleasi asteptari tocmai de aia sunt confuza si nu stiu ce sa fac si sa stii k am fost si cu baieti de varsta mea dar sunt foarte imaturi si nu stiu sa se comporte ;)
kudika046427
Postat pe 3 Iulie 2010 16:34
"mi-a zis ca vrea chiar sa avem ani impreuna"
poate niste ani de puscarie ca de relatie nu cred
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 16:34
de al cunoaste mai bine, vroaim sa spun * :P:P:P
denissa_oana20
Postat pe 4 Iulie 2010 13:54
Buna! Acesta fiind prima mea "bagare in seama" , tin sa salut toate pupezicile si pupezeii ce navigheaza pe aceasta pagina. Si pt tine, cea care ceri ajutor cu staruintaaaaa , iti spun doar sa-ti urmezi inima, sa faci ce iti spune ea, ascult-o ! Lasa deoparte prejudecatile, inhibitiile, gurile rele, negurile vremii si traieste asa cum iti doresti si cu cine iti doresti!
Minxie
Postat pe 12 Iulie 2010 04:38
Fa ce iti spune inima .Daca crezi ca iti place stai cu el dar ai grija sa nu te implici prea mult .. Ai grija cu varsta pe care o are sa nu te joace cum vrea el .Impune-te orice ar fi , nu il lasa sa isi bata joc de tine. Faptul ca esti mai mica decat el nu inseamna k esti mai prostuta.. si ai grija k la varsta asta ii merge mintea ... nu pune botul la fiecare Te iubesc.. Esti viata mea ... FAra tine mor ...sau cel putin nu ii arata asta :) . Te pup si Bafta .
Symona1989
Postat pe 13 Iulie 2010 21:52
ganditi cu capul , se poate? crezi k un baiat de 27 de ani, gata de insurat..se implica cu o pustoaica de 16 ani?fara sa aiba vreun interes?adica serios acum..veziti de scoala, de distractii, de adolescenta..altfel vei vedea si tu singura cand te vei maturiza ca astea nu sunt decat abureli, si cum o sa faca sex, cum o sa uite ce ti-a spus...treaba ta.
pinkkky
Postat pe 13 Iulie 2010 22:01
Ce ai tu cu ea daca vrea sa fie aburita?
E foarte cool asa,cu unu de 27 de ani!Cand o sa faca 20 poate sare la unu de 40
Barbie30
Postat pe 13 Iulie 2010 22:03
De la: Barbie30, la data 2010-07-13 22:03:17Ce ai tu cu ea daca vrea sa fie aburita?
E foarte cool asa,cu unu de 27 de ani!Cand o sa faca 20 poate sare la unu de 40

daia apar la stiri atatea adolescente gravide
pinkkky
Postat pe 13 Iulie 2010 22:05
Mai, fetelor, ce naiba inseamna "suntem pe aceasi lungime de unda"? Sa va spun cum vad eu scena.
Amandoi pe banca, aia mica si ala mare. Si ea incepe sa zica una-alta, ce ii place, ce nu-i place, cum vede ea lumea si iubirea bla bla bla. El in tot acest timp zambeste (sau ranjeste) si da din cap: da, da, exact asa si eu!
"Vai tu! zice aia mica. Am intalnit un tip super cool. Gandeste ca mine, isi doreste acelasi lucru, ce mai! suflet pereche."

Ceea ce nu spune ala mare lui aia mica este ca nevoia de sex la 27 de ani e uriasa. Si nu se satisface cu o virgina de 16 ani, decat asa, sa stie si el cum e si sa aiba ce povesti la o bere cu amicii.

Ii tot spuneti sa-si traiasca iubirea. Care iubire? Aia din pat? Si dupa aceea ce urmeaza? Punem pariu ca dupa maxim o luna ii spune ca el nu e pregatit pentru o relatie serioasa? Punem pariu ca dupa maxim o luna, dispare sau devine foarte ocupat, ii moare vreo matusa, se muta cu jobul nu stiu unde si asa mai departe?

Fata draga, vei face oricum ce doresti, indiferent de ce ti se va spune aici. Si cu cat vor fi mai multe fetiscane (deja trecute prin viata) care te vor sfatui ca asa e bine sa-ti incepi viata sexuala ... asa vei face.

Cand vei fi depasit varsta asta si vei fi avut ceva relatii, vei intelege ca ORICE barbat are rabdare cand doreste sa faca sex. Mai ales cu o virgina. Insa isi pierde rabdarea DUPA ce te are. Daca vrei sa pricepi .. bine, daca nu.. da cu capul si vei pricepe.
rashela
Postat pe 13 Iulie 2010 22:16
De la: mitura, la data 2010-07-03 15:51:44de acord cu voi,dragutelor-Kudikanumarnumarnumar si Denissa_oana20,in general fetele/femeile, pana la varsta de 30 de ani sunt atrase de barbati mult mai maturi decat ele.Nu este de condamnat,dar tu ca pustoaica de saisshpe ani,vezi altfel o relatie decat ”iubitul tau”-cred ca am folosit gresit termenul, la 16 ai prieten nu iubit si nici amant..pffff,c-am mai citit pe aici cazuri...revenind,el,la 26 de ani are alte conceptii (desi, dupa cum se comporta nu s-ar spune), are alte asteptari de la o relatie de cuplu (desi iar nu s-ar spune judecand dupa evenimente).In conseecinta,dragele mele,voi nu veti fi decat doua distractii de o saptamana/doua.Stati in banca voastra si uitati-va la baieti de varsta voastra,cosurile de pe fata lor nu sunt chiar asa de... bleah....
O sa vedeti ca o sa aveti de suferit in ceea ce priveste dezvoltarea voastra emotionala si a noastra vizuala( o sa mai deschideti apoi jdemii de topice sa ne povestitti cum si-au batut joc de voi,”seduse si abandonate”,”insarcinata si abandonata”,”ma urasc”,”barbatii sunt niste porci” and so on).
Iar Denissa daca tu o sa vii si o sa-mi spui ca va iubiti de nu sh cat timp si alea si alea,o sa iti recomand un topic de pe aici cu o doamna de 22 de ani ”...nu ma condamnati”..ceva de genul- doar sa-l citesti

mituleeeeeeeee niciodata n-ai scris atata romanu'
miss_darine
Postat pe 15 Iulie 2010 20:47
Dai sfaturi pe care tu nu le urmezi,....te iei dupa prietene...si inca ce prietene....escorte de luxx.....nu dupa cine e linga tine :( fa ce zice popa nu ce face el
gabriel7575
Postat pe 27 Februarie 2011 20:18
De la: rashela, la data 2010-07-13 22:16:25 vei intelege ca ORICE barbat are rabdare cand doreste sa faca sex.


asha ,shi?
rockk
Postat pe 27 Februarie 2011 20:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello girls:) 29 De la: Titanika 1 Februarie 2012 14:49
magazine on-line 3 De la: larase 3 Octombrie 2014 13:02
¿¿¿poate cineva sa imi dezvaluie secretul ??? 2 De la: laurapetrean 24 Septembrie 2009 01:13
sanatate 8 De la: YvesRocher 15 Octombrie 2009 15:41
am nevoie de un sfat.. 38 De la: Valy90 12 Iunie 2011 18:42