Agent imobiliar?!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
DeeaR Avatarul lui DeeaR

13 mesaje
Membru din: 27/06/2009
Oras: timisoara

Buna,as avea nevoie de ajutorul vostru. Numa ce am dat bacul si mai am foarte putin timp sa imi aleg o facultate.Nu am nici ce-a mai mica idee unde sa merg Mi-ar placea meseria de agent imobiliar...ce facultate ar trebui sa urmez ca sa aiba cat de cat legatura cu asta??? PLss help!!
Raporteaza abuz de limbaj
madyna89 Avatarul lui madyna89

50 mesaje
Membru din: 7/10/2008
Oras: constanta

nu e nici o facultate de asa ceva.posibil dk faci marketing sa te pricepi.e ceva ce inveti practicand acest job avand unele abilitati de comunicare si relationare cu oamenii si un anumit vocabular si implicit mult fler si putere de convingere.daca esti o persoana tiimida nu te sfatuiesc sa te apuci de asa ceva
Raporteaza abuz de limbaj
kudika330764 Avatarul lui kudika330764

252 mesaje
Membru din: 21/11/2010

De la: DeeaR, la data 2010-07-07 18:08:22Buna,as avea nevoie de ajutorul vostru. Numa ce am dat bacul si mai am foarte putin timp sa imi aleg o facultate.Nu am nici ce-a mai mica idee unde sa merg Mi-ar placea meseria de agent imobiliar...ce facultate ar trebui sa urmez ca sa aiba cat de cat legatura cu asta??? PLss help!!
este cea maı frumoasa meserıe daca ıtı place sa mıntı .sa comunıcı sı maı ales daca ıtı plac banıı ınsa acum la noı nu stıu cıt se maı vınde sı cıt se maı cumpara....dute dırect la agentıe sı vb acolo sıgur cıneva va avea nevoıe de tıne sı va avea rabdarea sa te ınvete ınsa nu astepta mınunı.....sa potı fı numıt agent dureaza cam 6 lunı.....estı pregatıt?
Raporteaza abuz de limbaj