Mai multe
| buna fetelor.va rog mult,recomandati-mi si mie un dr de incredere din bucuresti pt operatie de implant de proteza la sold pt tatal meu.va rog mult.multumesc |
|
nastasestresu Postat pe 10 Iulie 2010 13:50 |
|---|
|
Pe mama mea a operat-o dr Mihailide la spitalul de ortopedie Foisorul de Foc , in urma cu 3 ani , tot pt proteza de sold. Este un medic extraordinar , mama si-a revenit foarte repede dupa operatie , a treia zi a pus piciorul jos iar radiografia arata perfect . In acelasi timp dr Mihailide este si un om deosebit , cu mult bun simt si fara " pretentii" exagerate . Este o operatie costisitoare desi protezele sunt gratuite . |
|
dunguta Postat pe 3 August 2010 08:44 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tratament par | 2 | De la: veveritza_vesela 13 Ianuarie 2014 08:55 |
| chisturi si noduli la san | 10 | De la: gabrielle_new 20 Decembrie 2011 00:29 |
| vreau un sfat de la voi, va rog!!! | 14 | De la: moni_cristina 21 Februarie 2013 14:34 |
|
|
||
| O SANATATE MAI BUNA SI UN VENIT IN PLUS ! | 3 | De la: kudika226898 13 Iulie 2010 17:54 |
| Cadouri educatoare | 3 | De la: cherida78 28 Noiembrie 2013 23:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.