Mai multe
|
Buna, Am un teren in Bucuresti si vreau sa construiesc o casuta parter + mansarda in locul casutei vechi de paianta care este acum. Amprenta la sol 70, suprafata totala locuita 140. Nu am inca un plan al cosntructiei, insa incerc sa imi fac o idee despre cat m-ar costa ca sa pot sa iau un credit. Deocamdata alternez intre varianta pe structura de lemn care mi se parea mai ieftina insa la noi am inteles ca lemnul nu este uscat si daca nu e ignifugat bine risti sa iti roada daunatorii casa din interior. Varianta din caramida ar fi ok, insa pare mai scumpa si procesul mai indelungat. Ce parere aveti? Estimativ aveti idee cam cat ar costa? Ma intereseaza atat la rosu cat si la cheie. Nu ma pricep foarte bine si nu as vrea sa imi bat capul cu verificarea zilnica a muncitorilor sa nu fure, sa cumpere materiale de calitate, sa nu traga chiulul etc, de asta as prefera o varianta la cheie. Multumesc, Cristina |
||
|
Cristina_Lauby_1 Postat pe 5 Decembrie 2013 09:57 |
||
|---|---|---|
|
Am o masina si vreau sa o vand, cat crezi ca valoreaza? Stimata Cristina, cam asa suna intrebarea dvs. fara un proiect nu aveti nici o sansa ca cineva sa va faca o oferta, fie el si estimativ si mai ales la cheie. Pe 140 mp poti face 10 incaperi deci numarul peretilor creste in comparatie cu 3-4 incaperi, in acest caz cresc mc de zidarie, mp de tencuiala, mp de glet, var, etc. Si asta e doar un exemplu. Sfatul meu este sa faceti macar un desen pe hartie pentru ca cineva sa isi dea seama despre ce este vorba. Daca doriti, ma puteti gasi pe euconstructor.ro si va pot da mai multe informatii. Multa bafta! |
||
|
dorulacatus Postat pe 6 Decembrie 2013 13:41 |
||
| buna Cristina,in primul rand daca doresti ti-as putea arata mai multe modele de case pt a putea sa te hotarasti mai usor cam ce-ti doresti.o casa ti-o poti face si mai scumpa si mai ieftina in functie de finisajele pe care doresti.iti las id meu si vb acolo mai multe.proiect,materiale ,executie ... flaviu_vezentan09@yahoo.com | ||
|
|
||
|
kudika_29722 Postat pe 15 Decembrie 2013 17:56 |
||
|
Eu cu sigurana te pot azuta cu un deviz doar sa imi spui cam ce marime ai vrea sa fie casa Eu pot sa calculez cu aproximatiew cat te va costa la rosu si la cheie Dami un raspuns pe adresa mea de email verdes_mircea68@yahoo.it Eu anul acesta am construit tot de pe acest sait la o chlienta din constanta o casa de 126 mp la sol cu etaj si semi mansarda si a costato la rosu 29000€ manopera si materialele trimitem o adresa de email si o sa iti trimit poze sa vezi ce sa construit cu 29000.€ Astept raspuns Mircea Verdes MARAMURES |
||
|
kudika_6808 Postat pe 16 Decembrie 2013 22:26 |
||
| Buna! Mai este valabila cererea ta ? Inca mai cauti o firma de constructii? O seara buna! | ||
|
Laur_Si_Larissa_1 Postat pe 12 Martie 2014 23:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa-l las sa fuga, sau sa fac mai multe pentru el? | 7 | De la: rashela 9 Aprilie 2011 20:42 |
| NU stiu cum sa o scot la capat | 10 | De la: kudika_934991 9 Ianuarie 2014 16:01 |
| job | 4 | De la: Barbie30 7 Octombrie 2010 15:16 |
|
|
||
| Va rog, un raspuns ... este spotting sau nu ?:( | 8 | De la: hilde31 31 Martie 2012 13:59 |
| femeia taur si barbatul scorpion? | 3 | De la: gabitza144 4 Noiembrie 2013 11:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.