Setari Cookie-uri

REMEDIUL DIABETULUI ZAHARAT - INSULINA VERDE

Sub diferite forme, diabetul este o boala pe cit de raspindita, pe atat de perfida. Inaintea descoperirii insulinei si posibilitatii administrarii ei salvatoare, mortalitatea prin diabet survenea prin coma, in faza ei finala. Alaturi de medicamentele de sinteza, in ultimii ani si fitoterapia a inceput sa cistige tot mai mult teren. Plantele medicinale si-au dovedit a fi de o mare valoare si prin prisma conceptiei medicale holiste care considera pacientul in ansamblul sau unitar. O astfel de planta medicinala este Momordica charantia.

MORMORDICA CHARANTIA –Castravetele amar - este o planta agatatoare utilizata in medicina populara chineza ca planta hipoglicemianta. In medicina ayurvedica este cunoscuta sub denumirea de karela iar in Europa este denumita ‘Carstavetele amar’ datorita gustului sau puternic amar. In medicina traditionala asiatica sunt folosite aproape toate partile plantei: fructele de culoare galben- portocalie,semintele, frunzele si chiar joardele care pot atinge doi metrii.
Castravetele amar – ascunde o substanta miraculoasa care are capacitatea de a scadea glicemia. Astfel, bolnavii cu DZ. de tip 2, insulinoindependenti, pot avea o alternative medicamentoasa naturala : insulina vegetala.

Insulina vegetala contine 17 aminoacizi, din care 16 sunt identici cu aminoacizii insulinei bovine. Spre deosebire de insulina extrasa din microorganismele modificate genetic, cea vegetala are marele avantaj de a fi lipsita de reactii adverse si contraindicatii.
Compozitia chimica a fructului de Momordica este complexa:
- polipeptide care au actiune asemanatoare insulinei; proteine si lectine
- carotenoizi
- rezine ( cauza gustului neplacut)
- glicosteroizi: charantina si momordica
- vitamine din grupul B, inculsiv vitamina B3
- ascorbigen ( o forma a acidului ascorbic – vitamina C)
- minerale ( calciu, magneziu si potasiu) si oligoelemente ( fier, zinc, siliciu, nichel)
- uleiuri volatile
- luteolina – in special in fructele verzi.
- antioxidant

Momordica este astfel recomandata ca si hipoglicemiant , scazind glucoza din singe ( stimuleaza secretia celulelor pancreatice prin polipeptida-P ), antibiotic, antimicrobian, antitumoral ( prin luteina si licopen), antiviral( actiunea antivirotica a extractului de momordica este de 3 ori mai intense contra virusului herpetic decit Aciclovirul ), scade nivelul trigliceridelor, hipocolesterimiant, creste metabolismul glucozei (datorita charantinei ), stimuleaza sistemul imunitar ( stimuleaza activitatea limfocitelor T si B) , creste productia de interferon, laxative slab, vermifug.
Momordica se administraza cu precautie in sarcina, perioada de alaptare, la persoanele cu glicemia scazuta; poate potenta actiunea insulinei si a altor scheme de tratament antidiabetic si hipocolesteremiant.

DETALII PRODUS AICI : http://www.pronaturashop.ro/produs.php?id=657

Multi diabetici aleg caile naturiste de ameliorare a bolii.
Dr. Ionut Moraru PROpune asocierea Momornica cu alte produse naturiste:

- normalizarea glicemiei – Diafort si Stevia
- Ceai frunze de dud si Chitosan

- sanatatea ochilor la diabetici – Cartilaj de rechin si Luteina
- Optilutein Forte si Myrthin

- hipocolesterolemiant - Cholesteran


Pentru mai multe detalii sunaþi la numarul: 0770.623.771, accesaþi site-ul nostru: http://www.pronaturashop.ro/ sau scrieþi-ne pe adresa contact@pronaturashop.ro
RoxanaAna
Postat pe 14 Iulie 2010 10:37
MOR.. MOR...DICA
Barbie30
Postat pe 14 Iulie 2010 10:41
Iar pronaturashop asta...astia-s nebuni de tot, cu reclama la tot pasul...
kudika226898
Postat pe 14 Iulie 2010 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
crema de fata cu venin de albine si miere manuka 2 De la: gabriela-p 31 Martie 2016 19:29
produse cosmetice organice la preturi accesibile 3 De la: monica_s23 29 Mai 2010 14:20
CLARINOL 4 De la: Pakitto 15 Septembrie 2009 08:52
intrebare.... 4 De la: Bloody_minnie 17 Aprilie 2009 17:06
Sani 2 De la: kudika440330 22 Septembrie 2011 13:30