am citit ce scrieti despre tratamentele naturiste si ma tot intreb...de unde stiti voi ca n-ar fi bune ?...le-ati testat voi si nu si-au facut treaba ?...sau a-ti auzit pe ici pe colo ....
e drept sunt si multe "stifturi" si daca nu ai oarece cunostinte in domeniu te pacalesti...
dar sunt si firme cu traditie indelungata si testari cu rezultate incurajatoare, dar asta nu inseamna ca dintr-un fizic in ruina te face "leu paraleu" !
fiecare poate avea rolul sau, pe un anumit segmeng,cu rezultate pana la vindecare
de exemplu ceaiurile clasice...vi se pare ca nu au un rol important pt sanatate ?..apoi cataplasmele...cremele pe baza de plante...dar si mineralele ce nu le gasim in cantitatea optima in alimente, cat despre vitamine e adevarat ca prin procesare isi pierd din valoare dar cati consuma spre exemplu seminte sau salate de radacinoase, legume crude si fructe variate ?... daca ..da !...felicitari...!
eu nu am tinut cont de o dieta alimentara, avand o viata f activa (nu e o scuza !) si m-am procopsit cu-n cancer la san operat , urmat de 6 sedinte de chimioterapie si 24 radioterapie...de 5 ani incerc sa ma pun pe linia de plutire , avand doua obiective...sa tin cancerul la distanta ..si sa readuc in parametrii normali functiile organelor interne afectate 80% de tratamentul dur
...si cum organismul meu suprasaturat de medicamente refuza tot ce era alopat, m-am axat pe o alimentatie cat mai naturala si pe produse naturiste
...si-au facut treaba:
... ceaiurile de la -Forever, Gano excel si Dacia plant--pt detoxifiere , ficat si sistemul urinar
...gelul aloe vera- Forever- pt sistemul digestiv
....pilulele de ganoderma lucidum ,excelium si cordyceps -Gano excel -pt detoxifiere ,refacere structura celulara...si tot de la ei beau cafeaua Clasic
Ma simt bine fizic si psihic ,iar analizele o confirma. Pe la medicul de familie n-am trecut de 2 ani, iar oncologul...ridica din umeri...!
Raspund cu placere oricarui doritor de informatii ....
app.....nu vand nimic !