Mai multe
Buna, va cer si eu parerea intr-o problema. A venit momentul renovarii radicale a garsonierei, asta insemnand schimbarea a cam tot ce e prin ea. Cu zugravitul si geamurile am cam terminat, dar am intrat in criza de timp si vreau sa achizitionez repede restul treburilor. Am gasit cam tot ce imi trebuie - parchet laminat, usa etc - la un magazin Proges, insa nu prea am timp sa mai fac comparatii de genul calitate/pret, nici sa colind toate magazinele, mari si mici. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Multumesc.
|
||
|
malina_condo Postat pe 8 Octombrie 2008 13:11 |
||
|---|---|---|
| Eu nu sunt prea lamurita...sa inteleg ca ar mai trebui mobila...covoare...diverse accesorii...sau...????? | ||
|
andra_alexandra Postat pe 23 Ianuarie 2009 21:33 |
||
| PENTRU RESTUL MERGI LA MOBEXPERT. | ||
|
|
||
|
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:28 |
||
| cauta o firma de specialitate ca sunt o groaza in toata tara. | ||
|
tcarbarau Postat pe 14 Februarie 2009 23:19 |
||
din puctul meu de vedere mobila si accesoriile le poti achizitiona de la dedeman..sunt f ieftine si frumoase nu platesti transportul si ai si de unde alege..sau la baumax
|
||
|
onutza_condo Postat pe 19 Februarie 2009 14:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| in loc de faianta pe rigips | 9 | De la: diulian 7 Aprilie 2010 17:33 |
| ajutor pentru amenajarea unui perete rotunjit | 4 | De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:12 |
| centrala electrica | 93 | De la: cucu_mariana_condo 11 Septembrie 2015 12:00 |
|
|
||
| Tapet Fototapet Personalizat | 1 | De la: pdkraft 11 Ianuarie 2011 12:22 |
| Atentie! O sansa de castig oferita cand veniturile scad! | 1 | De la: onik 10 Iunie 2010 10:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.