Mai multe
| cu tot cu criza si cursul euro/leu se vede ceva luminos la capat? | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 17:40 |
||
|---|---|---|
| nu...este planeta hotiei | ||
|
NeOm Postat pe 17 Ianuarie 2009 03:09 |
||
| Nu prea , pentru ca nevoia ,respectiv cererea e la fel de mare ca si anul trecut. La nr. celor care stateau cu chirie anul trecut se mai adauga si o parte din cei care se gandeau sau erau aproape de posibilitatea cumpararii unui apartament ,dar care ,dupa inasprirea conditiilor de acordare a creditelor,aproape blocare,au fost nevoiti sa renunte.Poate in zone f.proaste sa se mai scada ceva. Nu e corect, tinand cont de cotatia Euro/Ron dar nici un propietar nu e prea dispus sa scada chiria ,mai ales cand exista devalorizare mare,respectiv ,scumpiri. Cu toate acestea, va doresc o zi buna tuturor! | ||
|
|
||
|
libra66 Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:03 |
||
| daaaaaaa...de unde!!! | ||
|
andra_alexandra Postat pe 23 Ianuarie 2009 21:40 |
||
| Buna! Eu am un apartament de inchiriat in Bucuresti. Daca e cineva interesat cu adevarat, sa ma contacteze si discutam... | ||
|
floare_de_crin Postat pe 3 Februarie 2009 10:55 |
||
| ezisaunoapte m-ar interesa si pe mine costul chiriei, zona in care ai apartamentul, cate camere, mobilat , nemobilat, etc. | ||
|
aijxy Postat pe 4 Februarie 2009 16:51 |
||
| Buna ezisaunoapte ma numesc Amedeo Mihai de la ag, remax si putea sa te ajut cu inchirierea acestui ap.sunati 0723.506.937 sau 0747.176.811 // mihaiamedeo@yahoo.com // va trebui sa stiu cateva dat despre ap. zona,confort,et,vechime,balcon,imbunatatiri,parcare etc. astept un apel de la dv. | ||
|
mihaiamedeo Postat pe 5 Februarie 2009 08:15 |
||
| Apartamentul este in Drumul Taberei, mai precis pe str Valea lui Mihai, in TD,4/10, decomandat, semimobilat, adica in dormitor exista un pat si un dulap, in sufragerie doar o biblioteca mica, in bucatarie mobila, aragaz si frigider, renovat recent...pretul il stabilim impreuna, daca vrei sa-l mobilez complet, cate persoane vor sta, etc.Cu agentii nu imi mai permit sa lucrez, deoarece am platit o agentie si mi-a stat clienta 3 luni si a plecat. Daca platesc de fiecare data o agentie, unde ajung? Si cand am probleme , tot eu le rezolv...Dar oricum va multumesc pentru intentie. | ||
|
floare_de_crin Postat pe 5 Februarie 2009 15:37 |
||
dnei proprietare: e indikt sa luati mereu in calcul si dezavantajele inkirierii,nu numai avantajele!...comisionul agentilor,reprezinta serviciul facut,nu si factorul de risc,care-l luati k "garantie".... mult succes!
|
||
|
domnita08 Postat pe 5 Februarie 2009 18:21 |
||
| NU mai vreau sa lucrez cu agentii! Care e problema ta? E alegerea mea ce fac cu banii mei si cu apartamentul meu! Cand mi-am cautat singura chiriasi, am gasit chiriasi care au fost seriosi. Cand am apelat la agentii, mi-au stat 2-3 luni...Acum nu sunt in Bucuresti si de aceea e mai greu, dar gasesc eu si singura, fara sa dau un salar pe comisionul agentiei! | ||
|
floare_de_crin Postat pe 6 Februarie 2009 17:19 |
||
deh..la asa mentalitate,asa salar'!....
|
||
|
domnita08 Postat pe 7 Februarie 2009 20:11 |
||
| Nu te necaji pentru mine, ca eu am profit mai mare in ceea ce fac, dar vorbeam de salariul mediu pe economie. Oricum nu e justificat comisionul firmelor de agentii, mai ales ca nu se da chitanta decat daca tragi de ei. M-am lamurit de agentii, asa ca nu fa mofturi! Ma descurc si fara, doar ca acum nu sunt in Bucuresti, am afaceri in alta parte! | ||
|
floare_de_crin Postat pe 8 Februarie 2009 22:59 |
||
sincer, dupa exprimare si mentalitate,esti departe..in plus, te certi singura pe aici
|
||
|
domnita08 Postat pe 10 Februarie 2009 02:11 |
||
| Eu nu ma cert, doar imi expun parerile personale, nu stiu de ce te-ai bagat in seama pe aici, ca nu vorbeam cu tine.Scuteste-ma de aerul tau de superioritate, nu e cazul. Esti cam superficiala, daca ma judeci fara sa ma cunosti! Deci, te rog , uita-ma! | ||
|
floare_de_crin Postat pe 11 Februarie 2009 13:05 |
||
De la: ezisaunoapte, la data 2009-02-05 15:37:46Apartamentul este in Drumul Taberei, mai precis pe str Valea lui Mihai, in TD,4/10, decomandat, semimobilat, adica in dormitor exista un pat si un dulap, in sufragerie doar o biblioteca mica, in bucatarie mobila, aragaz si frigider, renovat recent...pretul il stabilim impreuna, daca vrei sa-l mobilez complet, cate persoane vor sta, etc.Cu agentii nu imi mai permit sa lucrez, deoarece am platit o agentie si mi-a stat clienta 3 luni si a plecat. Daca platesc de fiecare data o agentie, unde ajung? Si cand am probleme , tot eu le rezolv..." Dv ati lansat subiect public...sincer, sunteti penibila! |
||
|
domnita08 Postat pe 11 Februarie 2009 15:47 |
||
e mare japca!
|
||
|
london_mpc Postat pe 13 Februarie 2009 16:51 |
||
| daca va intereseaza cu adevarat chiriile din bucuresti luatzi un ziar de mica publicitate si sunatzi la cateva din ele. cred k e cea mai buna metoda. oricum si internetul e plin de anuntzuri. | ||
|
andrei_mariancatalin Postat pe 17 Februarie 2009 15:38 |
||
| Chiriile in Bucuresti nu au scazut...nu spun ca am avut dreptate in urma cu 2 luni cand mi-am exprimat parerea ,pe care am si argumentat-o.Trebuie sa incerci sa gandesti logic.In ciuda cursului valutar ,care teoretic,ar fi putut fi un argument de scadere , cresterea preturilor si ...cererea ,mentin chiriile . | ||
|
libra66 Postat pe 29 Martie 2009 13:03 |
||
| As fi curioasa cat mai e acum chiria in Bucuresti?In 2001 cand inca locuiam in Bucuresti dadeam 150 dolari pe un apartament cu 2 camere! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 29 Martie 2009 13:35 |
||
De la: angelblue_67, la data 2009-03-29 13:35:22As fi curioasa cat mai e acum chiria in Bucuresti?In 2001 cand inca locuiam in Bucuresti dadeam 150 dolari pe un apartament cu 2 camere!----- Depinde de zona unde doriti sa inchiriati,daca ap. are inbunatatiri,daca este mobilat si utilat complet --- oricum pt ap de 2 cam. pretul poate ajunge de la 400 - 700 euro -- daca este mobilat de lux ////// mai multe detali pe www.remax.ro sau copiati si puneti la address -- 1 -- http://remaxamedeomihai.blogspot.com/ -- 2 -- http://www.ro-imobile.ro/imobiliare.php?page=detalii_agentie&id=1414 --- si la tel 0721.339.995 // 0747.176.811 // 0765.437.394 --- AMEDEO MIHAI -- REMAX.RO |
||
|
mihaiamedeo Postat pe 9 Mai 2009 08:56 |
||
Oferte kirii modice,la gars. 250E,ap.2 cam. 300E si de 3 cam. 400E,zona metrou ; camere in ap. la 100E/lunar.P.S kiriile au scazut la nivelul anului 2007,nu 2001...Contact la adr.mail ldyimobiliare@yahoo.com
|
||
|
domnita08 Postat pe 10 Mai 2009 00:22 |
||
| Multumesc mult pentru informatii! | ||
|
angelblue_67 Postat pe 16 Mai 2009 23:57 |
||
|
cat soliciti chirie pe luna? te og sa imi trrumiti niste poze de la apartament pe mail anca_hreamata@yahoo.com Ma intereseaza sa imi inchiriez un apartament in Bucuresti. |
||
|
LoveParade Postat pe 17 Mai 2009 10:20 |
||
De la: anca_hreamata, la data 2009-05-17 10:20:23cat soliciti chirie pe luna? te og sa imi trrumiti niste poze de la apartament pe mail anca_hreamata@yahoo.com--- NU am inteles cui ati cerut poze pt.a inchiria un apartament in bucuresti, daca doriti sa vorbim pt. a inchiria un ap. ma puteti gasi la tel.-- 0723.506.937 // 0747.176.811 // 0765.437.394 -- AMEDEO MIHAI -- mihaiamedeo@yahoo.com |
||
|
mihaiamedeo Postat pe 17 Mai 2009 20:54 |
||
| Buna ziua, am si eu de inchiriat un apartament in Ploiesti(4 camere, nou renovat si mobilat). Daca sunt doritori, ma puteti contacta pentru informatii la tel.0722656638 Sandra Negrea | ||
|
sandranegrea Postat pe 6 Iulie 2009 11:09 |
||
|
salut tuturor,sunt interesat de cazare in bucuresti pe termen lung,numai in zona cu metrou pt un student.Zone preferate:universitate,Romana,Unirii,Victoriei,Tineretului,Eroii Revolutiei,Cnstantin Brancveanu,Sudului.Ca o a doua preferinta zonele:Stefan cel mare,Obor,Iancului,Piata muncii,Dristor,Mihai Bravu,Timpuri Noi,Izvor,Eroilor,Grozavesti,Semanatoarea,Crangasi,Gara de nord.Astept oferte la adresa:. |
||
|
skorpion_nyc Postat pe 7 Iulie 2009 10:35 |
||
| MAI BINE CAUTA TU PE NET | ||
|
andrei_mariancatalin Postat pe 12 Iulie 2009 17:26 |
||
buna eu sunt corina si ma incanta acest mesaj de pe forum ... pentru mine cat si pentru restul oamenilor un dezavantaj poate fi pretul,decizia a fost luata pretul nu se divulga as vrea sa mi spui daca accespti o intalnire pentru a discuta mai multe detalii poate chiar sa vad casuta ....sau ti dau id meu de messenger :libreriru_riru@yahoo.commainclin |
||
|
condo002158 Postat pe 22 Octombrie 2009 15:10 |
||
| Pe mine m-ar interesa sa cumpar, un apartament, de preferat intr-o zona aproape de metrou,bineinteles nu la ultimul etaj,si evident la un pret de bun simt, ca tot e la moda sintagma. Daca stiti pe cineva...Astept mesaje ! | ||
|
IUNA_condo Postat pe 28 Octombrie 2009 17:19 |
||
| BAAAAAAAAAAA NE-AM SATURAT DE IMOBILIAREEEEEEEE , CE BINEEEEE CA SE DUC IN CAP UNA DUPA ALTA FIRMELEEEEE DE HOOOOOOTI , SI ISI REVIN PREEETURILEEEEEE , LA DORESC FALIMENT RAPID , ESCROOCILOR CU IMOBILIARE | ||
|
nicu_ddt Postat pe 22 Martie 2010 13:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Craciun fericit! | 31 | De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:57 |
| Ce iti aduce 2014? | 9 | De la: Youssef_Tanios_1 5 Februarie 2014 22:23 |
| Buletin provizoriu | 3 | De la: Barbie30_ 5 Mai 2011 02:21 |
|
|
||
| Picturi vesele pentru camera copilului tau | 1 | De la: maziart 19 Iunie 2009 14:37 |
| Un fel de amanet. Va rog sa imi raspundeti! | 24 | De la: carmen776 2 Decembrie 2010 17:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.