Setari Cookie-uri

bucatarie

In bucatarie am parchet rezistent la trafic de culoare gri care pare "tocit", iar peretii au culoarea "nisipiu". Doresc sa stiu ce culoare s-ar potrivi pentru mobila de bucatarie.
Va multumesc!
dananavolan
Postat pe 21 Ianuarie 2009 09:28
ti-as propune un bej deschis cu amestec de nisipiu. poti trimite si o fotografie.
koanamay
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:45
probabil ca si wenge
koanamay
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:46
Pe intreaga bucatarie poti sa mergi cu nuante de gri si maroniuri, cremuri, caramel, sau capuccino, cafeniu...ar iesi o bucatarie foarte calda, eleganta...ne-ar place sa vedem niste imagini...poti sa atasezi cateva poze la profilul tau...
feeleco
Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:22
eu ti-as propune corpurile un nuc inchis sau wenge si blatul nisipiu la fel la corpurile suspendate poti sa pui sticla sablata culoarea nisipului
luminitagrigoriu
Postat pe 23 Ianuarie 2009 07:58
de ce nu incerci ceva indraznet de genul rosu-argintiu. Da fosrte bine si din ce imi dau eu seama ar inveseli foarte mult bucataria.
monicaQQ2001_condo
Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:28
cred ca un wenge ti-ar scoate bucataria din anonimat...
andra_alexandra
Postat pe 23 Ianuarie 2009 21:26
Si eu as opta pe nuante mai calde,care sa " dea viata" bucatariei,facand-o ....prietenoasa.Tot la niste nuante de caramel,cafea cu lapte ,poate chiar ceva putin roscat.Si geamul sablat arata bine ,eventual cu rama din aluminiu .Ideea e sa nu fie o cromatica monotona,nuante prea reci combinate cu unele sterse.Poate revii cu poze. Pa !
libra66
Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:22
eu cred ca cel mai bine ar merge un Cipru deschis sau Fino Bronze adica un maroniu deschis. dar poti intreba pe cei care iti vor face bucataria ca ei se pricep.
Mult succes.
schu_my2003
Postat pe 24 Ianuarie 2009 21:08
heiiii mama ce oameni vechii sa duss wenge oameni buni woodline alceva scultama pe mine :D si si culoar palazzo si distrugi tot acum depinde si de bugetul tsu am ramas surprins sa aud ca ai parchet in bucatarie daca vrei fizze si nu iti place gresia baga o sapa epoxidrica diverse culori o gasesti si poti inlocui si faianza acum un pal special pe post de brau
costin_craft
Postat pe 3 Martie 2009 23:58
E f bun parchetul in bucatarie,nu e rece ca gresia si nici asa dur,noi am pus din ala gros de 13 mmm,foarte rezistent si la apa,dam cu mopul de 2,3 ori pe zi pe el,si se comporta f bn,e mult mai cald si la propriu si la figurat,mobila toata pe wenge si mie mi se pare cam rece,trista,sunt culori mai calde, si le poti asocia f bn cu wenge,am pus blatul wenge,scaunele si masa,si un rand de faianta,restul crem, culoare calda.fiecare cu gusturile lui
babalica
Postat pe 16 Martie 2009 09:53
SC.DANY MOB DESIGN SRL este o firma dinamica,specializata in proiectarea si fabricarea de mobilier in functie de solicitarile clientilor si de spatiul disponibil.
Mobilierul se executa la comanda intr-o gama variata de forme si culori,este realizat din PAL melaminat ,cant ABS,cu utilaje performante si personal calificat.
Confectionam mobilier pentru:
*Bucatarii;
*Camere de zi;
*Dormitoare;
*Camere de tineret;
*Holuri;
*Baie;
*Birouri;
*Sedii de firma si magazine;
*Insitutii(crese,scoli,gradinite);
*Hoteluri.
Serviciile oferite include consultanta,transport si montaj gratuit.
Telefon:: 0765.260.374
Mail: soradanny@yahoo.com
Id messenger: soradanny
sora_flory
Postat pe 20 Decembrie 2009 22:55
eu teas sfatui un rosu cu crem eventual ,iti dau si un site sa vezi mai multe poze de genul asta sa iti faci exact o idee.Iar daca esti interesata de mobila de bucatarie noi executam mobila la comanda in funcite de dimenisunile dorite de dvs si de spatiul disponibil,la un pret avantajos se poate si negocia din pret.Va las un nr de tel: 0765.260.374 si o adresa site : www.danymob.page.tl si dati pe sectiunea bucatarii.Noi venim ne spuneti ce anume doriti ce fel de bucatarie sau daca aveti deja o schita cam cum ati dori sa fie bucataria dvs noi va facem calculu si va putem da un pret estimativ,sau venim si masuram alegeti si tipul de aceesorii dorite,avem cataloage mostre.Iar noi va facem pretul dvs decideti daca batem palma sau nu.:).MERITA SA INCERCATI.O zi buna in continuare.
sora_flory
Postat pe 18 Ianuarie 2010 13:27
eu as alege alb:),merge extraordinar de bine, dar nu tine la trafic bafta
criss_t
Postat pe 8 Februarie 2010 19:25
Buna , pute lua legatura daca doresti mobilier de bucatarie , pe langa wenge mai sunt multe alte nuante , da vad ca astia tot o dau cu wenge . Numai de wenge sa auzit pe aici ? In primul rand pina nu se vede la fata locului nu se poate nimeni pronunta din burta , asta din experienta ....
nicu_ddt
Postat pe 22 Martie 2010 15:17
SC.DANY MOB DESIGN SRL este o firma dinamica,specializata in proiectarea si fabricarea de mobilier in functie de solicitarile clientilor si de spatiul disponibil.
Mobilierul se executa la comanda intr-o gama variata de forme si culori,este realizat din PAL melaminat ,cant ABS,cu utilaje performante si personal calificat.
Confectionam mobilier pentru:
*Bucatarii;
*Camere de zi;
*Dormitoare;
*Camere de tineret;
*Holuri;
*Baie;
*Birouri;
*Sedii de firma si magazine;
*Insitutii(crese,scoli,gradinite);
*Hoteluri.
Serviciile oferite include consultanta,transport si montaj gratuit.
Telefon:: 0765.260.374
Mail: sora_flory@yahoo.com Merita sa incerci

sora_flory
Postat pe 22 Martie 2010 22:55
http://entertainment.webshots.com/album/567280740RbqeoY

vei putea vedea o bucatarie arginitiu cu rosu
gresia este bej cu gri
peretii si faianta alb

succes!
CLAUDIA_ILINA
Postat pe 23 Martie 2010 07:46
eu acum sunt in constructii, dar pe jos am un parchet gros de 21mm, pin maritim antichizat, maro cu niste stiatii verzui, mobila tot din lemn, bej cu tenta vintaje...e foarte cald, iar blatul...ma mai gandesc daca sa pun travertin sau granit(e mult mai scumo, dar mai durabil)Va fi un vis!
andi_condo
Postat pe 23 Martie 2010 09:04
nu uita grosime de 40mm indiferent granit sau travertin
luminitagrigoriu
Postat pe 23 Martie 2010 15:56
De ce Luminitza? Nu e prea grea pt. mobila? Blatul cel mai mare e de 3m liniari, mai am inca 3 de 150/60cm. Dar cei de la care am primit oferta aveau doar marmura de 3 cm. Spui ca nu ajunge?
andi_condo
Postat pe 24 Martie 2010 17:23
pentru bucatarie standardul pentru blat este de 40mm si nu prosteala de aia cum mai fac ei blat de 20mm plus in fata iti mai adauga o fasie pe dedesubt de 20 mm ca sa iasa grosime totala de 40 mm
luminitagrigoriu
Postat pe 25 Martie 2010 16:42
cu siguranta la cate culori au iesit acum gasiti ceva ,dar tre sa aveti un catalog sa va dati seama mai bine ce var place,pentru ceva modele sau culori www.danimob.page.tl
radu_daniel
Postat pe 26 Aprilie 2010 17:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STUCO VENETIANO 13 De la: kudika321411 13 Septembrie 2010 21:25
Unde gasesc nisip de cuartz (quartz)? granulatie 1-2mm, in Bucuresti??? 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:40
Ventiloconvectoare sau calorifere??? 10 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:53
vreau un pat 7 De la: Ame_ly 3 Ianuarie 2011 14:14
Mobilier oriental 23 De la: Mobila_Orientala_Cleopatra_1 27 Iunie 2012 13:36