Mai multe
| Sunt tot felul de versiuni, unii recomanda ca oglinsa sa fie asezata spre usa de la intrare, altii sre locuinta. Cum este benefic conform teoriilor FS? Multumesc | ||
|
filiosedesa Postat pe 13 Februarie 2009 09:15 |
||
|---|---|---|
may ce sati zic... la mine oglinda nu este asezata spre usa...acum nu stiu cum este corect ... poate iti raspunde cineva care chiar se pricepe
|
||
|
lulutza_2007 Postat pe 13 Februarie 2009 14:35 |
||
Am trecut pe niste site-uri cu sfaturi feng shui. NU ESTE RECOMANDATA plasarea oglinzii spre usa de la intrare. Poate in spatele usii, pentru a proteja impotriva hotilor... Eu am usa de la baie invelita in oglinda, si cum sta intredeschisa, este MEREU orientata spre usa de la intrare. VAI!!! Trebuie sa fac ceva
|
||
|
|
||
|
supernany Postat pe 15 Februarie 2009 16:58 |
||
| Gabi, si la mine la fel usa de la baie care e in fata usii de la intrare e cu oglinda. Nu am avut nici o neplacere pana acum. | ||
|
laura_feelings Postat pe 15 Februarie 2009 17:14 |
||
| Apoi... Oglinzile fac spatiul mai larg, oriunde sunt amplasate,,, asa ca e bine sa fie puse in locurile inguste, sa mai respire si ele,(locurile) si daca e posibil sa fie si o fereastra in fata ei... dar... de... Sper ca nu v-am incurcat... | ||
|
y_spria Postat pe 15 Februarie 2009 22:37 |
||
|
Feng Shui (in traducere “vant si apa”) este arta chinezeasca de pozitionare a obiectelor in interiorul cladirilor sau a altor locuri si reprezinta un ansamblu de principii care afirma ca formele si mediul ambiant pot influnta in mod pozitiv sau negativ principiul Qi/Chi (Qi = suflu, forta vitala sau energia inerenta prezenta in toate lucrurile din jurul nostru). In legatura cu oglizile am gasit ceva, insa pentru dormitor.Expertii Feng Shui ne spun ca nu este bine sa avem oglinzi in dormitor si nici in apropierea patului in care dormim. Se considera ca oglinzile din dormitor reprezinta o invitatie pentru o a treia persoana ce va interveni in relatia de cuplu. Daca totusi nu va puteti lipsi de ea, nu amplasati oglinda in fata patului, a usii sau ferestrelor, deoarece, prin reflexie, va respinge energia vitala sau fluxul Chi. Deasemenea, plaseaza materiale decorative in fata oglinzii, acoperind-o atunci cand dormi. |
||
|
andra_alexandra Postat pe 17 Februarie 2009 16:50 |
||
Complicata treaba cu oglinzile astea si eu care vroiam sa pun una pe usa de la baie astfel incat cine intra in apartament sa se reflete in ea cel mai bine e sa cauti pe google poate asa vei gasi mai multe despre oglinzi in arta feng shui.
|
||
|
andra_alexandra Postat pe 17 Februarie 2009 16:54 |
||
| Corect , oglinzile creeaza senzatia de spatiu mai mare , bine plasata si bine luminata o oglinda face ....minuni. DAR , asa e ,oglinzile nu se aseaza direct in fata usii , asa cum nu este recomandat sa avem in fata usii de la intrare o fereastra , sau usa unei camere,care sta deschisa si se vede fereastra , toate acestea considerandu-se a fi pierdere de energie pozitiva , acel CHI care trebuie lasat sa intre in casa , dar sa ramana ,sa circule in interior....Se poate amplasa o oglinda in hol,e f. necesara , pe unul din peretii laterali,sau pe usile cuierului etc. | ||
|
libra66 Postat pe 17 Februarie 2009 16:55 |
||
|
Eu am oglinda pe hol dupa usa...Nu cred ca mi-as fi imaginat sa o pun in fata usii...nu de alta, dar cred ca de cate ori as fi intrat in casa, m-as fi sepriat cu siguranta.. E mai bine dupa usa..
|
||
|
m3rlinetza Postat pe 20 Februarie 2009 17:34 |
||
| Da, Feng Shui recomanda ca usa de la intrare sa nu se reflecte in oglinda, deoarece energia pozitiva (chi) intrata pe usa va fi respinsa si va iesi din nou afara, in loc sa se acumuleze in casa. | ||
|
Mihaela09_condo Postat pe 23 Iunie 2009 15:18 |
||
| Tot din anumite mici onformatii despre tehnica Feng Shui stiu ca oglinda trebuie sa reflecte ceva anume ( mai ales ceva care sa simbolizeze fertilitatea sau sporul la bani - un copacel sau o imagine cu un copac etc.). In cazul de fata, imi vine in gand obiceiul catolicilor/americanilor de a pune coroana pe usa. Daca in oglinda s-ar reflecta coronita respectiva, nu vad unde e problema. trucul cu imaginea care sa se reflecte in oglinda este valabil pentru orice colt al casei. | ||
|
condo000757 Postat pe 25 Iunie 2009 15:25 |
||
|
Intotdeauna trebuie sa fim atenti la imaginea care se vede in oglinda.In Feng Shui oglinzilor li se acorda o atentie deosebita si isi gasesc utilitatea intr-o multime de situatii. Forma oglinzii este si ea importanta.E bine sa fie rotunda, ovala sau octogonala. Ideea este ca trebuie sa ne gandim bine cand cautam locul cel mai potrivit pentru oglinda. |
||
|
Mihaela09_condo Postat pe 2 August 2009 16:20 |
||
|
Eu am pe usa camerei (am garsoniera)care da inspre hol, oglinda, in care se reflecta usa de la intrare. De mutat nu prea pot a o mut. Ce as putea sa fac sa "maschez" neconformitatea asta? Daca se poate un raspuns si pe mail-ul ralusili@yahoo.com Va multumesc! |
||
|
ralusili Postat pe 13 Martie 2010 08:20 |
||
De la: ralusili, la data 2010-03-13 08:20:30Eu am pe usa camerei (am garsoniera) care da inspre hol, oglinda, in care se reflecta usa de la intrare. |
||
|
ralusili Postat pe 13 Martie 2010 08:21 |
||
| Poti sa o acoperi cu folie autocolant pvc , orice nuanta . id : nicu_ddt | ||
|
nicu_ddt Postat pe 13 Martie 2010 09:09 |
||
| acopere-o cu poza celui pe care vrei sa-l vezi in fiecare zi,apoi cu altul............. | ||
|
ninigusu_condo Postat pe 13 Martie 2010 11:14 |
||
|
Am placat cu oglinda (bucati patrate - stiti voi, seturile de la Ikea) peretele din spatele patului in care dorm. Efectul este deosebit, dar parca nu ma simt prea confortabil de cand cu cutremurele astea..... Ma mai gandesc si la faptul ca dorm cu picioarele spre usa si, mai mult decat atat ... in acest dormitor au decedat ambii mei parinti.... Va rog sa ma invatati cum sa ma protejez de eventuale efecte negative asupra mea. |
||
|
aurora_octavian Postat pe 13 Martie 2010 21:06 |
||
|
Trebuie sa muti patul in asa fel incat atunci cand stai culcata sa poti vedea usa fara a intoarce capul. In ceea ce priveste oglinzile, Feng-Shui nu aproba oglinzile fragmentate,oricat ar fi ele de decorative, deoarece "taie" imaginea celui ce se priveste in ele. E bine sa plasezi oglinda din dormitor astfel incat sa nu te vezi in oglinda cand stai culcata in pat. |
||
|
Mihaela09_condo Postat pe 14 Martie 2010 07:28 |
||
De la: aurora_octavian, la data 2010-03-13 21:06:11Am placat cu oglinda (bucati patrate - stiti voi, seturile de la Ikea) peretele din spatele patului in care dorm. Efectul este deosebit, dar parca nu ma simt prea confortabil de cand cu cutremurele astea..... Situatiile sunt diferite de la o casa la alta si de la o persoana la alta. Important este efectul energetic asupra unei persoane si nu efectul decorativ al amplasarii oglinzilor intr-un spatiu. Pentru a te invata cum sa te protejezi trebuie vazuta situatia la fata locului. Nu se pot da sfaturi doar decat de ordin general. |
||
|
artafengshui Postat pe 1 Aprilie 2010 17:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PERVAZURI PENTRU GEAM | 8 | De la: SABRINA_healthy 24 Martie 2013 13:10 |
| Un sfat - urgent - bara de inox !!!! | 45 | De la: kudika_nikole 18 Mai 2013 15:14 |
| Despre tapet | 35 | De la: condo001127 21 Ianuarie 2015 14:08 |
|
|
||
| VOPSEA LAVABILA PTR INTERIOR | 22 | De la: traditional 13 Iunie 2016 19:40 |
| Design de interior | 1 | De la: Designerul_Tau 24 Februarie 2010 21:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.