Mai multe
|
cu totii stim ca rasul este un bun medicament... uitam de griji... si mai ales contracta muschii faciali..asta da bine noua femeilor voi ce credeti? |
||
|
simonika19vuta Postat pe 14 Februarie 2009 21:46 |
||
|---|---|---|
De la: simonika19vuta, la data 2009-02-14 21:46:20 cu totii stim ca rasul este un bun medicament... pe deasupra mai si ingrasa si iti ofera o buna dispozitie..;) |
||
|
m3rlinetza Postat pe 15 Februarie 2009 11:55 |
||
| dar nu uita ca rasul ingrasa heheheeh | ||
|
|
||
|
kudika000803 Postat pe 17 Februarie 2009 10:50 |
||
|
hehehe, mie-mi convine, ca nu am decat 45kg...deci cat mai mult ras, slabanoagelor!! Iar cele mai grasute, fiti rele rele rele.. Noi trebe sa redem sa mai punem pe noi olecuta..si hai noroc, mai bem si o bere..sa ne ajute mai mult..si sa avem voie buna!
|
||
|
m3rlinetza Postat pe 21 Februarie 2009 02:03 |
||
Care griji???grijile si le creaza oamenii,cine gandeste pozitiv intotdeauna gaseste oportunitatipentru a nu mai avea griji,iar rasul este foarte sanatos si parerea mea este ca nu ingrasa !!!!
|
||
|
vladimir_danciu Postat pe 21 Februarie 2009 03:01 |
||
| Pai, domnule valdimir la dumneata ce sa mai ingrasa , de la o anumita varsta omul oricat ar rade se cam usuca ....nu se vede.... | ||
|
merisor758 Postat pe 23 Februarie 2009 19:58 |
||
Si mie imi place sa rad cu pofta atunci cand este cazul dar nu am observat ca ma ingras de la ras.Ar trebui sa fiu obeza-doamne fereste-pe mine clar ma ingrasa doar mancarea.Rasul este foarte indicat de medici care spun ca razand punem in miscare cel mai mare numar de muschi fata de alt efort.Si cum noi romanii ne-am obisnuit sa facem haz de necaz haideti fratilor sa radem.
|
||
|
angelblue_67 Postat pe 6 Martie 2009 19:53 |
||
Ar trebui sa radem cu pofta....Cat mai des...este benefic pentru trupul nostru. Si pentru psihicul nostru. Rasul poate fi considerat un adevarat medicament...ne da putere sa depasim unele situatii si ne face mai optimisti. Haideti sa radem... !!!!
|
||
|
libra66 Postat pe 5 Aprilie 2009 17:52 |
||
rasul e ca stergatorul de parbriz: : nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!wasbro
|
||
|
vera223 Postat pe 23 Aprilie 2009 16:00 |
||
eu nu as rade daca ti-as vedea catelul ala in spatele meu sau turma ai mare a lui the CAT
|
||
|
gigibrbr_condo Postat pe 19 Iulie 2009 03:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Gratare si Cuptoare vatra cu lemne | 35 | De la: sabiebogdan 17 August 2012 20:20 |
| IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA CEL MAI NOU TERMOSISTEM PE PIATA IZOLATIILOR | 25 | De la: mihaiamedeo 11 Februarie 2016 09:35 |
| Ingrijire Scindapsus | 4 | De la: Adinuca 11 Februarie 2009 22:09 |
|
|
||
| un sfat | 3 | De la: pavel_craciun 20 Mai 2009 10:41 |
| caut flori angro pentru amenajare salon nunta /mese si intrare | 2 | De la: amigoxt90 28 Martie 2011 18:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.