Ziua biciclistului

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
valentin_negru Avatarul lui valentin_negru

2 mesaje
Membru din: 27/11/2007

Nu stiu ce efect a avut aceea zi dedicata biciclistului dar stiu sigur ca nu a fost atat de mediatizata ca aceasta actiune care e programata Sambata 28.03.2009.
Macar incercam sa propunem o tema astfel incat intr-un anumit interval de timp sa se circule numai cu bicicleta.astfel putem oarecum diminua emisiile de gaze cu efect de sera!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Este intr-adevar un subiect foarte interesant,mai ales pentru noi,romanii,desi in alte tari,e ceva obisnuit.Prea ne-am invatat sa ne aruncam repede in masina chiar daca dam o fuga pana in " colt".Sa fie de vina comoditatea?Sa nu existe suficiente piste amenajate ptr. biciclisti?Hai sa ne gandim:Putina miscare nu strica,indiferent de varsta(nu comentam containdicatiile medicale),mai contribuim si noi la curatenia plamanilor nostri, si,daca stam bine si socotim, o fuga pana la piata sau la magazinul AUTO dureaza ceva mai putin decat scosul masinii din garaj.Ce ziceti?
Raporteaza abuz de limbaj
cornelia_leia Avatarul lui cornelia_leia

315 mesaje
Membru din: 2/07/2008
Oras: brasov

Doar "ziua biciclistului " mi se pare mult prea putin ar fi interesant sa fie saptamana, sau luna biciclistului, nu crede?
Raporteaza abuz de limbaj
cand tristetea te inconjoara, cand zambetul dispare, cand fericirea iti pare departe ,priveste o floare C