acoperis lindab

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent acoperis lindab: (5 din 1 vot)
 
dobrin_ciprian Avatarul lui dobrin_ciprian

1 mesaj
Membru din: 27/11/2007

vreau sa imi schimb acoperisul la casa ...am auzit de lindab ..oare sa fie asa de bun precum ziceau altii?
Raporteaza abuz de limbaj
Avitop Avatarul lui Avitop

64 mesaje
Membru din: 14/04/2009
Oras: bucuresti

Da este intradevar bun.Cel mai bine consultati comerciantii de invelitori din infoconstruct.ro, mediaconstruct.ro. Sa fiti atent la garantia oferita si la durata de viata! Multi dau durata de viata drept garantie!Si la folia de dedesubt! Alti jucatori de talie mondiala sunt Ruuki, Arcelor-Mital, unul foarte interesant ca solutie, Gerald etc.Important este ca tabla sa fie de calitate( nr de straturi, etc).Sunt de parere ca tot tigla are cea mai mare durata de viata dar aici in sud sunt putini montatori de calitate.Un bun priten de al meu va poate da mai multe sfaturi: Liviu 0721228567. Are experienta in acoperisuri cu tabla si va poate spune diferentele tehnice intre modele dar si cu tigla ca i om de la munte unde numai asa ceva se monteaza.
Raporteaza abuz de limbaj
danstaicut Avatarul lui danstaicut

54 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

Da, e bun, dar la Lindab se plateste marca. La fel de bune sant si celelalte sisteme de invelitori, iar ca pret de cost diferenta este de circa 20-25%, daca se ia in calcul reducerea de 30% pe care o ofera Lindab perioada asta
Raporteaza abuz de limbaj
viking Avatarul lui viking

10 mesaje
Membru din: 27/11/2007

www.viking-romania.ro : sisteme de acoperis complet - partener corus anglia- cerificat original oferit de catre producator direct pe numele beneficiarului. 3 tipuri de tabla 0.5 mm, 0.6 mm si 0.7 mm , 17 culori pe stoc- transport si montaj in toata tara.
Raporteaza abuz de limbaj