combinatia alb-negru-rosu

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika014525 Avatarul lui kudika014525

31 mesaje
Membru din: 21/04/2009
Oras: bucuresti

va rog sa ma ajutati cu cateva modele de aranjare a faiantei in baie, in nuante de alb (dominant), negru si putin rosu
multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Trebuie neaparat o schita a baii, cu pozitionarea obiectelor sanitare.Jocurile de culori nu se fac la intamplare, ci in functie de tot ceea ce se afla in camera respectiva.De exemplu, poti folosi peretele liber aflat deasupra cazii ca sa pozitionezi o combinatie intre cele trei culori, iar restul camerei de baie sa fie alb. Ca sa eviti monotonia, alegi accesorii rosii.Sunt si alte variante.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Buna.Este o combinatie potrivita,am vazut o baie cu alb si rosu si mi-a placut nota de eleganta .Trebuie evitata combinatia tip sah,eventual la incadrarea oglinzii,a geamului,o combinatie dezordonata.In functie de inaltimea camerei se poate merge pe vertical cu nuanta de negru sau rosu,sau ca un model de rama cu mult alb in interior.Pt ca vrei mai mult alb,intre rosu si negru,alege doar una predominanta pr combinare,iar cealalta ca si pata de culoare.
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Modul in care se vor combina cele trei culori depinde foarte mult si de marimea camerei de baie si de marimea placilor de faianta.Ca sa combini trei culori trebuie sa ai loc sa le desfasori,mai ales daca placile sunt de dimensiuni mari (30*40).
Dar gresia? Ce culoare va avea? Peretii vor fi in contrast cu pardoseala sau vor avea aceeasi culoare?
O solutie ar fi sa alegi doua culori de faianta (de ex. alb si rosu), gresia alba, iar pentru accente sa iei borduri decorative care sa contina alb, negru si rosu. De obicei, gamele de placi ceramice sunt formate din doua culori de gresie, trei de faianta si cel putin doua-trei tipuri de borduri decorative de diferite culori, asa ca ai de unde alege.
In functie de forma camerei si de pozitia obiectelor sanitare, poti aseza lavoarul alb pe zona de faianta rosie sau cada rosie pe un perete alb; bordura decorativa poate separa zona rosie de cea alba sau poate impodobi marginea de sus a cazii sau poate fi rama pentru oglinda, etc.
Ce am vrut sa spun de fapt? Ca este foarte greu sa faci o astfel de propunere de amenajare fara schita si dimensiuni exacte.
Poti face o schita la scara pe hartie milimetrica a celor patru pereti pe care sa incerci sa desenezi campurile de culoare. Schita este utila si pentru calculul necesarului de faianta.
Propuneri deosebite poti sa vezi in marile magazine care prezinta amenajari complete cu produsele lor, cum sunt Delta design, Gres de gres si alte magazine de la Valea Cascadelor, de exemplu.
Raporteaza abuz de limbaj
micsa Avatarul lui micsa

10 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

Servus! cum au zis si restu dar daca te incanta cum mi-am facut eu intra la mine la poze. nu ma ca eu am facut cu negru-alb si au mici floricele pe margine au la romstal anu trecut am terminat inainte de craciun. si una crem-maro,ca model pe atunci nu aveam restu doar m-am orientat unde ar veni restu,oglina qiuveta,etc. succes scuze daca am scris prea tarziu acum am vz.
scorpio