DESPARTIM CURTEA !!!!!!!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
costicaionescu Avatarul lui costicaionescu

84 mesaje
Membru din: 21/12/2008

buna ziua tuturor am si eu o foarte mare problema ,de curand am achizitionat o casa plus dependinte intr-o curte comuna starea precara dar probabil si colacatarii imobilului au facut sa ceara un pret bun din pacate neintelegerile cu acesti vecini ma fac sa imi doresc o cale de acces separata , imi puteti da mai multe detalii despre cum se poate realiza acest lucru care sant conditiile ?????am inteles ca prin hotarare judecatoreasca dar as vrea sa stiu care sant conditiile de acordare .
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Intrebari:
-in dosarul cadastral se precizeaza modul in care se repartizeaza suprafata curtii intre diferitii proprietari, in functie de amplasarea apartamentelor?
-in actul de vanzare-cumparare s-a precizat clar din ce este format bunul imobil pe care il cumparati: cladire, teren ocupat de constructie si teren liber de constructie? Adica ati cumparat sau nu o parte din suprafata curtii sau totul este in folosinta comuna?
-ati incercat sa ajungeti la un consens cu vecinii in privinta delimitarii unei cai de acces proprii? Daca vecinii nu sunt de acord, procesul poate taragana foarte mult.
Multa rabdare si nervi tari va trebuie. Am locuit si eu candva intr-o astfel de curte comuna si stiu ce inseamna sa ai niste vecini carcotasi.


Raporteaza abuz de limbaj
costicaionescu Avatarul lui costicaionescu

84 mesaje
Membru din: 21/12/2008

iti multumesc de interes hai sa iti explic casa este un fost imobil al administratiei locale este tip vagon eu am cumparat doar terenul de sub casa restul terenului este comun ; pozitionarea camerelor mele este de la jumatatea curtii catre fundul ei . Eu si vecinul din mijloc avem pe partea cealalta a casei diferite dependinte care in cazul unei despartiri ar trebui modificate eu acum tranzitez prin mijlocul curtii prin fata lui , orice despartire presupune demolare remodelare a bucatariei lui dar si wc celuilalt vecin astfel cale de conciliere nu exista in plus eu am delimitat cu un gard suprafata de teren acordata in interes propriu si nu vreau sa ofer o compensare pe metrii care i-ar fii atribuiti in locul eventualei cai de acces . Intrebarea mea este care este latimea maxima ce imi poate fii acordata in acest caz ????
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Este o situatie dificila, pentru ca daca vecinii vor sa te sicaneze, nu se poate face nimic. Cred ca cel mai bine este sa apelezi la un avocat, care poate sugera cea mai buna cale de rezolvare a conflictului si mai poti intreba la Primarie, pe arhitectii de la Sistematizare, ei cunosc legea si stiu s-o aplice - cat este culoarul de servitute in acest caz.
Tot ce vei face trebuie sa fie riguros in limitele legii, altfel vecinii nu vor intarzia sa te reclame.
Succes!
unigrafsa Avatarul lui unigrafsa

68 mesaje
Membru din: 23/02/2009
Oras: bucuresti

De la: costicaionescu, la data 2009-07-19 15:20:12iti multumesc de interes hai sa iti explic casa este un fost imobil al administratiei locale este tip vagon eu am cumparat doar terenul de sub casa restul terenului este comun ; pozitionarea camerelor mele este de la jumatatea curtii catre fundul ei . Eu si vecinul din mijloc avem pe partea cealalta a casei diferite dependinte care in cazul unei despartiri ar trebui modificate eu acum tranzitez prin mijlocul curtii prin fata lui , orice despartire presupune demolare remodelare a bucatariei lui dar si wc celuilalt vecin astfel cale de conciliere nu exista in plus eu am delimitat cu un gard suprafata de teren acordata in interes propriu si nu vreau sa ofer o compensare pe metrii care i-ar fii atribuiti in locul eventualei cai de acces . Intrebarea mea este care este latimea maxima ce imi poate fii acordata in acest caz ????CE REPREZINTA SUPRAFATA DE TEREN ACORDATA IN INTERES PROPRIU ? CINE A ACORDAT-O ?
Raporteaza abuz de limbaj
costicaionescu Avatarul lui costicaionescu

84 mesaje
Membru din: 21/12/2008

Eu am tras un gard din tabla sa delimitez astfel zona de unde incepe spatiul meu locuibil si magaziile ce imi revin situate in paralel cu casa in fundul curtii un fel de ,,U" CU CACIULITA
Raporteaza abuz de limbaj