izolare beci

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent izolare beci: (1 din 1 vot)
 
didica68 Avatarul lui didica68

4 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

buna...as dori cateva sfaturi despre cum as putea izola un beci. casa este veche si nu se mai poate pune problema izolarii acestuia in exterior. Peretii beciului sunt din caramida si tencuiti in interior. Problema este ca se umezesc si este foarte mult mucegai. Ma intereseaza pareri practice de la cineva care a facut asta si a avut si rezultate.Multumesc anticipat.
alina_galeteanu Avatarul lui alina_galeteanu

2 mesaje
Membru din: 7/09/2009

Buna,

Tatal meu se ocupa si cu asa ceva, daca vreti, il puteti suna la: 0734 473 549.
Raporteaza abuz de limbaj
jaguar_condo Avatarul lui jaguar_condo

3 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: giurgiu

In primul rand, iti trebuie o ventilatie cat mai buna pentru ca aerul sa circule. Chiar si in lipsa apei provenita din infiltratie, in beci datorita diferentelor de temperatura, apare condensul care in final se transforma in mucegai.
Dupa ce ai rezolvat problema ventilatiei, se trateaza peretii cu un mortar hidrofob dupa care se da, in varianata cea mai simpla si ieftina, cu var. Eu am placat cu piatra naturala atat peretii cat si pardoseala si am un beci racoros si uscat dar asta este o varianta mai scumpa.
Am sa ma interesez sa aflu denumirea mortarului cu care mi-au tratat peretii si am sa revin.
Bafta
Raporteaza abuz de limbaj
astecco Avatarul lui astecco

3 mesaje
Membru din: 27/11/2007

Draga Didica68,

Raspunsul de la Jaguar este corect dar incomplect. Nu shtim sa face submarine ieftine. Shi cele mai scumpe se scufunda la un moment dat. Geniul colectiv are solutzii - dar cineva intodeauna infunda gaura la macaroana.
In primul rand cautzi cauza - apa exterioara (pluviala, burlane) care a junge la fundatzii (soclu) - indepartezi apa - prelungeshti scurgerile jgheaburile - refaci shantzurile la cel putin 1,5 m. da casa (10 cm. adancime; 0,5 m. latzime) shi pui pamntul catre casa - trotuar de protectzie de cel putzin 0,5 m. latzime.
In interior (atentzie numai vara cu ventilatzie f. buna) indepartezi tencuiala mucegaita commplect (munca de chinez tampit). Dupa ce s-a uscat cat de cat de duci la un producator (Sika, Baumix, Sto) care itzi va oferi un system complect - ii explici daca ai infiltratzii sau numai umezire. ATENTZIE par relativ scumpe dar daca nu folosesti toate materialele unui singur brand rishti sa arunci banii - urmezi intocmai intructziunile producatorului - nu deraiezi - daca nu ai timpul necesar nu te apuca - prostia shi ignorantza au distrus imperii.
Zbor la treaba.
condo001510 Avatarul lui condo001510

4 mesaje
Membru din: 17/08/2009

nu exista izolare pt beci...
Raporteaza abuz de limbaj
krystianson Avatarul lui krystianson

12 mesaje
Membru din: 11/06/2009

buna ,

stiu un material foarte bun , pe care l-am folosit cu succes la mai multe lucrari . se aplica pe suprafata interioara a incaperii si izoleaza perfect , nemaipatrunzand apa . daca vrei sa afli mai multe detalii si esti interesata cauta-ma pe mail : krystianson@yahoo.com .

O zi buna ...
Raporteaza abuz de limbaj
condo000807 Avatarul lui condo000807

56 mesaje
Membru din: 28/05/2009
Oras: bucuresti

Daca vrei sa afli cum se rezolva problema, cautati hidroizolatii.afacereamea.ro si aici vei gasi toate raspunsurile la intrebarile dumneavoastra.
Raporteaza abuz de limbaj
didica68 Avatarul lui didica68

4 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

Va multumesc tuturor pentru sfaturi.Sper ca voi rezolva cumva aceasta problema chiar daca necesita ceva efort.