enigro

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
maria_costea_1 Avatarul lui maria_costea_1

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

De ce recomand , Talk Site?

Talk Site este un site multifuncțional, multi-lingvistic, o platformă socială de rețea (similară cu Xing, Facebook, Twitter, MySpace, hi5, Netlog etc.), care va lega toți oamenii din întreaga lume pentru a comunica intre ei.

Pe lângă funcțiile clasice ale unei rețele sociale, cum ar fi download de muzică, bloguri, forumuri, chat, fotografii, e-mail, mesagerie privată, oferă capacități de căutare, site-ul unde poți găsi orice informație necesară.
Inregistreaza-te aici !

La Refferer inscrie: mariacostea
SiteTalk conectează educația cu industria, telecomunicațiile, serviciile financiare, serviciile bancare on-line, de călătorie și de wellness, Investor Club, jocuri, Poker24 și contactele de afaceri din întreaga lume într-un singur portal.

SiteTalk este o piață internațională pentru contacte rezidențiale și comerciale, Bulletin board, o piață a locurilor de muncă, imobiliare, evenimente, catalog web și motor de căutare a membrilor.

Un alt punct luminos pe SiteTalk este catalogul de evenimente, aici veți găsi evenimente accesibile pentru toate gusturile, de exemplu: Ferrari schi, kiting de zăpadă, scufundări, zboruri cu parapantă, canotaj, A Knight's Tale, zboruri cu elecopterul, plimbări cu cămila, plimbări cu buggy, masaj Ayurvedic, masaj shiatsu, Wellness …Doamnelor și domnilor, aici veți întâlni de asemenea clase de pictură de creație, seminarii despre vin, seminarii despre brânză, cine festive, Al Capone-club.SiteTalk este prima rețea socială care are multe produse cu valoare adăugată reală și oferă o interesantă oportunitate de afaceri pentru toți utilizatorii înregistrați gratuit.


SiteTalk este noua comunitate Social Network pentru viitorul dumneavoastra!


sitetalk.com/ Refferer : mariacostea inscrieti manual


Raporteaza abuz de limbaj