Setari Cookie-uri

enigro

De ce recomand , Talk Site?

Talk Site este un site multifuncþional, multi-lingvistic, o platformã socialã de reþea (similarã cu Xing, Facebook, Twitter, MySpace, hi5, Netlog etc.), care va lega toþi oamenii din întreaga lume pentru a comunica intre ei.

Pe lângã funcþiile clasice ale unei reþele sociale, cum ar fi download de muzicã, bloguri, forumuri, chat, fotografii, e-mail, mesagerie privatã, oferã capacitãþi de cãutare, site-ul unde poþi gãsi orice informaþie necesarã.
Inregistreaza-te aici !

La Refferer inscrie: mariacostea
SiteTalk conecteazã educaþia cu industria, telecomunicaþiile, serviciile financiare, serviciile bancare on-line, de cãlãtorie ºi de wellness, Investor Club, jocuri, Poker24 ºi contactele de afaceri din întreaga lume într-un singur portal.

SiteTalk este o piaþã internaþionalã pentru contacte rezidenþiale ºi comerciale, Bulletin board, o piaþã a locurilor de muncã, imobiliare, evenimente, catalog web ºi motor de cãutare a membrilor.

Un alt punct luminos pe SiteTalk este catalogul de evenimente, aici veþi gãsi evenimente accesibile pentru toate gusturile, de exemplu: Ferrari schi, kiting de zãpadã, scufundãri, zboruri cu parapantã, canotaj, A Knight's Tale, zboruri cu elecopterul, plimbãri cu cãmila, plimbãri cu buggy, masaj Ayurvedic, masaj shiatsu, Wellness …



Doamnelor ºi domnilor, aici veþi întâlni de asemenea clase de picturã de creaþie, seminarii despre vin, seminarii despre brânzã, cine festive, Al Capone-club.



SiteTalk este prima reþea socialã care are multe produse cu valoare adãugatã realã ºi oferã o interesantã oportunitate de afaceri pentru toþi utilizatorii înregistraþi gratuit.


SiteTalk este noua comunitate Social Network pentru viitorul dumneavoastra!


http://sitetalk.com/ Refferer : mariacostea inscrieti manual


maria_costea_1
Postat pe 15 Noiembrie 2009 11:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Problema cu zapada 8 De la: rusuliviu2000 20 Octombrie 2009 21:16
casatorie peste granitze 1 De la: metal_dacy 13 Iulie 2009 10:42
hairstylist 1 De la: kudika334634 12 Ianuarie 2011 13:38
SFAT DE LA CUNOSCATORI 1 De la: condo002335 29 Decembrie 2009 19:53
terasa 1 De la: mmiadi28 1 Noiembrie 2009 20:48