MIROSUL URAT DIN APARTAMENT

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
tatiananae Avatarul lui tatiananae

3 mesaje
Membru din: 7/11/2007

AM CUMPARAT APARTAMENTUL IN CARE LOCUIESC, ACUM 3 ANI;AM RENOVAT COMPLET(PARCHET, GRESIE, FAIANTA, LAVABILA SI NORMAL MOBILA)SI AM O PROBLEMA CU CARE MA CONFRUNT IN SPECIAL IARNA CAND AERISESC MAI PUTIN, ATUNCI CAND VIN DE LA SERVICI, SE SIMTE UN MIROU GREU CA DE PAL, COMBINAT CU MIROS DE LAVABILA.CUM SA SCAP DE MIROSUL ASTA?SI MAI ALES DE CE MIROASE DUPA ATATIA ANI DE CAND AM TERMINAT DE RENOVAT?
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Mirosul urat de care te plangi este dat de catre formaldehida emisa mai ales de PAL-ul din care este confectionata mobila. Si vopselele, baitul, lacul, adezivul pentru tapet, spumele izolatoare emit formaldehida.
Ai verificat la cumpararea mobilei din ce tip de PAL a fost executata? PAL-ul care respecta standardele europene de calitate este inclus in clasa E1 de emisie a formaldehidei.
De aceea se gasesc in magazine mobile identice cu preturi diferite, date de calitatea materialelor din care sunt confectionate.
De asemeni, temperatura ridicata si umiditatea din apartament cresc emisia de formaldehida.Trebuie sa aerisesti des, mai ales dupa gatit si uscat rufe. Poate ca un dezumidificator ti-ar fi de folos.
Gasesti mai multe informatii pe net despre acest subiect.
Raporteaza abuz de limbaj