Setari Cookie-uri

CENTRALA ELECTRICA DE APARTAMENT

M-ati ajuta foarte mult daca m-ati informa cu privire la eficienta,rentabilitatea,la cat de buna este o centrala electrica de apartament,eu avand un apartament de 50m patrati. Vrem sa ne debransam de la Colterm ! Va multumesc ! ( de o saptamana tot caut om care sa aive centrala electrica in locuinta sa-mi spuna ceva din experienta lui si nu gasesc... )
tiberiu8mai
Postat pe 1 Aprilie 2012 13:09
Nu precizaþi dacã este vorba despre o instalaþie electricã în pardosealã, sau o instalaþie hidraulicã. Este exclusã instalaþia hidraulicã în pardosealã la bloc. Pentru o instalaþie hidraulicã cu radiatoare: Eficinþa unei centrale, înseamnã de fapt randamentul centralei, ºi este de 99,3 %, la centralele electrice, faþã de 92...95%, la centralele pe gaz. Pentru a alege centrala, aveþi nevoie sã cunoaºteþi necesarul de cãldurã, pentru fiecare încãpere, calculat dupã pierderile de cãldurã, ºi nu dupã suprafaþã. Dacã, vã spune cineva cã necesarul total pentru dumneavoastrã este de 6250 de waþi (6,25kW), va fi sigur doar aproximativ, si veþi avea probleme apoi. Din calculul respectiv, rezultã puterea centralei, ºi puteiþi obþine datele tehnice, adicã, tensiunea de alimentare a centralei, ºi mai ales intensitatea (amperajul), ºi preþul, din magazine. Cu datele tehnice trebuie sã mergeþi la furnizorul de energie electricã, pentru a vedea dacã instelaþia electricã existentã corespunde, sau este necesarã alta. Instalarea caloriferelor, este similarã cu a centralelor pe gaz. Dacã aveþi nelãmuririi, puteþi trimite un e-mail la ianirizo@yahoo.com, ºi vã rãspund cu plãcere.
ian_condo
Postat pe 4 Aprilie 2012 10:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat! 3 De la: Valy90 7 Mai 2011 16:57
Casa construita pe sistem cadre ( grinzi ) 1 De la: morosanu2006 3 Iulie 2009 13:26
Iluminatul perfect pentru dormitor - confortabil si functional 1 De la: constructii24 9 Mai 2012 10:40
Confectionare mobila lemn 2 De la: condo004000 2 Iunie 2010 15:02
DC imi transpira termopanele ?? 80 De la: Salamander 2 Februarie 2014 18:55