Mai multe
| Buna ziua.Ma numesc Maria sunt din Bucuresti as vrea sami construiesc o casuta dar as vrea sa stiu unde pot gasi materiale de constructii la cel mai mic pret caramida fier etc... | ||
|
maraakiss Postat pe 17 Decembrie 2009 20:01 |
||
|---|---|---|
| cele mai bune preturi le au cei de la freestar,mai ales daca poti sa le iei prin cineva care are si un depozit de materiale,si daca vrei sa iti construiesti o casa,e bn sa vb cu cei care o construiesc ,de obicei ei stiu care sunt cele mai bune materiale in raport calitate pret,pt ca poti sa cumpetri cele mai ieftine materiale si sa observi k sunt de slaba calitate.daca ai nevoie pot sa iti recomand o echipa de baieti,care lucreaza la preturi bune,si foarte calitativ.ei au lucrat si la casa mea si am fost foarte multumit | ||
|
adelin_panca Postat pe 29 Decembrie 2009 18:52 |
||
|
De obicei nu gasesti cele mai bune preturi la toate materialele intr-un singur depozit si trebuie sa fi atenta si la calitate , trebuie doar sa sti ceea ce doresti . Daca vrei niste depozite cu preturi bune ma poti contacta pe mail : krystianson@yahoo.com . Toate cele bune ! |
||
|
|
||
|
krystianson Postat pe 30 Decembrie 2009 10:18 |
||
| www.izolatie-termica.ro. Aici gasiti un material revolutionar pentru termoizolatii. | ||
|
Avitop Postat pe 30 Decembrie 2009 12:00 |
||
| eu am cumparat la cele mai mici preturi din piata de pe vindem-ieftin.ro | ||
|
kudika_972232 Postat pe 12 August 2014 09:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Autorizatie santuri pt. instalatia electrica | 1 | De la: ddaas 13 Noiembrie 2009 12:04 |
| radiatiile cimpului electro-magnetic emise de instalatiile si liniile electrice | 2 | De la: le_chasseur 25 Mai 2010 20:54 |
| casa mea | 25 | De la: dan61 28 Mai 2010 20:33 |
|
|
||
| renovare apartament | 1 | De la: ilinca 10 Ianuarie 2010 09:13 |
| BUNA TUTUROR | 8 | De la: Ionutz_Dan_1 20 Februarie 2014 10:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.