Mai multe
buna,doresc sa izolez plaseul din mansarda;momentan am vata minerala si polistiren,dar nu sunt multumit de antifonare si nu este ignifug.am auzit de izolatie cu rumegus in amestec cu ciment:este fonic,usor si ignifug;nu stiu daca informatia este corecta.daca stiti ceva despre acest tip de izolatie,va rog sa mai imi dati detalii,sau sa-mi sugerati altceva mai bun.
|
||
|
miu_tudor Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:02 |
||
|---|---|---|
|
Eu recomand termobetonul. Materialul de umplutura termoizolant din ciment cu granule de polistiren. La amestecul termoizolant din granule de polistiren se adauga la locul punerii in opera ciment si apa, dupa care se toarna ca un beton obisnuit. Thermobetonul are calitati excelente de izolare termica si este materialul ideal pentru termoizolatia circulabila a podurilor. Apoi o sapa si este PERFECT.. Succes. |
||
|
giros Postat pe 31 Ianuarie 2010 21:23 |
||
| Buna ziua - mai nou puteti face izolatii termoizolatie fonoizolatie si ignifugare cu cel mai nou termosistem de pe piata cu spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc --- Mai multe detali ,filme si poze cu lucrari pe site ,,www.izolatii rapide.ro,, | ||
|
|
||
|
mihaiamedeo Postat pe 9 Februarie 2010 09:38 |
||
|
Buna Izolatie foarte buna se poate realiza si cu " vata izolatoare din canepa". Este ecologica 100% si poti afla detalii pe www.sildan.ro sau apeland agentul din zona unde locuiesti. Intra pe site si afli numarul de telefon al agentului. ( raportul pret calitate este cel mai bun de pe piatza) |
||
|
iovanescu_dan_2007 Postat pe 9 Februarie 2010 14:02 |
||
De la: mihaiamedeo, la data 2010-02-09 09:38:24Buna ziua - mai nou puteti face izolatii termoizolatie fonoizolatie si ignifugare cu cel mai nou termosistem de pe piata cu spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc --- Mai multe detali ,filme si poze cu lucrari pe site ,,www.izolatii rapide.ro,, si care ar fi costul pt 100 mp? |
||
|
0490 Postat pe 9 Februarie 2010 19:51 |
||
De la: mihaiamedeo, la data 2010-02-09 09:38:24Buna ziua - mai nou puteti face izolatii termoizolatie fonoizolatie si ignifugare cu cel mai nou termosistem de pe piata cu spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc --- Mai multe detali ,filme si poze cu lucrari pe site ,,www.izolatii rapide.ro,, si care ar fi costul pt 100 mp? |
||
|
0490 Postat pe 9 Februarie 2010 19:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tamplarie PVC | 1 | De la: condo000073 5 Martie 2009 20:03 |
| Apartament 3 camere. | 8 | De la: adimira 29 Decembrie 2009 01:36 |
| PRETURI | 5 | De la: gelus_construct 31 Iulie 2010 09:05 |
|
|
||
| AJUTOR ! CAUT UN STUDENT CARE SA-MI FAC UN PROIECT | 1 | De la: kudika_1009914 19 Mai 2016 13:18 |
| Firme care se ocupa de autorizatia de construire | 18 | De la: andrei_mariancatalin 11 August 2011 21:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.