Mai multe
|
Salutare tuturor Tocmai m-am intors dintr-o mica vacanta.Punct lovit...Balvanyos.Mancati la pensiunea Cetate.Ieftin si f.bun.Urcati spre cetatea Balv prin padure, mergeti la pestera Puturosu tot prin padure.Atentie la sulf!Apoi mergeti la lacul sf Ana.Atentie!Drum destul de prost.Apoi treceti prin Bixad si ajungeti la Tusnad.La laculCiucas se manca bine dar e putin mai scump. Daca la plecare o luati prin Covasna...atentie la drumul spre Intoarcerea Buzaului.E drum de tara, se urca si si se coboara(adica treceti muntii). Eu va zic sa dati o fuga la Balv.mai ales pt cei carora le place drumetiile.Ai ce sa faci.E f liniste,aer tare si oameni primitori. |
||
|
mihahao Postat pe 16 Septembrie 2008 22:18 |
||
|---|---|---|
De la: mihahao, la data 2008-09-16 22:18:26Salutare tuturor |
||
|
ela52 Postat pe 3 Februarie 2010 13:17 |
||
|
1.Localitatea se numeste INTORSATURA BUZAULUI si nu "Intoarcerea Buzaului". 2.In pesterea cu sulf exista marcat nivelul pana la care aerul e respirabil, atentie mare, respectati intocmai restrictiile ! 3.De vazut neaparat si acele "bai"in aer liber, cu un peisaj selenar ,cu apa excelenta pentru tratarea bolilor.Sunt in apropiere de hotelul BestWestern. 4.As dori sa stiu daca hotelul amintit mai sus a fost redeschis dupa renovare. |
||
|
|
||
|
ela52 Postat pe 3 Februarie 2010 13:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cazare la Bran la Pensiunea Katharina****Bran.categorie de 4 margarete | 2 | De la: katharina 29 Septembrie 2008 21:33 |
| Azuga...vizitata in Weekend!!! | 13 | De la: roty_7979 21 Octombrie 2009 20:40 |
| Iesiri scurte din Bucuresti | 9 | De la: andreeastoi 24 Septembrie 2009 17:21 |
|
|
||
| Dupa-amiaza de duminica la Mogosoaia | 2 | De la: Broscoiu 12 Septembrie 2011 12:05 |
| Pensiunea Hacienda Vama Veche. A fost cineva? | 3 | De la: kudika_935228 21 Septembrie 2013 13:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.