Setari Cookie-uri

Mai mult timp liber pentru mine!

Cum pot obtine mai mult timp liber? E simplu! Petrec cat mai mult timp pentru mine, facand ceea ce imi place. Am renuntat la rutina casa-servici-casa, weekend=curatenie generala. Am incheiat un abonament cu o firma de curatenie, lucru care mi-a salvat aprecierea de sine, m-a reinventat ca femeie/sotie, mi-a redat spatiul propriu de care aveam nevoie sa ma simt implinita!
Incearca si tu! Iti recomand Alpe Clean, preturi accesibile, servicii de calitate!
addah
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:19
Pai in primul rind nu are rost sa pierzi timp dupa program de pomana.Banii, lucruile le poti pirde si redobindi insa clipele alaturi de cei dragi , nu le poti recupera niciodata.In alta ordine de idei statul dupa program e ca si un cont la banca .daca ai un salar mare , foarte mare , si ti se platesc orele in concordanta 1-2 ani merita insa nu mai mult.La un salar mic si dobinda e pe masura , atunci cind ea exista.Insa eu va propun o alegere inteligenta, o vacanta in Tenerife cu hotelul gratis 7 zile! Eu am fost , priviti pozele, anul acesta in octombrie merg dinou.Prietenii mei au fost, va astept pe www.caius.ro pentru mai multe detalii.Nu glumesc! caius.ro
caiustravel
Postat pe 2 Martie 2010 07:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zilele Brasovului 23.04-026.04.2009 1 De la: katharina 21 Aprilie 2009 10:00
Weekend -> Belogradchik Rocks (un mare canyon chiar langa tine :P) 1 De la: whitewizzard 15 Iulie 2010 09:42
Dupa-amiaza de duminica la Mogosoaia 2 De la: Broscoiu 12 Septembrie 2011 12:05
www.magazin-hainecopii.ro 1 De la: ionela_g 20 August 2010 21:46
europa 16 De la: size_back 22 August 2010 22:05