Setari Cookie-uri

calatorie deosebita

am intrat sa va impartasesc si voua experenta mea frumoasa in Franta cu sejur pe Coasta de Azur.
nu sunt fan calculator dar pe cat posibil incerc sa ma adaptez vremurilor
fiind o fire romantica dar si energica am decis impreuna cu sotul meu sa retraim magia tineretii
noi am calatorit cu agentia premiertour si a fost deosebit de frumos
in afara faptului ca tara este o locatie de vis, si ghidul a fost o persoana foarte amabila si calma
poate singura 'problema' a fost camera de hotel care a fost micuta in comparatie cu alte destinatii dar poate si voi stiti ca in Franta asa este
pe curand si toate cele bune!
minculescuanamaria
Postat pe 13 Aprilie 2010 18:00
cu ce ati calatorit? da-ne detalii
tudorva
Postat pe 25 Aprilie 2010 22:12
Franta este o tara fascinanta cu un farmec aparte.Daca va doriti 365 zile de vacanta cu 198€ (si cazare in 1400 de hoteluri din Europa) , adica cit o chirie pe luna in Romania va astept pe pagina mea www.caius.ro pentru detalii.
caiustravel
Postat pe 5 Mai 2010 20:35
Eu ma gandesc serios la o vacanta care sa includa mai multe orase de pe Coasta de Azur. Agentia cu care plec de regula mi-a recomandat sa vizitez Lyon, Marseille si Nice. Iar intre ele sa merg cu trenul. Ar costa circa 430 euro/pers - cazare + bilete de tren.
travelGirl
Postat pe 18 Mai 2010 16:37
De la: travelGirl, la data 2010-05-18 16:37:52Eu ma gandesc serios la o vacanta care sa includa mai multe orase de pe Coasta de Azur. Agentia cu care plec de regula mi-a recomandat sa vizitez Lyon, Marseille si Nice. Iar intre ele sa merg cu trenul. Ar costa circa 430 euro/pers - cazare + bilete de tren.


Anul trecut am avut o vacanta de vis !!! In Romania, Statiunea Mamaia.
Am cautat pe internet "oferta cazare mamaia" si am dat peste site-ul " http://www.TURO.RO" cel la care acum sunt angajata. AM inchiriat un apartament cu 2 camere de lux situat la doar 60 de metri distanta de plaja...un apartament foarte curat si bine pus la punct. Mi s'a asigurat lenjerie si prosoape pe toata perioada sejurului, conditii de exceptii iar serviciile oferite de Agentia TURO.RO a fost una de nota 100 . Nu programasem vacanta doar pentru a merge la plaja si a sta la soare si pe terase. Ama vut ocazia sa vizitez lacase de cult din Constanta, biserici, insula ovidiu, Microrezervatia de Animale si Voliera de Pasari Exotice si Decorative, Farul Genovez ( Farul Nou), Portul TOMIS, Bustul Lui Eminescu, Statuia Lui Ovidiu, Vila SUTU, Biserica Adormirea Maicii Domnului, Biserica Greceasca, Biserica Romano-Catolica, Biserica Ortodoxa Armena , Manastirea Sf. Petru si Pavel, Sinagoga comunitatii evreilor, Moscheea Mare, Geamia Hunchiar, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul Marinei Romane, Muzeul Stiintelor Naturii, Muzeul Militar National, Teatrul de balet Oleg Danovski, Teatrul National Constanta, Teatrul de Papusi, Casino PARIS Constanta, Biblioteca Judeteana Constanta, Gradina Zoologica, s.a. De vis TOTUL ! Sunt mandra ca tara noastra are cu ce! Si datorita conditiilor foarte bune ce mi s'au oferit, anul asta tot cu ei voi colabora. Desi sunt studenta si momentan stau in constanta cu chirie, si am inceput sa lucrez la Agentia TURO.RO , le recomand prietenilor, familiei si toti celor pe care ii cunosc sa caute cazare in regim hotelier prin intermediul acestei agentii .
Dar in continuare va las pe voi sa vedeti ofertele noastre, accesand site-ul http://www.TURO.RO si sa vizualizati galeriile foto aferente fiecarei unitati de cazare in parte. Preturile sunt foarte mici in comparatie cu hotelurile, iar conditiile sunt nemaipomenite. Am avut parte de tot confortul de acasa :D !
Nu va costa nimic sa accesati site-ul si sa aruncati o privire peste oferte !
Va doresc o vara cat mai frumoasa!!!
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 21 Iunie 2010 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barcelona callela del mar 1 De la: dianamisu 7 August 2009 11:19
informatii utile pentru iubitorii de calatorii 2 De la: lazy000653 15 Iulie 2009 22:57
Rhodos -Grecia - o mare tzeapa! 56 De la: ovidiuc70 10 Mai 2014 10:01
Unde va petreceti revelionul? 2 De la: AIrina 3 Noiembrie 2014 15:29
Agentie Marshal 11 De la: lazy000499 15 Iulie 2010 19:10