Setari Cookie-uri

insel cu... gandul

daca iti iubesti partenerul, inseamna ca il si doresti, insa atunci cand faci dragoste cu el si te gandesti la altul sau ai alte imagini in gand (si e valabil si invers) inseamna ca de fapt nu el este acela cu care sa pornesti la drum lung.
amalia79_healthy
Postat pe 20 Octombrie 2008 18:06
Greu subiect...
Psihologii spun ca sunt lucruri normale si ca ajuta la monotonie.
Cred e e mult mai complex...
fantome
Postat pe 23 Octombrie 2008 16:24
Insel cu gandul..mda...atata timp cat nu afecteaza cu NIMIC pe nimei,sau mai bine zis pe el in mod deosebit... Asta nu inseamna ca am incetata sa il mai iubesc pe partenerul meu actual..sau sa ii fiu fidela.
lady_me
Postat pe 29 Octombrie 2008 20:37
Eu, imji mai amintesc din cand in cand de prima mea iubire... sunt amintiri pe care nimeni nu mi le poate lua. Dar asta nu inseamna ca il insel pe actualul. (sotul meu)
lady_me
Postat pe 29 Octombrie 2008 20:39
asa este si in cazul meu
oricum este un subiect destul de controversat deci......
asta este
iulik_flore
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:39
mda...uff..ce subiect incendiar. In primul rand parerea mea este ca una e sa inseli cu gandul in momentul in care faci sex/dragoste cu iubitul si alta este sa inseli cu gandul - mai exact..sa iti amintesti de prima iubire cand esti tu singura..si iti vin in minte amintiri din trecutul tau.
Consider ca sunt doua variante: sa ajungi chiar sa-ti inseli partenerul (daca atunci cand faci sex cu el te gandesti la altul) sau... sa fie o chestie trecatoare si un hop al relatiei din cauza anumitor frustrari din relatia prezenta.
Si ce este cel mai "provocator" este sa mai si existe persoana aia din gandul nostru cat se poate de prezent in viata de zi cu zi.
Deci...ia o pauza...gandeste-te la tine - ce simti tu in inima ta...si ce iti doresti pe viitor. Dar...stai cu tine... invata sa te asculti si fi corecta.
Multa bafta!
o seara... frumoasa ;)
2007Lau_grace
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:23
Este ceva normal va spun eu, chiar daca nu ai treaba cu respectivul (care ar face orice sa fie cu tine si tu nu-i dai importanta pentru ca-l iubesti cu adevarat pe sotul tau), tot te gandesti la el mai ales ca este o iubire interzisa din mai multe puncte de vedere.
simonasimona_grace
Postat pe 5 Noiembrie 2008 10:10
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/

Postat pe 2 Decembrie 2008 01:22
cred ca toti inselam cu gandul din cand in cand...si nu stim nici ce au ei in cap... dar mie una nu mi-ar place sa stiu ca el ma inseala cu gandul.... deci nici el nu trebuie sa stie ca eu il insel cu gandul si asa toata lumea e fericita
rocsanyk3
Postat pe 7 Decembrie 2008 05:10
De la: k3ntutza, la data 2008-12-02 01:22:30acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/



Mi-a placut site-ul tau, e chiar fain!

Postat pe 7 Decembrie 2008 09:49
Mie nu mi s pare corect sa ai ganduri d-astea, mai ales knd faci dragoste cu iubitul tau. De fapt, nu mi se pare ok sa te gandesti deloc la asa ceva. dar daca totusi se intampla, cred k e din cauza ca nu iti place asa de mult de cel de langa tine si nu e el chiar tot ceea ce iti doresti. dupa mine, solutia nu e SA NU AFLE(asa ai putea foarte bine si sa il inseli de-adevaratelea si tot nu vrei sa afle), ci sa te straduiesti sa nu se intample.
e drept k pe toate ne mai ia melancolia uneori si ne gandim la prima iubire, insa nu f des si doar asa, cu titlu de amintire. in schimb ganduri erotice cu alt barbat mi se par nescuzabile.
theodora90210
Postat pe 8 Decembrie 2008 00:47
mda, eu nu am mai postat pana acum niciodata pe acest site, dar acest subiect mi-a atras atentie, pt ca ...si eu insel cu gandul, tot cu prima iubire din viata mea.
ironic, cand eram impreuna..eram mai mult separati, iar acum (dupa 3 ani in care nu am stiut nimic unul de altul) tanjim amandoi dupa vremurile de mult apuse.
totul porneste de la neimplinirea sexuala din cadrul relatiei actuale. eu nu mi-am inselat nicioadata sotul (nici macar cu gandul...pana acum 6 luni). imi iubesc sotul si el ma iubeste, insa d.p.d.v. sexual...suntem la pamanat. eu sunt mai activa de felul meu, mai dornica, mai nebunatica (sau cel putin asa eram inainte) insa el e total opusul, si uite asa m-am plafonat si eu fara sa-mi dau seama. pana intr-o zi cand stateam de vorba cu o cunostinta care este psiholog. eu m-am ingrasat fooooooooooooarte mult de cand l-am cunoscut pe sotul meu (25 kg in 3 ani, e ceva), si discutam cu acea cunostinta despre modul cum percep eu o dieta si alte lucruri care tin de asta, atunci el imi spune: "tie iti lipseste ceva, ceva ce ai avut in trecut insa acum nu mai e, si asta e ca o frustrare pt tine, si tu incerci sa inlocuiesti acel ceva cu mancarea. vezi mancarea ca pe un refugiu, ca o completare in locul acelui ceva care iti lipseste. si acel ceva ar putea sa fie chiar de ordin sexual. se poate ca libidoul tau sa fie la pamant, insa nu totdeauna a fost asa; si cunoscand ce inseamna sa fii implinita 1000% sexual, acum cand nu mai e asa, esti debusolata si ai gasit o consolare in mancare" am innebunit cand am auzit, in momentul ala a fost ca si cum cineva mi-a deschis ochii, atunci toate au inceput sa se lege in capul meu. avea dreptate.
mie imi place sa fac dragoste, insa nu-mi plac lucrurile banale. imi place sa am parte de preludiu (ceea ce imi lipseste cu desavarsire) si multe alte lucruri nebunatice si incitante, pe care sotul meu chiar le dispretuieste. lui i se pare ciudat ca eu (femeie) sa-i cer lui sa facem dragoste, si uite asa am ajuns sa nu-i mai cer, sa nu-mi mai doresc sa ma culc cu el si sa ne si certam pe tema asta.
si uite asa am ajuns sa am fantezii sexuale cu primul barbat din viata mea si chiar sa ma masturbez gandidu-ma la el.
ironic este ca si el trece prin aceeasi situaite ca si mine (am vb la telefon) pt ca sotia lui nu e mare amatoare de sex.
oricum ce am invatat eu din asta este ca SEXUL CONTEAZA ENORM DE MULT! nu neglijati acest lucru, ca eu asta am facut, si acum traiesc din amintiri (sexuale).
ca vorba aia, nu m-am culcat cu sotul meu prima data in noaptea nuntii, deci stiam de la inceput ce ma asteapta, insa am sperat ca lucrurile se vor schimba, si s-au schimbat..in rau!
I_A
Postat pe 9 Decembrie 2008 16:50
De la: theodora90210, la data 2008-12-08 00:47:29Mie nu mi s pare corect sa ai ganduri d-astea, mai ales knd faci dragoste cu iubitul tau. De fapt, nu mi se pare ok sa te gandesti deloc la asa ceva. dar daca totusi se intampla, cred k e din cauza ca nu iti place asa de mult de cel de langa tine si nu e el chiar tot ceea ce iti doresti. dupa mine, solutia nu e SA NU AFLE(asa ai putea foarte bine si sa il inseli de-adevaratelea si tot nu vrei sa afle), ci sa te straduiesti sa nu se intample.
e drept k pe toate ne mai ia melancolia uneori si ne gandim la prima iubire, insa nu f des si doar asa, cu titlu de amintire. in schimb ganduri erotice cu alt barbat mi se par nescuzabile. [/quote



da-mi voie sa te contrazic.... deoarece am o meserie care imi permite sa fac asta....imaginatia omului poate lua forme din cele mai inedite, gandurile noastre pot zbura acolo unde vor fara ca noi sa le putem controlo in vreun fel, nu e nimic rau in asta....nu e nici o problema daca in timpul actului sexual va zboara gandul si la altii cu mentiunea ca aceste ganduri sa fie unele trecatoare.Atata vreme cat faci din asta o alta modalitate de a te simti bine atunci e o problema(abia atunci inseamna ca cel de langa tine nu e potrivit pentru tine)....Teo e greu sa te straduiesti sa nu se intample..si mie mi se intampla si sotului meu la fel, (nu tre sa-ti zboare mintea la nu stiu ce fosta iubire ci la barbati oarecare de care nu te leaga absolut nimic)....dar sunt ganduri carora nu le dam importanta pentru ca nu au importanta.Teo poti sa spui ca tie nu ti-a trecut niciodata prin gand asa ceva??nu te cred...nici pe departe nu inseamna ca cel de langa mine nu e cel langa care vreau sa-mi petrec viata.....daca m-am casatorit cu el inseamna ca e barbatul pe care vreau sa il am alaturi....Allyy...din mesajul tau am retinut un lucru foarte important , si anume ca, acest lucru se intampla si in cazul iubitului tau..asta inseamna ca el nu are nimic de ascuns fata de tine, e sincer , iti spune ce i se intampla pentru ca are incredere in tine, e ffff important...crede-ma incet incet ti se vor parea nimicuri carora nu le vei mai da importanta....dar trebuie sa vrei si tu acest lucru, adik sa nu le mai dai importanta.Nu te stradui sa nu se mai intample.. E IMPOSIBIL... e vorba de imaginatia si de gandirea noastra pe care nu le putem controla....pupici si sanatate ca astea sunt nimicuri
Bluesky_grace
Postat pe 18 Decembrie 2009 11:37
irina_maria73
Postat pe 18 Decembrie 2009 20:17
inseala mai departe
irina_maria73
Postat pe 18 Decembrie 2009 20:18
bine ca ai pe cine ..mai rau de cei singuri
irina_maria73
Postat pe 18 Decembrie 2009 20:20
Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
Va astept!
lif3_dr3am
Postat pe 19 Decembrie 2009 11:56
ce de-a treaba v am dat
irina_maria73
Postat pe 19 Decembrie 2009 16:06


Poate c-ar trebui sa fie un semnal de alarma, zic.

Mi-e greu sa realizez cum, in cele mai intime momente, cu omul pe care se presupune ca il iubesti.... iti faci timp sa te gandesti la altcineva?!

Ceva suna fals, acolo.

cameliagiurgiu
Postat pe 7 Februarie 2010 11:15
De la: Bluesky, la data 2009-12-18 11:37:08
De la: theodora90210, la data 2008-12-08 00:47:29Mie nu mi s pare corect sa ai ganduri d-astea, mai ales knd faci dragoste cu iubitul tau. De fapt, nu mi se pare ok sa te gandesti deloc la asa ceva. dar daca totusi se intampla, cred k e din cauza ca nu iti place asa de mult de cel de langa tine si nu e el chiar tot ceea ce iti doresti. dupa mine, solutia nu e SA NU AFLE(asa ai putea foarte bine si sa il inseli de-adevaratelea si tot nu vrei sa afle), ci sa te straduiesti sa nu se intample.
e drept k pe toate ne mai ia melancolia uneori si ne gandim la prima iubire, insa nu f des si doar asa, cu titlu de amintire. in schimb ganduri erotice cu alt barbat mi se par nescuzabile. [/quote



da-mi voie sa te contrazic.... deoarece am o meserie care imi permite sa fac asta....imaginatia omului poate lua forme din cele mai inedite, gandurile noastre pot zbura acolo unde vor fara ca noi sa le putem controlo in vreun fel, nu e nimic rau in asta....nu e nici o problema daca in timpul actului sexual va zboara gandul si la altii cu mentiunea ca aceste ganduri sa fie unele trecatoare.Atata vreme cat faci din asta o alta modalitate de a te simti bine atunci e o problema(abia atunci inseamna ca cel de langa tine nu e potrivit pentru tine)....Teo e greu sa te straduiesti sa nu se intample..si mie mi se intampla si sotului meu la fel, (nu tre sa-ti zboare mintea la nu stiu ce fosta iubire ci la barbati oarecare de care nu te leaga absolut nimic)....dar sunt ganduri carora nu le dam importanta pentru ca nu au importanta.Teo poti sa spui ca tie nu ti-a trecut niciodata prin gand asa ceva??nu te cred...nici pe departe nu inseamna ca cel de langa mine nu e cel langa care vreau sa-mi petrec viata.....daca m-am casatorit cu el inseamna ca e barbatul pe care vreau sa il am alaturi....Allyy...din mesajul tau am retinut un lucru foarte important , si anume ca, acest lucru se intampla si in cazul iubitului tau..asta inseamna ca el nu are nimic de ascuns fata de tine, e sincer , iti spune ce i se intampla pentru ca are incredere in tine, e ffff important...crede-ma incet incet ti se vor parea nimicuri carora nu le vei mai da importanta....dar trebuie sa vrei si tu acest lucru, adik sa nu le mai dai importanta.Nu te stradui sa nu se mai intample.. E IMPOSIBIL... e vorba de imaginatia si de gandirea noastra pe care nu le putem controla....pupici si sanatate ca astea sunt nimicuri



Bluesky, daca in timp ce faci dragoste cu partenerul, iti alearga gandul spre altcineva, denota o maaaaaaaaaare apropiere fata de cel cu care tocmai imparti un moment intim.
In timp se poate ajunge la performata urmaririi unui film sau a unui meci de fotbal, in timp ce...

cameliagiurgiu
Postat pe 7 Februarie 2010 11:20
eu zic ca e normal sa te gandesti la alta persoana,cum zicea cineva mai sus ca ajuta la monotonie dar sa nici nu exageram fetelor.Te gandesti peste zi sau seara in pat adormi cu acea persoana in gand dar nu cand faci dragoste cu iubitul tau.Asta nu e normal;dece tiai ales sa te gandesti la el chiar in momentul...?umpic de respect pt iubitul tau!va pup
ankaLoredana
Postat pe 7 Februarie 2010 11:49

Nu va inteleg!

Ce va retine intr-o relatie in care gandul va este la altul?

Daca vi se pare atat de ok faptul in sine, de ce nu-i destainuiti si partenerului aceasta "normalitate"? Probabil va fi incantat.
cameliagiurgiu
Postat pe 7 Februarie 2010 18:55
din punctul meu de vedere ca psiholog e ok.pentru ca tu sa atingi punctul culminant sau el se pot derula anumite imagini in capul tau.asta nu inseamna ca il inseli sau te inseala.a insela pe cineva reprezinta altceva....dar nici nu se poate pune problema astfel "te insel cu gandul".draga mea poti sta linistita ca nu il inseli
alecsa_alecsandra
Postat pe 8 Februarie 2010 01:13
De la: alesya, la data 2010-02-08 01:13:31din punctul meu de vedere ca psiholog e ok.pentru ca tu sa atingi punctul culminant sau el se pot derula anumite imagini in capul tau.asta nu inseamna ca il inseli sau te inseala.a insela pe cineva reprezinta altceva....dar nici nu se poate pune problema astfel "te insel cu gandul".draga mea poti sta linistita ca nu il inseli



asta le explicam si eu , in aceeasi calitate ca a ta, dar se pare ca e greu sa convingi....spunea cineva mai sus ca daca eu fac dragoste cu sotul meu si imi zboara prin cap alt barbat absolut fugitiv si fara relevanta, inseamna ca exista o "mare " apropiere intre mine si sotul meu.....draga mea....daca a ajuns sa-mi fie sot dupa 8 ani de relatie crede-ma ca ne iubim , ne respectam si comunicam in absolut orice....si nu consider ca il insel cu gandul...lui i se intampla asemeni mie si multor altora....e prea mult spus inselam...
Bluesky_grace
Postat pe 8 Februarie 2010 17:15
oare e cineva care sa nu se gandeasca la prima iubire?
eu cred ca nu
Manuela_grace
Postat pe 9 Februarie 2010 11:10
oricum, parerea mea e ca nu e nimic rau in asta, si tuturor ni se intampla asta, doar ca unii ( unele ) nu vor sa recunoasca = se mint singuri

nu e nimic gresit in a visa cu ochii deschisi, mai ales cand nu faci rau nimanui, nici macar tie ( poate dimpotriva).
Manuela_grace
Postat pe 9 Februarie 2010 11:18
ACUM AM VAZUT SUBIECTUL SI RASPUNSUL TAU SI VREAU SA-TI SPUN CA SI EU TRAIESC ACELEASI SENTIMENTE,AM ACEASI FIRE CA TINE SI SOTUL MEU E LA FEL CA AL TAU SI NU STIU CE SA FAC SA NE IMBUNATATIM VIATA SEXUALA.GANDINDU-MA LA ALTUL NU MA INCALZESTE CU NIMIC,BA DIN CONTRA CRED CA GANDURILE ACESTEA IMI PROVOACA REGRETE.DACA GASESTI VREO SOLUTIE ANUNTA-MA.MERCI SI MULT SUCCES SI RABDARE.
Radu_Simy28
Postat pe 28 Februarie 2010 15:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa facem daca sotul are o pasiune sa joace la cazinouri? 24 De la: Radu_Simy28 9 Iulie 2013 15:07
Dansatoare speciala la nunta 5 De la: roxyjustus 17 Mai 2014 04:12
Rochita de cununie 1 De la: kudika323397 6 Octombrie 2010 16:32
rochii de mireasa by BestBride 1 De la: bestbride 20 Noiembrie 2010 13:13
Prieteni 28 De la: grace003710 24 Iulie 2009 10:12