Mai multe
| yo tocmai am aflat ca mia murit socru si trebuia sa traiasca ca sasi vada nepotii! de aia niciodata sa nu luati viata in badjocura intodeauna iubita viata si familia ca niciodata nu se stie cum maine moare cineva si nul mai vedeti niciodata si o sa va para rau de el! va pup fetelor! | ||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 15 Decembrie 2008 18:17 |
||
|---|---|---|
|
imi pare extrem de rau pt. tine!! stiu ce simti am trecut prin aceeasi situatie cu bunicul!! pup |
||
|
brindusel Postat pe 27 Decembrie 2008 23:33 |
||
|
miresica_ady condoleante, imi pare rau ptr tine! si mie mi s-a intmplat acelasi lucru acum 2 ani nici noi nu apucasem inca sa ne casatorim si culmea k si mama iubitului meu e moarta deci eu nu am socrii si nici nu voi avea la nunta |
||
|
|
||
|
iulik_flore Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:45 |
||
|
tatal meu are cancer si nu mai poate nici umbla sau sa stea in fund.acuma cateva zile statea in picioare,se plimba prin casa..urma sa fac nunta in mai,prietenul meu nu era asa hotarat si am vrut sa o amanam putin sa nu il sperii asa tare.la un moment dat(acum 4 zile)i-am zis ca eu imi doresc sa fie si tatal meu la nunta mea si in sfarsit am reusit sa il imbarbatez si a zis sa facem o logodna mica si starea civila in 2 sapt.am mers la oradea sa ne luam tot ce ne trebuia urgent,verighete,costume,rochie,si multe altele.am ramas o noapte acolo pt ca nu am apucat sa le luam pe toate intr-o zi.pe cand am ajuns acasa tatal meu nu a mai putut misca deloc.in ziua de azi nu mai poate merge la baie nici macar ajutat,nu isi simte picioarele si mi-a zis ca nu o sa poata veni la logodna.bineinteles am amanat din nou totul.nu as putea eu sa ma distez si tatal meu sa se chinuie singur in pat. asa ca nu irositi viata.in ziua de azi prietenul meu regreta nespus ca nu a vrut sa facem mai repede logodna.nu pot sa fiu deloc fericita cand ma gandesc la tatal meu.in orice moment poate sa se duca si mi-a spus ca numai atat mai vrea sa ma vada maritata.viata asta te ia pe nepregatite asa ca nu lasati pe mai tarziu ceea ce puteti face azi.eu acum nu mai pot face nimic pt ca risc sa fac nunta cu inmormantare in aceeasi zi.traiti cum vreti voi,nu ascultati de altii ca si eu am ascultat cand mi-au spus sa nu ma grabesc si uite acuma imi smulg parul de pe cap de ciuda |
||
|
cheregi_andreea Postat pe 24 Februarie 2009 16:17 |
||
|
Buna Andreea. Imi pare rau pentru tatal tau si crede-ma stiu exact ce simti. Si mama are cancer si dupa cum spuneau doctorii nici anul nou nu-l mai apuca (a paralizat in noiembrie) Dar dorinta de a ma vedea mireasa ii da puterea sa lupte cu situatia. Poate si faptul ca nu stie exact ce are o ajuta. Eu nu am inima sa ii spun dar iti dau un sfat. Nu amana nunta, mai ales daca tatal tau isi doreste sa te casatoresti. Poate Dumnezeu ne ajuta pe amandoua si nu ne vom pierde parintii chiar la nunta. Eu una am hotarat sa nu aman. Sa-i spun mamei ca ce, astept sa moara, sa treaca un an ca sa ma pot casatori? Cred ca i-ar grabi sfarsitul. Bunica a murit acum o luna jumatate si tare mult si-a dorit sa ma vada mireasa. Nu vreau sa se intample la fel si cu mama. Mult curaj si mai gandeste-te cu amanatul. Poate o faceti mai devreme, macar cununia civila si o logodna. Pupicei si numai bine |
||
|
adacora_grace Postat pe 31 Martie 2009 09:09 |
||
De la: adacora, la data 2009-03-31 09:09:45Buna Andreea. Imi pare rau pentru tatal tau si crede-ma stiu exact ce simti. Si mama are cancer si dupa cum spuneau doctorii nici anul nou nu-l mai apuca (a paralizat in noiembrie) Dar dorinta de a ma vedea mireasa ii da puterea sa lupte cu situatia. Poate si faptul ca nu stie exact ce are o ajuta. Eu nu am inima sa ii spun mi-as dori din suflet sa pot continua dar tatal meu s-a stins din viata.am fost f hotarata sa fac starea civila in 7 martie dar pe 5 martie tatal meu s-a stins si pe 7 martie a avut loc inmormantarea.din nou am renuntat la tot si acum imi vine sa imi scot parul din cap de ce nu am facut mai repede,ba chiar de multe ori pun vina pe prietenul meu.nu da inapoi pt nimic in lume |
||
|
cheregi_andreea Postat pe 31 Martie 2009 09:22 |
||
|
Imi pare extrem de rau Dumnezeu sa-l odihneasca si tie sa-ti dea multa putere si tarie sa poti merge mai departe. Incearca sa depasesti situatia si sa nu- mai acuzi pe prietenul tau, pentru ca de acum pe el il ai si cred ca data fiind situatia nici lui nu-i e bine daca tu nu esti bine. Viata voastra merge inainte si cu timpul va veti putea relua planurile de nunta, important e ca e alaturi de tine si va iubiti. Nu-l indeparta, si eu am tendinta asta de cand am aflat de mama si cred ca ma simt rau si ca eu nu imi voi avea alaturi nici tatal care a murit cu ani in urma nici mama care este paralizata. Incerc insa sa-mi repet ca nu el a vrut sa se intample asa. La fel si prietenul tau Te pup si mult curaj. |
||
|
adacora_grace Postat pe 31 Martie 2009 16:09 |
||
De la: adacora, la data 2009-03-31 16:09:17Imi pare extrem de rau multumesc mult pt incurajari si la fel iti doresc si eu tie .mult succes in ceea ce iti doresti si sper macar tu sa ai langa tine pe persoana care sti ca dupa un pic de timp nu va mai fi.la mine a fost putin diferit,tatal meu a stiut ce are si nici macar cat a fost in viata nu am putut profita de timpul alaturi de el pt ca mereu imi venea sa plang.a ajuns la 40 kg si imi era f mila de el.preferam sa nu ma vada suparata.dar acum imi doresc sa fi stat mereu langa el indiferent de situatie.in momentele acelea nu vroiam sa il supar dar acum mor de dorul lui |
||
|
cheregi_andreea Postat pe 1 Aprilie 2009 15:15 |
||
|
Filmari si fotografii profesionale Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate! Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati: Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860 E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com |
||
|
imagineanuntiitale Postat pe 27 Aprilie 2009 19:36 |
||
De la: MIRESICA_ADY, la data 2008-12-15 18:17:16yo tocmai am aflat ca mia murit socru si trebuia sa traiasca ca sasi vada nepotii! de aia niciodata sa nu luati viata in badjocura intodeauna iubita viata si familia ca niciodata nu se stie cum maine moare cineva si nul mai vedeti niciodata si o sa va para rau de el! va pup fetelor! imi pare rau, dar eu am patit-o mult mai rau, tatal meu a murit cand aveam 13 ani si nu a apucat sa ma vada pe mine mare, nu a apucat sa ma vada pe mine mireasa anul acesta pe 3 octombrie asa ca ce sa ma mai necajesc ca u isi va vedea nepotii din moment ce nu si-a vazut copii :pe mine si pe fratele meu... |
||
|
micki23 Postat pe 16 Mai 2009 00:12 |
||
am inceput sa plang citind atatea cazuri triste imi pare sincer rau prin toate problemele si necazurile prin care ati trecut....si in acelasi timp va multumesc din suflet k m-ati facut sa-mi dau seama cat de norocoasa sunt sa am si parintii si socrii in viata si alaturi de noi ...multa sanatate tuturor si cat mai multe momente pline de caldura alaturi de cei dragi
|
||
|
petrutza25girl Postat pe 2 Octombrie 2009 15:45 |
||
|
Ca si Petruta m-a luat valul, m-ati emotionat pana la lacrimi si sincer imi pare atat de rau incat nici nu stiu cu ce sa va incurajez Si eu am trecut prin clipe grele cand tatal meu s-a imbolnavit, primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost ca nu ne va vedea mireasa nici pe mine nici pe sora mea,si nici nepotii ei uite ca dupa 2 internari si dupa o refacere de un an si jumatate este bine si Slava Domnului ca la nunta surori mele am fost toti,chiar dc parintii mei sunt despartiti de vreo 2 ani jumatate am fost atat de fericita la nunta surorii mele ca erau prezenti, si probabil la anul voi fi si mai fericita cand ma vor vedea si pe mine mireasa, Fetelor mult curaj, si Carpe diem!!! incep sa cred atat de mult in aceasta, si sincer si noi vroiam in anumite momente sa amanam nunta dar dupa multe incurajari si dupa ce am citit si mesajele voastre n-am de gand sa ma mai razgandesc!!!!!! Nci in ruptul capului!!!! |
||
|
lucky_happy Postat pe 12 Noiembrie 2009 01:38 |
||
|
Spuneti-va parerea... http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html Multumesc anticipat. |
||
|
Diamond_grace Postat pe 24 Iulie 2010 21:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand rochie de mireasa | 2 | De la: imagineanuntiitale 27 Aprilie 2009 23:44 |
| vand rochie mireasa tip printesa | 1 | De la: blonda_dld 11 August 2011 10:30 |
| Pe 22 august 2009 am avut nunta,daca va pot ajuta cu sfaturi,raspunsuri ,idei va stau la dispozitie. | 2 | De la: grace003710 3 Octombrie 2009 15:22 |
|
|
||
| vand rochie de mireasa | 5 | De la: grace000402 9 August 2009 20:22 |
| tratamente corporale | 2 | De la: lauraionescu19 25 Aprilie 2012 13:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.